• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Aşkım 2 Li testin kesinliği çok fazla değil %70ila %80 fetal dna özel bir test ve onu yaptırınca diğerlerine gerek kalmıyor bebeğin DNA’sına bakıyorlar kesinliği %99.7
o zaman dediğin gibi fetal yaptırmak daha mantıklı :) inşallah sağlıkla alırız kucagımıza :)

Bilmiyorum ya ben geçen böyle yoğun enfeksiyonlu ateşli kurmalı hasta oldum o da geçmedi iyi hissetmiyorum hiçç
Ama şu an kimyasal deyip kendini kötü etkiliyorsun biliyorsun bunu , bu dünyada rızkı varsa ne olursa olsun doğar o bebek 😊 çok şükür bak Rabbim sana bir evlat verdi güzel şeyler düşün kendini hiç üzme lütfen

Ama şu an kimyasal deyip kendini kötü etkiliyorsun biliyorsun bunu , bu dünyada rızkı varsa ne olursa olsun doğar o bebek 😊 çok şükür bak Rabbim sana bir evlat verdi güzel şeyler düşün kendini hiç üzme lütfen
Bi kere boş gebelik yaşayınca şimdi herşeyden korkar oldum ama haklısın canım bi de regl olcak hissi beni etkiliyor araada kahvemsi leke

Back
X