- 15 Nisan 2025
- 435
- 295
- 18
- 25
Sen test aldın mı canımİlginççç Allahım sabah olsa da bi baksak ne var ne yokk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen test aldın mı canımİlginççç Allahım sabah olsa da bi baksak ne var ne yokk
Canım sanırım ortalama 14 gün sonra olunuyor ben de şimdi tam bilemiyorum kiBende tam emin değilim 11 nisanda akıntım başladı ama 15inde galiba çok sancılandım 1,2 damla akıntıda kan gördüm yumurta kanamasıymış buraya da yazmıştım galiba benim 15 nisan yumurta çatlaması falan oldu ondan sonra 14 gün olunca adet oluyor dimi
Ayyyy inanmıyorummmmm ben hep balık etli oldum ve sorun herkes zayıfsın diyo halbuki doktor zayıfla dediBende 25 im 26 olcam daha 50 kiloyu göremedim hep zayıfım sksksk belki bende gebelikte alırım artık![]()
Sabah gelirken alcak eşim dün unutmuş sen naptın aldın mıSen test aldın mı canım
Bende tam bilmiyorum düşükten sonra düzeni bozuluyor mu bekleyip görcezCanım sanırım ortalama 14 gün sonra olunuyor ben de şimdi tam bilemiyorum ki
İnşallah yaa sanki kasıklarım hamilelikteki gibi olmaya başladı belimde bi ağrı var ve sol kasığımda ara ara sancı varBende heyecanla bekliyorum inşallah sabah pozitif testlerinizi kızlar![]()
Aynen yaaa emin de olamıyor insanBende tam bilmiyorum düşükten sonra düzeni bozuluyor mu bekleyip görcez![]()
Ayyyy inanmıyorummmmm ben hep balık etli oldum ve sorun herkes zayıfsın diyo halbuki doktor zayıfla dedi
Benim bugün arttı ya kendini çok belli ediyor hattaaaaBende neredeyse 10 gündür var biraz hafifliyor sonra tekrar oluyor
Pcos var kuzu kilo iyi değil verdiğim ay hamile kalmıştımBoşver doktoru ya ne demişler yemeğin salçalısı kadının klçls dmdmdmd
Sen kesin gebesin sende birde yerlesme oldu dimiİnşallah yaa sanki kasıklarım hamilelikteki gibi olmaya başladı belimde bi ağrı var ve sol kasığımda ara ara sancı var
Hadi inşallah belirtiler gebeliğe doğru gidiyor valla bende de sol kasık sancısı oluyor bazen sırtım ağrıyor değişik yaniİnşallah yaa sanki kasıklarım hamilelikteki gibi olmaya başladı belimde bi ağrı var ve sol kasığımda ara ara sancı var
Yok kız o önceki gebelikte yerleşme kanaması oldu bikaç gün sonra da iki ay süren kanama başladı kabus gibiydiSen kesin gebesin sende birde yerlesme oldu dimi
Yok kız ben de alamadım otogardan direkt eve geçtik zaten eşim de test yapmamı istemiyor acaba yarın gidip alsam mı dmsmsmSabah gelirken alcak eşim dün unutmuş sen naptın aldın mı
Aynen yaa bi gebeliğe yol aldı içim kıpır kıpır hatta hamile hissediyorumHadi inşallah belirtiler gebeliğe doğru gidiyor valla bende de sol kasık sancısı oluyor bazen sırtım ağrıyor değişik yani![]()
Ay çıldırcam bu erkekler varyaaaa bence sabah al ama sen bilirsin yine dee yumurtlamadan epey geçiyo varsa görünür artıkkkYok kız ben de alamadım otogardan direkt eve geçtik zaten eşim de test yapmamı istemiyor acaba yarın gidip alsam mı dmsmsm
O zaman dikkat et en azından formunu koruPcos var kuzu kilo iyi değil verdiğim ay hamile kalmıştım
Bal damlıyor ağzındannnSen kesin gebesin sende birde yerlesme oldu dimi
Eh 5 kilo versem ama gebelik varsa diye dikkat etmeye çalışıyorum bi de demir ilacı içiyorum daha da şişiyorumO zaman dikkat et en azından formunu koru![]()