Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Ağzın bal yesin yoksa diyete başlıcam cocuk yapcam diye diyet yapmıyorum dmxkckc
Biliyomusun bende aynı düşüncedeyip her ay acaba çocuk varsa zarar verir mi diye erteliyorum skdbksbsksbs ama bu defa olmazsa doktor bir ay ara verelim dedi o bir ayda diyet yapicam yapabildigim kdr

Hanımlar merhaba gecikmenin 4. Günü varmı sizce ilk dakikalarda cikti

Eklentiler

• IMG_20250420_083237.webp
    IMG_20250420_083237.webp
    136,1 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_20250420_083221.webp
    IMG_20250420_083221.webp
    71,6 KB · Görüntüleme: 23
Ateşim günden güne artıyor bu arada, ya progesteron yüzünden çatlama olduktan sonra o yükseliyor ya, ya da gebelik oluşuyor. 37 küsürlere cıktı normalde 36.7 - 36.9 arasıdır
Atesledemi anlasiliyor bu jsjskshamxbks benide arada bir aşırı sıcak basiyor hava ısındı ondan bence didjksbsksbs

Biliyomusun bende aynı düşüncedeyip her ay acaba çocuk varsa zarar verir mi diye erteliyorum skdbksbsksbs ama bu defa olmazsa doktor bir ay ara verelim dedi o bir ayda diyet yapicam yapabildigim kdr
İşte ben de bu durumdayım incecik at gibi kadındım simdi balık etli oldum kürtaj sonrası iyice aldım 😅 benim amh düşük diye ben ara veremiyorum ya doktor ya Yumurtalık donduracaksın ya cocuk yapacaksın dedi sjdkdkf

Ayy benimde sağ kasigima adetimede 9 gün kaldı jsbdisbjsbsjsn
Allahımmm hadi inşAllahh yaa bazen belirti mi arıyorum diyorum ama çok istiyorum ya kürtajdan sonra çok değiştim duygularım

Atesledemi anlasiliyor bu jsjskshamxbks benide arada bir aşırı sıcak basiyor hava ısındı ondan bence didjksbsksbs
Her sabah yataktan cıkmadan ateşini ölç vücut ısısı takibi de regl yaklaşınca düşerse gebe değilsin demek djdkfkg ben baya profesör gibi oldum düşükten sonra araştıra araştıra

Kesinlikle kıskanmak vs değil bu duygu onun oldu ben de istiyorum serzenişi
Yooo kıskanmam tabi ki de Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin e gönül burukluğu oluyo insanda bizlere de nasip olur inşAllahhh yaaa

Her sabah yataktan cıkmadan ateşini ölç vücut ısısı takibi de regl yaklaşınca düşerse gebe değilsin demek djdkfkg ben baya profesör gibi oldum düşükten sonra araştıra araştıra
Senle derin sohbete girmem gerek zkxbsjnsjsb benim daha ilkim olucak inşallah olursa çok fazla bilgimde yok 6 aylık evliyim daha

Bazıları biraz psikolojik olabilir gibi dijsksbsk
Evet yaa bir senedir çok yaşadım onu şimdi de akışına bıraktım ama bakalım yaa Allahtan burda aynı şeyleri hissedip isteyen kızlarla insanın kafası dağılıyo

Kuzenim ebe diyo benden çok biliyosun tıp terimlerini dedim artık tecrübe merak böyle yapıyo insanı

Geçen benden 20 gün önce evlenen bı arkadaş evlendikten sonra hemen hamile kalmış tek 1 defa regl olmuş şuan 5 aylık ama içimden diyorum ister istemez benim neyim eksik diye düşünüyorum istemeden oluyor tabi
Yooo kıskanmam tabi ki de Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin e gönül burukluğu oluyo insanda bizlere de nasip olur inşAllahhh yaaa

Senle derin sohbete girmem gerek zkxbsjnsjsb benim daha ilkim olucak inşallah olursa çok fazla bilgimde yok 6 aylık evliyim daha
Ben de 9 ay olcak 😅 ilk ikinci ayımda kaldım ve yaşadığım semptomlar çok çok büyük belirtilerdi. Su an hamile kalsam aynısını yaşamadıkca anlamam ama her vücudun her hamileliği farklı oluyormuş bir arkadasım ili gebelik yaşadı ikisi de birbirinden farklı belirti verdi dedi mesela

Merhaba, var gözüküyor ama test markanız artımed ise tekrarlayın o hep yalancı cıkarıyo
Başka yoktu eczanede bebetime bide bu vardı bende bunu aldım sonradan çıkmadı ama ilk dakikadan çıktı ama kafam karşti bı teşekkür ederim tekrarlayim yarin

Back
X