Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Ya benim ilk adet olcam hissi var diyorum ya o gitti çok çok nadir oluyo şimdi sadece bulantı devam ediyo eşim ateşin var dedi inşAllah gebeyimdir ben hamile kaldığım ay hiç belirti yoktu sadece refl olcam sandım hatta gece kalktım ped koydum sabah testte pozitif kızlar bol dua edinnn
Kiz benimde qtesim var gibi böyle ates basior beni birde acayip uyku basti ic bulsntim var kizlar birde ota boka agliorum dünn aksama kadar agladim ufak bisi icin simdi hic halim yok bu halde calisiorum

Son düzenleme:
Kızlar dün kedi buldum dedim ya yavru çatıda falan biraz durdu yemek falan verdim, ama çok miyavlıyordu sonra neyse eşim geldi, çatıda durmasın dedi kediyi salalım ondan miyavlıyor dedi neyse aşağı bıraktı eşim ama benim içim rahat değil bizim kapının önünden 1 saat ayrılmadı biz yemek yedik falan neyse pisi pisi dedim ses yok sonra arabayla dışarı çıktık eşimle ve geldiğimde kapının önünde ölü buldum kediyi ağladım çok kötüydü benim yüzümden öldü sanki soguknevalee soguknevalee

Kızlar dün kedi buldum dedim ya yavru çatıda falan biraz durdu yemek falan verdim, ama çok miyavlıyordu sonra neyse eşim geldi, çatıda durmasın dedi kediyi salalım ondan miyavlıyor dedi neyse aşağı bıraktı eşim ama benim içim rahat değil bizim kapının önünden 1 saat ayrılmadı biz yemek yedik falan neyse pisi pisi dedim ses yok sonra arabayla dışarı çıktık eşimle ve geldiğimde kapının önünde ölü buldum kediyi ağladım çok kötüydü benim yüzümden öldü sanki soguknevalee soguknevalee
Benim yüzümden öldü kedicik dünden beri ağlıyorum 😭😭😭😭

Ayyyy canım beyle değil oyle düşünme sen onun duasını aldın tüylerim diken diken oldu yaa. Vakti gelmiş ecelin ama o sende karnını doyurmuş

Kiz yazik niye karnini doyurup bir yere koymadin fisarda birsktin acliktan ölmüstür yavrular cok hassas kötü anlama ama böyle seyler ben allah taragindan sinav olarak insana gönderilior die dusunuorum yani keske baksaydin ya kötü olmus

Kiz benimde qtesim var gibi böyle ates basior beni birde acayip uyku basti ic bulsntim var kizlar birde ota boka agliorum dünn aksama kadar agladim ufak bisi icin simdi hic halim yok bu halde calisiorum
Canım senin yüksek ihtimal gebelikkk

Back
X