Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Eşref rüyaya başlamak istiyorum ama baya görüyorum editlerini güzel mi ki acaba kızılcık şerbo hiç izlemedim ama yasak elmaya benziyor diyorlsr eueuey
Esref rüya güzel biz eşimle izliyoruz sarıyor baya , kızılcık şerbetini nasıl izlemezsin ya 😂😂 bu arada psikolojik midir nedir sol kasigim batıyor

Esref rüya güzel biz eşimle izliyoruz sarıyor baya , kızılcık şerbetini nasıl izlemezsin ya 😂😂 bu arada psikolojik midir nedir sol kasigim batıyor
Bende mi başlasam acaba eheheheh valla bilmiyorum ki hiç dikkatimi çekmedi kızılcık şerbo eheheh yaaa sol kasığın mı batıyor

11 de başlıyor benim devlette ki doktorum istersen şimdi sıra al dedi 1 ay da anca geliyor dedi
anladım canım ayın 29unda doktora gitmiştim , fakat eşim askere gideceği için bayramdan sonrada gitmeyi düşünüyorum doktora 10-15 günlük süre içerisinde ultrasona girmek zararlı sence

anladım canım ayın 29unda doktora gitmiştim , fakat eşim askere gideceği için bayramdan sonrada gitmeyi düşünüyorum doktora 10-15 günlük süre içerisinde ultrasona girmek zararlı sence
Bir şey olmaz bebeğim benim hem senin içinde rahat eder zararlı diye düşünme sakın benim de biraz düşük riskim var her hafta görüşelim dedi eheheh

Selaaaam ben yine denemeye başladım bu ay yumurtlama yeni bitti 28-29unda akıntı geldi 30unda yogun sancı hissettim 27 ve 30unu değerlendirdim bugünü de değerlendiririm belki bekliyoruz bakalım ekstra yaptıgım hiçbir şey yok düzenli folik içiyorum 15 gündür hepsi o 😅 Zeytincii Zeytincii ebraarrr ebraarrr

Back
X