- 31 Ocak 2025
- 877
- 368
- 18
- 20
Bencede doktorumu yıllardır tanıyoruz annemin teyzeleriminde doktoru yani onlar çok memnun o yüzden bende arastirmiyorumO sana en iyi yolu gösterir kesinlikle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede doktorumu yıllardır tanıyoruz annemin teyzeleriminde doktoru yani onlar çok memnun o yüzden bende arastirmiyorumO sana en iyi yolu gösterir kesinlikle
anladım canım sen çalışıyor musun evde misin napıyorsunBencede doktorumu yıllardır tanıyoruz annemin teyzeleriminde doktoru yani onlar çok memnun o yüzden bende arastirmiyorum
Evdeyim cano ben sen napiyorsunnanladım canım sen çalışıyor musun evde misin napıyorsun
Bende evdeyim bütün gün yatmacaEvdeyim cano ben sen napiyorsunn
Aynen öyle canım isterse temizlik sadece zmbdksbdjdjBende evdeyim bütün gün yatmaca![]()
canım ikisinin farkı nedir bu konuda bilgim yok daha doktorla hiç konuşmadık :)Evet evet yaaa çok güzel 2 Li tarama mı yaptıracaksın ben sadece fetal dna düşünüyorum
Benim de yüksek ihtimal kimyasal gibi duruyor maalesefGünaydın kızlar regl olmadım ama regl belirtisi olan sivilcem çıktı ben bu ay da elendim
Değildir inşallah ya kendini çok strese koyma.Benim de yüksek ihtimal kimyasal gibi duruyor maalesef
Aşkım 2 Li testin kesinliği çok fazla değil %70ila %80 fetal dna özel bir test ve onu yaptırınca diğerlerine gerek kalmıyor bebeğin DNA’sına bakıyorlar kesinliği %99.7canım ikisinin farkı nedir bu konuda bilgim yok daha doktorla hiç konuşmadık :)
Niye öyle dedin ki aşkımBenim de yüksek ihtimal kimyasal gibi duruyor maalesef
Valla benim de sivilcem çıkmıştı hamile kalacağım ayGünaydın kızlar regl olmadım ama regl belirtisi olan sivilcem çıktı ben bu ay da elendim
o zaman dediğin gibi fetal yaptırmak daha mantıklı :) inşallah sağlıkla alırız kucagımıza :)Aşkım 2 Li testin kesinliği çok fazla değil %70ila %80 fetal dna özel bir test ve onu yaptırınca diğerlerine gerek kalmıyor bebeğin DNA’sına bakıyorlar kesinliği %99.7
Benim de sivilcelerim çıktı normalde çıkmaz kızValla benim de sivilcem çıkmıştı hamile kalacağım ay
Ya regl olcak gibi hissediyorum kendimiNiye öyle dedin ki aşkım
Neden negatif konuşuyosun bu kadar yaBenim de sivilcelerim çıktı normalde çıkmaz kız
Ya regl olcak gibi hissediyorum kendimi
Bilmiyorum ya ben geçen böyle yoğun enfeksiyonlu ateşli kurmalı hasta oldum o da geçmedi iyi hissetmiyorum hiççNeden negatif konuşuyosun bu kadar ya![]()
Ama şu an kimyasal deyip kendini kötü etkiliyorsun biliyorsun bunu , bu dünyada rızkı varsa ne olursa olsun doğar o bebekBilmiyorum ya ben geçen böyle yoğun enfeksiyonlu ateşli kurmalı hasta oldum o da geçmedi iyi hissetmiyorum hiçç
Sen bana umut oluyorsun yaaaaValla benim de sivilcem çıkmıştı hamile kalacağım ay
Bi kere boş gebelik yaşayınca şimdi herşeyden korkar oldum ama haklısın canım bi de regl olcak hissi beni etkiliyor araada kahvemsi lekeAma şu an kimyasal deyip kendini kötü etkiliyorsun biliyorsun bunu , bu dünyada rızkı varsa ne olursa olsun doğar o bebekçok şükür bak Rabbim sana bir evlat verdi güzel şeyler düşün kendini hiç üzme lütfen
Fetal birazcık pahalı 11 12 bin civarıo zaman dediğin gibi fetal yaptırmak daha mantıklı :) inşallah sağlıkla alırız kucagımıza :)