- 25 Eylül 2024
- 1.498
- 784
- 38
- 29
Nasipppp artık bilmiyorum hangi ayaYaa jsbsjzjshsw inşallah bidahaki aya o zaman seninki
Tez vakitte inşallah yaaaNasipppp artık bilmiyorum hangi aya
Bende bebetime yapmıştım çok hafif silikleşmiştiBak anamın ak sütü gibi
Eşim yokken gidemem o gün evde oluyo ondan salı canımAaaaaa çok sevindimmmmmm hayırlı olsunkaç gündür bekliyoruz güzel haberler geliyor hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün sağlıkla kucağına al inşallah. D Dua ile bende pzt yi bekleyeceğim başka test yapmayacağım sen neden salı yarını atlatırsak soguknevalee 3 müzde rahatız gibi
Ben teste bakıp bakıp duruyorum sabahtan beri kafayı yicem resmen ama çok mutluyumNasipppp artık bilmiyorum hangi aya
Benim test pazar günü daha belirginlesirse pazartesi veririm kanıEşim yokken gidemem o gün evde oluyo ondan salı canım
Bizim acillerde beta bakmıyorlar yaaaaaa inşAllahhh güzel haber gelir senden deeEvet yarın regl olmazsam umut devam ederbelki ben de kalkar kan veririm bugün acilde belli olmaz
Evet kesinlikle benim ya yarın ya da 1 inde adet olcam ondan salı net olur san yarın giniama bakalım yumurtlamadan 12 gün geçmiş oluyo daha yarınBenim test pazar günü daha belirginlesirse pazartesi veririm kanı
İnşAllahhh yaaaAynwn yaaa inşallah salı günü buralar müjdeli haberlerle dolar
Benim yumurtlamadan 11 gün geçmiş oluyor yarın pazar gunude 12 oluyor dahada belirginlesir bence varsa pazar gunuEvet kesinlikle benim ya yarın ya da 1 inde adet olcam ondan salı net olur san yarın giniama bakalım yumurtlamadan 12 gün geçmiş oluyo daha yarın
Canım beklicez bakalım umut hep varrrrYarın aşko idrar cok seyrekti tabi su içmiştim 2 saattir tutuyorum ama yine de olsa cıkardı diye düşünüyorum
Evet tabi kii kesinlikle bakarız atarsın hep birlikte bakarızBenim yumurtlamadan 11 gün geçmiş oluyor yarın pazar gunude 12 oluyor dahada belirginlesir bence varsa pazar gunu
Atarım tabikii büyük ihtimalle kan sonucunuda ilk sizle paylaşırım sndnjdjsEvet tabi kii kesinlikle bakarız atarsın hep birlikte bakarız
Bende hata verdi demekki aşko 4 gun once yaptım onu, olsa sımdı çıkardı seyrelmiş idrarla da olsaBende bebetime yapmıştım çok hafif silikleşmişti
Aaa niye bakmıyorlar ben ekim kasım ayında öyle baktırmıştımBizim acillerde beta bakmıyorlar yaaaaaa inşAllahhh güzel haber gelir senden dee
Ayyy ne zaman gidiyorsun ebroşşşş kan vermeyeAtarım tabikii büyük ihtimalle kan sonucunuda ilk sizle paylaşırım sndnjdjs
Pazartesi günü gidicem askmmAyyy ne zaman gidiyorsun ebroşşşş kan vermeye
Valla ben de sağlık ocaklarini bekleyecek sabır yok acildekilerle de kavga etmemek için özel tıp merkezlerinde veriyorum kan 1-2 saat içinde çıkıyor sonuçAaa niye bakmıyorlar ben ekim kasım ayında öyle baktırmıştım
En mantıklısı o da izmirde cok pahalı özelde e kan vermekValla ben de sağlık ocaklarini bekleyecek sabır yok acildekilerle de kavga etmemek için özel tıp merkezlerinde veriyorum kan 1-2 saat içinde çıkıyor sonuç
Ben 300 TL’ye vermiştim kızzzEn mantıklısı o da izmirde cok pahalı özelde e kan vermek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?