- 21 Eylül 2024
- 1.894
- 791
- 38
- 29
Evet yaaaaaaaa sen de yappppAy biran önce sabah olsun testlerinizi görelim kızlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yaaaaaaaa sen de yappppAy biran önce sabah olsun testlerinizi görelim kızlar![]()
1 inde olmam gerek hayır bir saat önce yaptımVar varrrr ilk idrarla mı yaptın bata ne kadar kaldııı
Bende istiyorum ama eşim geçen negatif çıkan testimi gördü çöpte kızdı smsms saklamayı da beceremiyorum gizlice alıp yapsam mıEvet yaaaaaaaa sen de yapppp
Fazla testin varsa sabah ilk idrarla yap çıkarsa vardır bide kızlar ben de daha önce testler yaptım bir gün sonra bile baktığımda kuruma çizgisi falan çıkmıyordu negatifse bembeyaz kalıyordu öyle bence var sende1 inde olmam gerek hayır bir saat önce yaptım![]()
Ya inşallah belimde tuhaf ağrı var birde bacak ağrım oluyor ondan şüphelenip yaptım zaten yoksa günüm geçmeden yapmıcam diye söz vermiştim kendime kimyasal dan sonraFazla testin varsa sabah ilk idrarla yap çıkarsa vardır bide kızlar ben de daha önce testler yaptım bir gün sonra bile baktığımda kuruma çizgisi falan çıkmıyordu negatifse bembeyaz kalıyordu öyle bence var sende
E ne kadar beklemeni istiyo kiBende istiyorum ama eşim geçen negatif çıkan testimi gördü çöpte kızdı smsms saklamayı da beceremiyorum gizlice alıp yapsam mı![]()
Yaa bende geçen ay kimyasal geçirdim bu ay test yapmaya biraz çekiniyorumYa inşallah belimde tuhaf ağrı var birde bacak ağrım oluyor ondan şüphelenip yaptım zaten yoksa günüm geçmeden yapmıcam diye söz vermiştim kendime kimyasal dan sonra![]()
Var varrr1 inde olmam gerek hayır bir saat önce yaptım![]()
35,40 gün dolsun öyle diyo dedim yok ebesinin sksksk, bazen bana da mantıklı geliyor hem varsa kesesi de görünür diye dmdmdmE ne kadar beklemeni istiyo ki
Yaa sizin kaç gün kaldıYaa bende geçen ay kimyasal geçirdim bu ay test yapmaya biraz çekiniyorum
Ay boşa heveslenmek istemiyorum ya belki kurumadırVar varrrhadi hayırlısı olsun anne oluyosunnn sağlıkla gelsin bebiş geliyoooo
Aynı kuzu yumurtlamadan 13 gün geçti yarın 14 olcak sabah nasipse test yapcammYaa sizin kaç gün kaldı
İnşallah hepimiz hamişizdirAynı kuzu yumurtlamadan 13 gün geçti yarın 14 olcak sabah nasipse test yapcamm
Güzel düşünelim kuzuuAy boşa heveslenmek istemiyorum ya belki kurumadır
2 gün galibaYaa sizin kaç gün kaldı
İnşAllahhhhhhİnşallah hepimiz hamişizdir![]()
Belirti var mı benim iki üç gün önce bacak ağrım oldu yürüyemicek derece de bazen regl olcak gibi oluyor geçiyor bel ağrım hep var normalde regl ağrısı yaşamam hiç2 gün galiba![]()
Valla bende de arada sol kasık ağrısı oluyor bacağıma vuruyor topallıyorum regl hissi oluyor tam regl oldum diyorum geçiyor yine ve gaz sancısı da oluyorBelirti var mı benim iki üç gün önce bacak ağrım oldu yürüyemicek derece de bazen regl olcak gibi oluyor geçiyor bel ağrım hep var normalde regl ağrısı yaşamam hiç
Zaman geçmiyorValla bende de arada sol kasık ağrısı oluyor bacağıma vuruyor topallıyorum regl hissi oluyor tam regl oldum diyorum geçiyor yine ve gaz sancısı da oluyor
Evet yaa nisan ayı bana çok uzun geldi gerçektenZaman geçmiyor