- 21 Eylül 2024
- 1.894
- 791
- 38
- 29
Ay evet yaaa tamam önceden hesaplamıştım bunuNe güzel inşallah bebiş vardır sende de doğum gününüz aynı olur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay evet yaaa tamam önceden hesaplamıştım bunuNe güzel inşallah bebiş vardır sende de doğum gününüz aynı olur
Ben biraz iş üreteyim kendime zaman geçsin![]()
Soldan kuzu ben hep sol hissederimSen bu ay yumurtlama ağrısını ne taraftan hissettin aşkım
Kız grip de olmadım sadece ateş bulantıAy ben de ped koydum gecedenaşkım ateşin varsa bu ihtimal bak benim de hala düşmedi. Normalde regl olacağım zaman 36.4-36.6 ya düşüyor hala 36.9- 37.0 arası
Eğer hamileysek haziran 23ünden sonra cinsiyet öğreniyor olacağız ALLAHIM AMİNNNN
Ay evet hepsi aynı Ay doğacak belki arada 1,2, 3 gün farklaKızlar hepimiz hamileysek bütün bebişlerin doğum günü benimle aynı zaman doğum günleri olcakkkkk
Oh keyifHahah Allahtan eşim evde bugün dışarı falan çıkarız belkimmm
O bende de var az uyudum bugünİş benim ayağıma geldi valla ama hiç halim yok basım çok ağrıyor uyanalim bir saat oldu ayilamadim esneyip duruyorum
O bende de var az uyudum bugün![]()
Artık daha cok uyku isticek vücut tutunurken ilk 3 ay oyle9 saat uyudum ama hala doyamamisim uykuya
Ben de sımdı ötüm her saatte bir ama hep aynı ateş. Senin kaç cıkıyor. Alnım sıcacık senin de mi öyleKız grip de olmadım sadece ateş bulantı
Kiz benimde qtesim var gibi böyle ates basior beni birde acayip uyku basti ic bulsntim var kizlar birde ota boka agliorum dünn aksama kadar agladim ufak bisi icin simdi hic halim yok bu halde calisiorumYa benim ilk adet olcam hissi var diyorum ya o gitti çok çok nadir oluyo şimdi sadece bulantı devam ediyo eşim ateşin var dedi inşAllah gebeyimdir ben hamile kaldığım ay hiç belirti yoktu sadece refl olcam sandım hatta gece kalktım ped koydum sabah testte pozitif kızlar bol dua edinnn
Benim yüzümden öldü kedicik dünden beri ağlıyorumKızlar dün kedi buldum dedim ya yavru çatıda falan biraz durdu yemek falan verdim, ama çok miyavlıyordu sonra neyse eşim geldi, çatıda durmasın dedi kediyi salalım ondan miyavlıyor dedi neyse aşağı bıraktı eşim ama benim içim rahat değil bizim kapının önünden 1 saat ayrılmadı biz yemek yedik falan neyse pisi pisi dedim ses yok sonra arabayla dışarı çıktık eşimle ve geldiğimde kapının önünde ölü buldum kediyi ağladım çok kötüydü benim yüzümden öldü sankisoguknevalee
Ayyyy canım beyle değil oyle düşünme sen onun duasını aldın tüylerim diken diken oldu yaa. Vakti gelmiş ecelin ama o sende karnını doyurmuşKızlar dün kedi buldum dedim ya yavru çatıda falan biraz durdu yemek falan verdim, ama çok miyavlıyordu sonra neyse eşim geldi, çatıda durmasın dedi kediyi salalım ondan miyavlıyor dedi neyse aşağı bıraktı eşim ama benim içim rahat değil bizim kapının önünden 1 saat ayrılmadı biz yemek yedik falan neyse pisi pisi dedim ses yok sonra arabayla dışarı çıktık eşimle ve geldiğimde kapının önünde ölü buldum kediyi ağladım çok kötüydü benim yüzümden öldü sankisoguknevalee
Kiz yazik niye karnini doyurup bir yere koymadin fisarda birsktin acliktan ölmüstür yavrular cok hassas kötü anlama ama böyle seyler ben allah taragindan sinav olarak insana gönderilior die dusunuorum yani keske baksaydin ya kötü olmusKızlar dün kedi buldum dedim ya yavru çatıda falan biraz durdu yemek falan verdim, ama çok miyavlıyordu sonra neyse eşim geldi, çatıda durmasın dedi kediyi salalım ondan miyavlıyor dedi neyse aşağı bıraktı eşim ama benim içim rahat değil bizim kapının önünden 1 saat ayrılmadı biz yemek yedik falan neyse pisi pisi dedim ses yok sonra arabayla dışarı çıktık eşimle ve geldiğimde kapının önünde ölü buldum kediyi ağladım çok kötüydü benim yüzümden öldü sankisoguknevalee
Karnını doyurup öyle dışarı bir kenara bıraktım çok miyavlıyordu dedim çatıda durmaktan sıkıldı diye düşündüm eşimde aynı şekildeKiz yazik niye karnini doyurup bir yere koymadin fisarda birsktin acliktan ölmüstür
Canım senin yüksek ihtimal gebelikkkKiz benimde qtesim var gibi böyle ates basior beni birde acayip uyku basti ic bulsntim var kizlar birde ota boka agliorum dünn aksama kadar agladim ufak bisi icin simdi hic halim yok bu halde calisiorum