Şehir hastanesindeRica ederim doğumu nerede yaptın
Ayyy özelde yapacağım diyordunŞehir hastanesinde
Kız özele gitmeye kalksam yolda dogururdumAyyy özelde yapacağım diyordunolsun masrafın olmadı en azından
Evde Bi anda suyun mu geldi?? Masıl anladın çok soru soruyorum, kusura bakma eğer bende de bir şeyler olursa direk hastaneye giderimKız özele gitmeye kalksam yolda dogururdumaynen öyle eksiklerim vardı onları tamamlarım
Geceden sancım vardı çok değildi ama sabah 8 den sonra düzene girmeye başladı kahvaltıydi falandı 11.30 gibi acile geldim 1 de doğumhaneye yatisim oldu 1 den 4.30 az kadar acilmam tamamladı 10 cm ye doktor da suyu kendisi patlattı ondan sonrada 5 de doğdu bebekE
Evde Bi anda suyun mu geldi?? Masıl anladın çok soru soruyorum, kusura bakma eğer bende de bir şeyler olursa direk hastaneye giderim
Eşin yanında mıydı aşkımm olsun bi pozitif bir doğum hikayesi olmuş benceGeceden sancım vardı çok değildi ama sabah 8 den sonra düzene girmeye başladı kahvaltıydi falandı 11.30 gibi acile geldim 1 de doğumhaneye yatisim oldu 1 den 4.30 az kadar acilmam tamamladı 10 cm ye doktor da suyu kendisi patlattı ondan sonrada 5 de doğdu bebek
Maalesef doğumhaneye girmesi yasak annem yanımdaydı odadan çıkardılar kapıda beklediEşin yanında mıydı aşkımm olsun bi pozitif bir doğum hikayesi olmuş bence
Olsun çok güzel benceeeee bebeği gördün mü bugünMaalesef doğumhaneye girmesi yasak annem yanımdaydı odadan çıkardılar kapıda bekledi
İyiyizz canım çok şükür oğlusumda iyi ben hala hastanedeyim birazdan oglusumun yanına gidicem öyle
Ay sen taburcu olmadın mı aşkım ben oldun sanıyorumİyiyizz canım çok şükür oğlusumda iyi ben hala hastanedeyim birazdan oglusumun yanına gidicem öyle
Yok canım hastanede bı kaç sorun yaşadık bende sorun çözülene kdr çıkmak istemedim büyük ihtimalle pazartesi cikicam dahaAy sen taburcu olmadın mı aşkım ben oldun sanıyorumiyi olmanıza çok sevindim en kısa zamanda evinize geçin bol sağlıklı ömür olsun
Kötü bişi yok dimiYok canım hastanede bı kaç sorun yaşadık bende sorun çözülene kdr çıkmak istemedim büyük ihtimalle pazartesi cikicam daha
Ya doğum raporunda hata olmuş raporda ölü doğum diye geçiyor onunla uğraşıyoruz iki gündür yoksa dün cikicaktim sorun çözülmefen çıkmam dedim oda bugün akşam üstü duzeltildi daha işte baya bı yaygara yaşandı yaniKötü bişi yok dimi
Ayyyyy devlet hst ve sorumsuzluğu işte ya neyse ki düzeltilmiş şükür. E nabızda falan kontrol et cocugun oldugu orda görünür artıkYa doğum raporunda hata olmuş raporda ölü doğum diye geçiyor onunla uğraşıyoruz iki gündür yoksa dün cikicaktim sorun çözülmefen çıkmam dedim oda bugün akşam üstü duzeltildi daha işte baya bı yaygara yaşandı yani
Evet evet düzeltildi çok şükür e-devlete falan düştü rapor hemen çıktısını aldık kimliğini cikarticaz yarın inşallah şimdide oglusumun yanından dönüyorumAyyyyy devlet hst ve sorumsuzluğu işte ya neyse ki düzeltilmiş şükür. E nabızda falan kontrol et cocugun oldugu orda görünür artık
Ah kuzum ya allahım en kısa zamanda sizi kavuştursun evinizde beraber uyanınEvet evet düzeltildi çok şükür e-devlete falan düştü rapor hemen çıktısını aldık kimliğini cikarticaz yarın inşallah şimdide oglusumun yanından dönüyorum
İnşallah canım cookk teşekkür ederim duaların için inşallah sende yavruna hayırlısı sağlığıyla kavusursunAh kuzum ya allahım en kısa zamanda sizi kavuştursun evinizde beraber uyanın
İnşAllah hayatım Allah hepimizi ömrümüzün yettiği kadar evlatlarımızla bir yazsınİnşallah canım cookk teşekkür ederim duaların için inşallah sende yavruna hayırlısı sağlığıyla kavusursun
AmiiinİnşAllah hayatım Allah hepimizi ömrümüzün yettiği kadar evlatlarımızla bir yazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?