- 19 Aralık 2024
- 2.452
- 537
- 38
- 25
47 cmBende alayım o zaman bi kaç premature kıyafeti bizimki 2300 Gr şimdi senin prenses kaç cm doğdu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
47 cmBende alayım o zaman bi kaç premature kıyafeti bizimki 2300 Gr şimdi senin prenses kaç cm doğdu
Ayy bizimkide 47cm doğdu47 cmal al olmuyor çünkü hepsi bol
![]()
Üşümez yaa evin içinde kundak yapıyoruz örtülerle üşümüyor Heeheheh evet atletiyle takımAyy bizimkide 47cm doğdudemi mecbur Alıcam ya ebebekten baktım da şey halinde vardı citcitlisiyla falan ondanmi aldın acaba o citcitlilar sıfır kol usumezmi
İnşallah yaa tek korkum usurmu acabaÜşümez yaa evin içinde kundak yapıyoruz örtülerle üşümüyor Heeheheh evet atletiyle takım
Yok aşkoo üşümüyorlar örtü ile kundaklıyoruz bizİnşallah yaa tek korkum usurmu acaba![]()
İyi o zaman ya ben bide e bebekten kundak almayı düşünüyorum bizimki elini kolunu çok çıkartmaya çalışıyor o iyi olur ondan çıkaramazYok aşkoo üşümüyorlar örtü ile kundaklıyoruz biz![]()
Sen bilirsin de bana kundak gereksiz gelşyor ya elini kolunu özgürce oynatsın ehehehİyi o zaman ya ben bide e bebekten kundak almayı düşünüyorum bizimki elini kolunu çok çıkartmaya çalışıyor o iyi olur ondan çıkaramaz
Bizimki kundaksiz çok huzursuz oluyor ya yüz üstü yatacak yada kundakla yoksa kendini boşlukta hissedip çok urkuyor korkuyor kuvezde de kundakliyorlar zaten şuanSen bilirsin de bana kundak gereksiz gelşyor ya elini kolunu özgürce oynatsın eheheh
Heee o zaman sen bilirsin bebeğimmm o zaman alışkındır kundaklanmaya minik adamBizimki kundaksiz çok huzursuz oluyor ya yüz üstü yatacak yada kundakla yoksa kendini boşlukta hissedip çok urkuyor korkuyor kuvezde de kundakliyorlar zaten şuan
Aynennn canım seviyor kundaklanmayiHeee o zaman sen bilirsin bebeğimmm o zaman alışkındır kundaklanmaya minik adam![]()
Oyyy yerimmmm o zaman onuAynennn canım seviyor kundaklanmayi
Maşallah kuzuma ya çok sevindim sağ Salim kavuştum bebeğine darısı benim başıma bekleyen herkesin başına inşallah nasıl bebiş şu an normal doğum yaptın değil mi canım
Evet canım benim normal yaptım, sen naptın nasılsınMaşallah kuzuma ya çok sevindim sağ Salim kavuştum bebeğine darısı benim başıma bekleyen herkesin başına inşallah nasıl bebiş şu an normal doğum yaptın değil mi canım
Damla başlaman gerektiginj söyledilermi sana bizim bebenin hemsiresi hemen istemişti doğduğu gün sabahına götürüp vermiştikOyyy yerimmmm o zaman onu![]()
Vallahi canım ben kusmalarım falan başladı yani bu konuda iyi değilim ama yine de hamdolsun midem çok bulanıyor hiçbir şey doğru düzgün yiyemiyorum ev kokuyor her yer çok kötü kokuyor yani ilaç aldım İnşallah toparlarım Çarşamba günü kontrole gittim ben de kalp atışını duyduk çok şükür her şey gayet iyi güzel ilerliyor haftaya cuma bir daha gideceğim şu an 7 haftalık olduk öyle ilerliyoruz ama sanki zaman geçmiyormuş gibi geliyor ya çabuk geçiyor mu acabaEvet canım benim normal yaptım, sen naptın nasılsın![]()
Ne damlası kızzz yeni gördüm mesajınıDamla başlaman gerektiginj söyledilermi sana bizim bebenin hemsiresi hemen istemişti doğduğu gün sabahına götürüp vermiştik
D3 galiba yanlış hatırlamıyorsam unuttumNe damlası kızzz yeni gördüm mesajını
Gunaaaayyyydinnnnn canimmm iyiyiz çok şükür sen nasılsın
Günaydın bebeğim bebiş emzireceğim sen