Ben dün akşam 5 de elendimTeşekkür ederim deneyeceğim
Ayyyyy bebeği gördün mü nasılBen dün akşam 5 de elendim32+4 de
Ya ne diyosuuuun geldi mi ufaklıkBen dün akşam 5 de elendim32+4 de
Gördüm bebiş iyi çok şükür kuvezde şimdiAyyyyy bebeği gördün mü nasılsağlıkla kucağına aş
NormalNormal mi sezeryan mi
Tutamadım içerideYa ne diyosuuuun geldi mi ufaklıksağlığınız nasıl alabildin mi kucağına nasılsınnnn
Ayyy ne güzel normal doğurmuşsun kız nasıldı normal doğumTutamadım içerideçok şükür iyiyiz ama bizim minik çok erken geldiği için 34.haftaya kdr kuvezde kalıcak bende iyiyimm olabildiği kadar
Amin amin bebeğimGördüm bebiş iyi çok şükür kuvezde şimdiinşallah hepimiz hayırlısıyla kavusalim
Doğum öyle çok zor değildi yırtık falanda oldu bende hiç hissetmedim doğum esnasında ama sancılar biraz zorluyor nst cihazını söküp attığımı hatırlıyorumAyyy ne güzel normal doğurmuşsun kız nasıldı normal doğumçok mu ağrılı bebiş kaç kilo doğdu
Darısı benim başıma inşallah kızzzzDoğum öyle çok zor değildi yırtık falanda oldu bende hiç hissetmedim doğum esnasında ama sancılar biraz zorluyor nst cihazını söküp attığımı hatırlıyorum
İyi iyi inşallah vaktinde hayırlısı sağlığıyla gelsin minik hanımDarısı benim başıma inşallah kızzzzdoktor bebek ters değil doğum pozisyonunda dedi bana
İnşallah bebeğim sende tez zamanda kavuşursun beneğine taburcu oldun muİyi iyi inşallah vaktinde hayırlısı sağlığıyla gelsin minik hanım
Ay kıyamam sana ben taze anneeeTutamadım içerideçok şükür iyiyiz ama bizim minik çok erken geldiği için 34.haftaya kdr kuvezde kalıcak bende iyiyimm olabildiği kadar
İnşallah bol bol dualarınızı bekliyorumİnşallah bebeğim sende tez zamanda kavuşursun beneğine taburcu oldun mu
Aminnn inşallahAy kıyamam sana ben taze anneeeAllah uzun sağlıklı ömür versin ikinizi birbirinize nasip etsin yavrum geçer gider bu önümüzdeki 1- hafta da
Sabahtan beri ediyorum hayatım hep aklımdasınız vallaAminnn inşallahdualarınız benim için çok önemli bol bol bekliyorum sizden
Tabi ki bol bol dua edicemİnşallah bol bol dualarınızı bekliyorumakşam 5 de taburcu olucam
İnşallah canım çok teşekkür ederimTabi ki bol bol dua edicemçok güzel olacak herşey Allah’ın izniyle
Rica ederim doğumu nerede yaptınİnşallah canım çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?