• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Ay kızlar öğlen kısa süreli de olsa misafirim gelcek diye ev süpürdüm mutfakta iki iş yaptım ama yorulcak bişi yok bembeyaz belimin sol tarafı kalçama vuran ağrı ve uyku var aşırı ya belirti için aşırı erken ben mi kafamdan uyduruyorum herşeyi ona bağlıyorum anlamadımmm

Ay kızlar öğlen kısa süreli de olsa misafirim gelcek diye ev süpürdüm mutfakta iki iş yaptım ama yorulcak bişi yok bembeyaz belimin sol tarafı kalçama vuran ağrı ve uyku var aşırı ya belirti için aşırı erken ben mi kafamdan uyduruyorum herşeyi ona bağlıyorum anlamadımmm
Canım sanmam pskolojik olabilir diye düşünüyorum

Ya işte çarşamba bat görünüyor benim de bizim burada sağlık ocaklarında perşembe günleri kan verilmiyor iyi ihtimal de cuma günü vereceğim gelen giden olmazsa 🤭 bir de kızlar şöyle bir durum öğrendim sitede gezinirken eğer âdetten 1.02 gün önce ovu testi çift çizgi çıkarsa o da Hamilesin demekmiş Lh değerini ölçüyor ya yumurtlamada erken gebelikte de lh değeri yükseliyormuş betadan önce ama ikiside pik görünüyorsa oluyormuş. Eğer gebelik testiniz yoksa ovu testiyle de bakabilirsiniz 😂 Zeytincii Zeytincii elinde varsa dener misin bu bilgi doğru mu 😂
Bende var dur denerim ben birazdan 😅

Back
X