Aynwn yaaa inşallah salı günü buralar müjdeli haberlerle dolarEvet kızlar salı günü kan vereceklere boş dua edinnn taze annelerrrrrr
Ben de aynıyım ama gitmedim kan vermeye kesin negatiftir diyeKanki kürtajdan sonra düzensiz olmuştu ama aşağı yukarı bugün olmam lazımdı yada yarın bel ağrısı kasık ağrısı ve sol tarafımda batma oluyordu bazen
Sende pazartesiye kadar bekle ver ben hiç testle uğraşmadımBen de aynıyım ama gitmedim kan vermeye kesin negatiftir diyekürtajdan sonra regl belirtisi hamilelik belirtisi aynı şeyleri yaşıyorum gibi geliyo diye
En iyisini yaptın valla tebrik ediyorum sağlıkla gelsin güzel bi hamilelik olsunSende pazartesiye kadar bekle ver ben hiç testle uğraşmadım
İnşallah çok güzel haberlerle gel ve bende ümitsizdim biliyor musun o yüzden sende moralini bozma hiçEn iyisini yaptın valla tebrik ediyorum sağlıkla gelsin güzel bi hamilelik olsunyarın olmazsam beklerim dediğin gibi
Ya salak gibi aşırı seyrek idrarla test yaptım seninki gibi bi değerse zaten cıkmaz kaset test 25 üzeri algılıyor elimdekiİnşallah çok güzel haberlerle gel ve bende ümitsizdim biliyor musun o yüzden sende moralini bozma hiç
Yaa ben şimdi test alsam eşime süpriz yapmak için o bile çıkmazYa salak gibi aşırı seyrek idrarla test yaptım seninki gibi bi değerse zaten cıkmaz kaset test 25 üzeri algılıyor elimdekiaşşşırı ümitsizim de işte bi an böyle acaba diyorum gaflete düşüyorum hiç regl olcak gibi ağrım sızım da yok
Kız goguslerinde sertlik varmı benimki bugün sertlestideYaa ben şimdi test alsam eşime süpriz yapmak için o bile çıkmaz
Yarından sonra cıkarYaa ben şimdi test alsam eşime süpriz yapmak için o bile çıkmaz
Aaaaaa çok sevindimmmmmm hayırlı olsunKızzzzzz 18 çıktııııı
Evet yarın regl olmazsam umut devam ederAaaaaa çok sevindimmmmmm hayırlı olsunkaç gündür bekliyoruz güzel haberler geliyor hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün sağlıkla kucağına al inşallah. D Dua ile bende pzt yi bekleyeceğim başka test yapmayacağım sen neden salı yarını atlatırsak soguknevalee 3 müzde rahatız gibi
Ben umudu kesiyorum gibi lekelenmem başladı bakalım yarın büyük gün 3 müz içinde kimler adaya veda edecek kimler devam edecekEvet yarın regl olmazsam umut devam ederbelki ben de kalkar kan veririm bugün acilde belli olmaz
Ben senden her an bekliyorum skdbzkbsjsbEvet yarın regl olmazsam umut devam ederbelki ben de kalkar kan veririm bugün acilde belli olmaz
Kız bende iki sonra vericem kan daha bende varımBen umudu kesiyorum gibi lekelenmem başladı bakalım yarın büyük gün 3 müz içinde kimler adaya veda edecek kimler devam edecek
Lekelenme olduysa regl geliyor demektir ben de bi kere bi gün onceden kahverengi geldi heveslendim baktım regl oldum ertesi sabahBen umudu kesiyorum gibi lekelenmem başladı bakalım yarın büyük gün 3 müz içinde kimler adaya veda edecek kimler devam edecek
Ben senden her an bekliyorum skdbzkbsjsb
Yinede umut var sus bı ben testi tekrar yarınmi yapsam pazar günümü bugün silik gördüm ama yarına kdar varsa bile belirginlesirmiHshshsdkfkflgl ben bu ay da elenirim aşko Bebetime yanılttı beni
Bak anamın ak sütü gibiBen senden her an bekliyorum skdbzkbsjsb
2 günde anca rengi koyulaşır aşkım bence pazar yapYinede umut var sus bı ben testi tekrar yarınmi yapsam pazar günümü bugün silik gördüm ama yarına kdar varsa bile belirginlesirmi
Yaa jsbsjzjshsw inşallah bidahaki aya o zaman seninkiBak anamın ak sütü gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?