Tabi kiii bekliyoruzzzAtarım tabikii büyük ihtimalle kan sonucunuda ilk sizle paylaşırım sndnjdjs
İzmir ne alaka kuzuEn mantıklısı o da izmirde cok pahalı özelde e kan vermek
Yok kuzuu bakmıyorlar acillerde sinir olmuştum o zamanAaa niye bakmıyorlar ben ekim kasım ayında öyle baktırmıştım
En mantıklısı o da izmirde cok pahalı özelde e kan vermek
Ben 300 TL’ye vermiştim kızzz
Ben izmirde yim ya canım benim burda geçen sene 300 küsürdü özeldeİzmir ne alaka kuzu
Allah Allah yaaa o zaman yeni geldi bu güncellemeYok kuzuu bakmıyorlar acillerde sinir olmuştum o zaman
Her hastane farklı fiyat alıyor işteBen Antep deyim 450 e vermiştim gittiğim doktor da özel kliniginde orayla anlaşmalı mecbur orda yaptırıyorum tahlilleri
Neresindesin kız ben de izmirde ailem evlenene kadar oradaydım şimdi ayvalıktayım ama her fırsatta geliyoruz hatta geçen ay oradaydıkBen izmirde yim ya canım benim burda geçen sene 300 küsürdü özelde
Aaaa Karşıyakadayım canım ben o zaman biz senle ekleşelim geldiğinde falan denk gelirizNeresindesin kız ben de izmirde ailem evlenene kadar oradaydım şimdi ayvalıktayım ama her fırsatta geliyoruz hatta geçen ay oradaydık
Aynen öyleHer hastane farklı fiyat alıyor işte
Biz ayvalıktan gelirken ordan geçiyoruz yaaa AllahımmAaaa Karşıyakadayım canım ben o zaman biz senle ekleşelim geldiğinde falan denk geliriz
Hahahaha cok iyi denk geldik cidden, özelden yaz bana yüzyüze de tanışır görüşürüzBiz ayvalıktan gelirken ordan geçiyoruz yaaa Allahımm
Ah kıyamam ben pikten 12 gün sonra kaset testte görmüştüm senin ne kadar geçti en az 12 geçsin sonrasına sen bilirsin kuzu önce yapma bu kesin yaniiKızlar eşim test almış ben pik güne göre mi yoksa catlama gününe göre mi hareket edeyim. Lütfen biri birsey söylesin takvim başında hesap kitap yapiyorum
Kaç gün var bata ay merak ettimmmm hadi pozitif haberi alalımmmKızlar eşim test almış ben pik güne göre mi yoksa catlama gününe göre mi hareket edeyim. Lütfen biri birsey söylesin takvim başında hesap kitap yapiyorum
NaptınnnKızlar eşim test almış ben pik güne göre mi yoksa catlama gününe göre mi hareket edeyim. Lütfen biri birsey söylesin takvim başında hesap kitap yapiyorum
Yapacaktım misafirim geldiNaptınnn
Naptınnn
Bence üzülmemek için 2 gün daha bekleyin ben çatlamadan 7 gün geçtiğinde yaptım bembeyaz negatifti 9 gün geçince çizgi çıktıBata 5 gün var ama catlama uzerinden 7 gün yumurtlama üzerinden 9 gün geçti ay bende devreler yandı gidip yumurtlama ve catlama olaylarının farkını öğreneyim. Bu gidişle bi kadın dogumcudan tek eksiğimiz diploma olacak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?