- 19 Aralık 2024
- 2.452
- 537
- 38
- 25
Öğlen 12 de canım benimAynen öyle saat kaçta oldu doğum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öğlen 12 de canım benimAynen öyle saat kaçta oldu doğum
İyyi cok sürmemiş Allah'tan açıklığın ne kdr di gittigindeÖğlen 12 de canım benim
Canım 2 cm direk yatış yaptım, sabaha doğru 5 6 gibi sancılarım başladı, 9 gibi de suni sancı verdiler daha da sıklaştı 12 de doğum yaptımİyyi cok sürmemiş Allah'tan açıklığın ne kdr di gittiginde
Anladım canım Ciktinizmi hastanedenCanım 2 cm direk yatış yaptım, sabaha doğru 5 6 gibi sancılarım başladı, 9 gibi de suni sancı verdiler daha da sıklaştı 12 de doğum yaptım
Gece 12 de yatışım yapıldı ertesi gün akşam 9 da çıktıkAnladım canım Ciktinizmi hastaneden
İyyii ozeldemi oldu doğum devlettemiGece 12 de yatışım yapıldı ertesi gün akşam 9 da çıktık
Özelde yaptım canımİyyii ozeldemi oldu doğum devlettemi
İyiki bebiş nasıl ya mis gibi kokuyordur şimdi o benim yerimede kokla bol bolÖzelde yaptım canım![]()
İyi bebeğim çok şükür Hamd olsunİyiki bebiş nasıl ya mis gibi kokuyordur şimdi o benim yerimede kokla bol bol![]()
Büyüyor çok çabuk çok güzel büyüyorlarİyi bebeğim çok şükür Hamd olsunbiraz küçük doğdu ama olsun büyüyecekler inşallah
emzirmeye çalışıyorum
2600Büyüyor çok çabuk çok güzel büyüyorlarkaç kg dogdu
İyi çok şükür
Senin bebiş napıyor nasıl ne zaman çıkıyorsunuzzzİyi çok şükür![]()
İyi Cook şükür emzik veriyoruz damagi guclensin diye ama emzikler büyük geliyor ağzınaSenin bebiş napıyor nasıl ne zaman çıkıyorsunuzzz
Çıktınız mı bebikleeeeİyi Cook şükür emzik veriyoruz damagi guclensin diye ama emzikler büyük geliyor ağzınapremature emzik bulmam gerek mecbur
Yok kız kuvezden istediler damagi guclensin diye emzik emmesi gerek damagi zayıf olduğu için ememiyorÇıktınız mı bebikleeee![]()
Benim bebeğim de prematüreYok kız kuvezden istediler damagi guclensin diye emzik emmesi gerek damagi zayıf olduğu için ememiyor
Yaaaa yenidoğan takımlarıdami büyük oluyorBenim bebeğim de prematürekıyafetlerin hiç biri olmuyor hihi e bebekten 2 takım aldık
Evettt aşkımmmmm yaaaa 2 haftaya tam olur diye düşünüyorum eheheYaaaa yenidoğan takımlarıdami büyük oluyor
Bende alayım o zaman bi kaç premature kıyafeti bizimki 2300 Gr şimdi senin prenses kaç cm doğduEvettt aşkımmmmm yaaaa 2 haftaya tam olur diye düşünüyorum ehehe