Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

En fazla 29 olmuştu Döngüm bugün olmam lazımdı aslında bende bilmiyorum dün Awox test de silik pembemsi çizgi çıktı bugün artimed Kaset yaptım 4 gibi negatif çıktı herkese pozitif çıkan artimed bende negatif çıkacağı tuttu
Haklısın ama bence awox a güven derim bana geçen ay kuruma çizgisi bile çıkarmadı çünkü bı kan ver istersen

İnşAllah canım evet güzel bağ kurduk aramızdan gebe çıkanlara da kendimiz gibi sevindik 🫠 biz de güzel haber alırız Allahın izniyle bugün olmazsa yarın😇
Aynen öyle gerçekten güzel haberler alınca çok seviniyorum kızlar adına inşallah bütün gebelikler sağlıkla ilerler bize de nasip olur sağlıklı sıhhatli bir şekilde 🥰🥰🥰

Yok yaaa o gece çıkar hep öyle oluyo regl olunca artık pek takmadım onu ben yaaa ama en azından vitaminlere falan baktım ya kürtajdan sonra hiç baktırmadım en azından eksik varsa kullanırım
Haklısın canım ama üzülme umutsuzluğa kapılma inşallah tez vakitte isteyen herkese nasip olur

Haklısın canım ama üzülme umutsuzluğa kapılma inşallah tez vakitte isteyen herkese nasip olur
İnşAllah canım yok hiç umutsuzluğa kapılmadım ama yüreğimi bi hüzün kaplar böyle durumlarda o da oluverir normaldir vardır Rabbimin bi bildiği derim hep

Haklısın ama bence awox a güven derim bana geçen ay kuruma çizgisi bile çıkarmadı çünkü bı kan ver istersen
Bende Awox a bel bağladım da bakalım dmdmdm Bi iki güne regl olmazsam kan veririm, gerçekten testle emin olmak mümkün değil

Doğru ya valla ben laboquick testte net pozitif gördüm kan verirken yine bir korku vardı
Ben o markaya güveniyorum ya hamileyken net pozitif çıkarmıştı değilken de negatif ovulasyonu da o marka kullandım

Ay benim de 1,5 yıl bitti. Daha yeni düşünmeye başladık beklenen regl tarihim benim de bu tarihler. Bugün prodoctor gebelik testi yaptım dayanamadım. Fotoğrafını ekliyorum.(ilk 5dk) İki kırmızı çizgi var ama ikinci çizgiyi üst kapağı çıkartınca görüyorum taktığımda göremiyorum :( ekranın sağında kalıyor iç tarafta. Fikri olan var mı acaba bu ne çizgisi?? İlk 5 dkda çıktı

Eklentiler

• EED63F37-64A0-4812-A274-A2A0E0824522.webp
    EED63F37-64A0-4812-A274-A2A0E0824522.webp
    64,8 KB · Görüntüleme: 20
Ay benim de 1,5 yıl bitti. Daha yeni düşünmeye başladık beklenen regl tarihim benim de bu tarihler. Bugün prodoctor gebelik testi yaptım dayanamadım. Fotoğrafını ekliyorum.(ilk 5dk) İki kırmızı çizgi var ama ikinci çizgiyi üst kapağı çıkartınca görüyorum taktığımda göremiyorum :( ekranın sağında kalıyor iç tarafta. Fikri olan var mı acaba bu ne çizgisi?? İlk 5 dkda çıktı
Canım dün yaşadım hatta bu sabah ta aynı oldu ama ben regl oldum inşAllah senin hamileliktir kan vermeden bilemezsin

Olsa ekranda çıkardı diye düşünüyorum inşallah kısa zamanda görürüz gerçek çizgiyi net şekilde beklemeden 🙏🏻

Çörek otu yağı çatlamaya cok iyi geliyor dene derim bana çok iyi geldi
A onu da denemiştim o ay aldım var hamile kalınca kaldı bu ay deneyim balım yani bitti kocam yarın nöbete gitcek şimdi iki sızlanayım belki gider hahaha

Back
X