- 19 Aralık 2024
- 2.186
- 487
- 38
- 25
Senin geçenlerde alt karnım ağrıyor falan demiştin doktora söyledin mi aynısı bende de olmaya başladı idrar yolu enfeksiyonu oldum galiba bendeİnşallah canimm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin geçenlerde alt karnım ağrıyor falan demiştin doktora söyledin mi aynısı bende de olmaya başladı idrar yolu enfeksiyonu oldum galiba bendeİnşallah canimm![]()
Askm kendi doktorum defalarca ilaç yazdı onun için evet idrar yolu enfeksiyonu ama yapacak bişey kalmadı sanırım artıkSenin geçenlerde alt karnım ağrıyor falan demiştin doktora söyledin mi aynısı bende de olmaya başladı idrar yolu enfeksiyonu oldum galiba bende
Bende gideyim doktora yaaAskm kendi doktorum defalarca ilaç yazdı onun için evet idrar yolu enfeksiyonu ama yapacak bişey kalmadı sanırım artık
Git canım için rahatlar en azındanBende gideyim doktora yaa
Bebek konusunda bir tedirginliğim yok da daha dün gördüm ama ağrım var biraz enfeksiyon büyük ihtimalleGit canım için rahatlar en azından
Ben enfeksiyon ilerledikce bebeği ve anneyide riske sokuyor diye biliyorum hem ilerlerse basetmesi daha zor olurBebek konusunda bir tedirginliğim yok da daha dün gördüm ama ağrım var biraz enfeksiyon büyük ihtimalle
Ağrım bugün başladı yarın gideyim ya inşallahBen enfeksiyon ilerledikce bebeği ve anneyide riske sokuyor diye biliyorum hem ilerlerse basetmesi daha zor olur
Aynen canım neolur ne olmaz bı gitt bişey kaybetmezsin zatenAğrım bugün başladı yarın gideyim ya inşallah
Canııım yazamadım nasıl geçti detaylı
Canım günaydın hayırlı sabahlar nasılsın ne yapıyorsun bebiş nasıl durumun nasıl kaç haftalık oldunuz nasıl gidiyor hamilelik merak ettim seni canım benim cinsiyeti falan belli oldu muBenimde pazartesi 09:40 da randevum var detaylı ultrason için![]()
Canım çok şükür iyi geçti de bebek çok uğraştırdıCanııım yazamadım nasıl geçti detaylı
Canım benim 20 haftalık olduk, çok şükür cinsiyetimiz kız güzel gidiyor ya hamilelik çok şükür, sen napıyorsun nasılsın iyi misinCanım günaydın hayırlı sabahlar nasılsın ne yapıyorsun bebiş nasıl durumun nasıl kaç haftalık oldunuz nasıl gidiyor hamilelik merak ettim seni canım benim cinsiyeti falan belli oldu mukuzucum
Yaaa maşallah sübhanallah prenses sağlıkla gelsin inşallah canım benim iyyim bende işte çok şükür tam kurtajin 2. Ayında kendiliginden regl oldum 60. Gün geldi sonra 3.Gunu hormon tahlili verdim her şeyi çok iyi de değerlerim gayet güzeldi doktor devam edebilirsiniz Bir dahaki ay seni hamile bekliyorum dedi İnşallah bir sıkıntı bir sorun yok dedi öyle biz çalışmalara başladık bakalım bir hafta kaldı adetime inşallah güzel haberlerle gelirim canım benimCanım benim 20 haftalık olduk, çok şükür cinsiyetimiz kız güzel gidiyor ya hamilelik çok şükür, sen napıyorsun nasılsın iyi misin
Ayyy çok heyecanlı yaaa gerçekten deeee bende senin zamanlarında hamile kalkıştım çok güzel günler heyecanı ilk öğrenme şeysi falan Rabbim nasip etsinnnn inşallahYaaa maşallah sübhanallah prenses sağlıkla gelsin inşallah canım benim iyyim bende işte çok şükür tam kurtajin 2. Ayında kendiliginden regl oldum 60. Gün geldi sonra 3.Gunu hormon tahlili verdim her şeyi çok iyi de değerlerim gayet güzeldi doktor devam edebilirsiniz Bir dahaki ay seni hamile bekliyorum dedi İnşallah bir sıkıntı bir sorun yok dedi öyle biz çalışmalara başladık bakalım bir hafta kaldı adetime inşallah güzel haberlerle gelirim canım benim
Oh iyi bariCanım çok şükür iyi geçti de bebek çok uğraştırdı![]()
Senin nasıl gidiyor hamilelik kızzzz
Evett canım bende dün gittim çok şükür bir sıkıntı çıkmadı sen nasılsın
Bebek hareketlerini hissediyor musun aşkoEvett canım bende dün gittim çok şükür bir sıkıntı çıkmadı sen nasılsın
Evet canimm 1 haftadır hafif hafif hissediyorum günde 1-2 defa senBebek hareketlerini hissediyor musun aşko
Bende hissediyorumEvet canimm 1 haftadır hafif hafif hissediyorum günde 1-2 defa sen