Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Benimde adetime 4 gün var yumurtlamanın üstünden 9 gün geçti sabah erken gebelik yaptım negatif, ovülasyon yaptım bi hayli kırmızı çıktı. Ama halaaa umudum varrrr🥰 hayırlısıysa bu ay olsun bebiiişler inşallah 🙏🏼🙏🏼

İkimizin aynı gün meraktan artık neyle uğraşsam bilmiyorum ama fena hasta oldum sanırım ilaç da içemiyorum
Geçmiş olsun salgın mı var orda da benim eşimde hastaneden alıp bana bulaştırıyor hep grip, nezle oluyoruz 🫠

Bende bugün test aldım evde bulunsun diye Bi yanım 2,3 gün kala yap diyor Bi yanım geç öğrenmek istiyor 🫠 hayırlısıyla inşallah vardır da hepimizde varsın bekleriz

Geçmiş olsun salgın mı var orda da benim eşimde hastaneden alıp bana bulaştırıyor hep grip, nezle oluyoruz 🫠
Ay kıyamam yok yaaa durduk yere oldum ne olduğu da belli değil sadece baş ağrısı aşırı ve bulantı var

Nasip aşkomm sen ne zaman test yapacaksın belirti vs ne alemde
Biraz akıntım var sol kasığımda kendini belli eden bişey var arada sancıyo hareket ederken hissediyorum bulantı ve baş ağrısı için parol içtim artık ne kadar iyi gelirse başka hiç bişey yok bakalım test bilmiyorum yarın 9 gün oluyo pikten sonra dayanabilir miyim bilmiyorum aslında cuma yapsam iyi olur ama yarın da yapabilirim belki sen nasılsınn var mı belirtii

Back
X