Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Kanki kürtajdan sonra düzensiz olmuştu ama aşağı yukarı bugün olmam lazımdı yada yarın bel ağrısı kasık ağrısı ve sol tarafımda batma oluyordu bazen
Ben de aynıyım ama gitmedim kan vermeye kesin negatiftir diye kürtajdan sonra regl belirtisi hamilelik belirtisi aynı şeyleri yaşıyorum gibi geliyo diye

İnşallah çok güzel haberlerle gel ve bende ümitsizdim biliyor musun o yüzden sende moralini bozma hiç
Ya salak gibi aşırı seyrek idrarla test yaptım seninki gibi bi değerse zaten cıkmaz kaset test 25 üzeri algılıyor elimdeki aşşşırı ümitsizim de işte bi an böyle acaba diyorum gaflete düşüyorum hiç regl olcak gibi ağrım sızım da yok

Yaa ben şimdi test alsam eşime süpriz yapmak için o bile çıkmaz

Kızzzzzz 18 çıktııııı
Aaaaaa çok sevindimmmmmm hayırlı olsun kaç gündür bekliyoruz güzel haberler geliyor hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün sağlıkla kucağına al inşallah. D Dua ile bende pzt yi bekleyeceğim başka test yapmayacağım sen neden salı yarını atlatırsak soguknevalee 3 müzde rahatız gibi

Evet yarın regl olmazsam umut devam eder belki ben de kalkar kan veririm bugün acilde belli olmaz

Ben umudu kesiyorum gibi lekelenmem başladı bakalım yarın büyük gün 3 müz içinde kimler adaya veda edecek kimler devam edecek
Lekelenme olduysa regl geliyor demektir ben de bi kere bi gün onceden kahverengi geldi heveslendim baktım regl oldum ertesi sabah umudum yok da işte. Bacaklarım başladı zaten sızlamaya su an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…