- 31 Ocak 2025
- 1.257
- 422
- 38
- 21
Ay aminnn inşallah herkesinki böyle geçer valla Cook şükür korkularım başıma gelmexiOyy kocaman olmuşşşşhamileliğin de doğumun da kolayca geçsin hayatım
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay aminnn inşallah herkesinki böyle geçer valla Cook şükür korkularım başıma gelmexiOyy kocaman olmuşşşşhamileliğin de doğumun da kolayca geçsin hayatım
![]()
Çok sevindim Allah kolaylıkla güzellikle doğurmayı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsinAy aminnn inşallah herkesinki böyle geçer valla Cook şükür korkularım başıma gelmexi
Aminn inşallahÇok sevindim Allah kolaylıkla güzellikle doğurmayı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
İnşallah çok güzel geçer, ve oranlara da takılma aşkım bol bol kaşar peyniri yeBörek ağrısından hallice yatıyorum aşkım ya bebiş iyi crl ölçümü 12+0, saya göre 11+1 haftaya ikili tarama var tahlil verdim böbrek için bakalım onu bekliyorum, sen ne yapıyorsun nasılsın
Amin aşkım hepimiz güzel güzel kolayca doğuralımİnşallah çok güzel geçer, ve oranlara da takılma aşkım bol bol kaşar peyniri yebenim bebişin kilosu haftasına göre 1 hafta önden gidiyor eheheh
Ye ye canım kaşar peyniri bebeğe çok kilo aldırıyor doktorum da öyle söylediAmin aşkım hepimiz güzel güzel kolayca doğuralımben hiçbir şey yiyemiyorum hala ama artık zorla yicem
![]()
Tamam aşkım bugün başlarım artık, zaten ilk trimester bitiyor yemem lazım artık yemek 3 kilo verdim düzgün yiyememektenYe ye canım kaşar peyniri bebeğe çok kilo aldırıyor doktorum da öyle söyledi
Alışverişe başladın mııııİnşallah
Yok bı türlü kısmet olmadı eşimin işlerinde tüm alışveriş merkezlerine en az 40 dk lik bı yol mesafesi var arabayla tek gidemiyorum ama inşallah 1-2 hafta sonra başlarımAlışverişe başladın mıııı
Bizde dün bir şeyler aldık e bebekten çok güzelmiş alışveriş yapmak djsjejrısowke bebeğin hareketlerini her gün hissediyor musunYok bı türlü kısmet olmadı eşimin işlerinde tüm alışveriş merkezlerine en az 40 dk lik bı yol mesafesi var arabayla tek gidemiyorum ama inşallah 1-2 hafta sonra başlarım
Evett özellikle uzanırken çok güzel bı hiç amaaBizde dün bir şeyler aldık e bebekten çok güzelmiş alışveriş yapmak djsjejrısowke bebeğin hareketlerini her gün hissediyor musun
Bende uzanırken ayakta sanki pek hissedemiyorum gibi genellikte saat 16:00 gibi hareket ediyor geceleri deEvett özellikle uzanırken çok güzel bı hiç amaa![]()
Aynen benimkide öyleBende uzanırken ayakta sanki pek hissedemiyorum gibi genellikte saat 16:00 gibi hareket ediyor geceleri de
Nabersin kozzzAynen benimkide öyle
İyilik askmmm senden naberrrrNabersin kozzz
İyi aşkım yaa belim şu sıralar çok ağrıyor senin de öyle mi?? özellikle yanlış oturuş yaptığomdaİyilik askmmm senden naberrrr
Evett oylee benimkide özellikle sabah kalktığımda ve geceleri ama çekiyoruz işteİyi aşkım yaa belim şu sıralar çok ağrıyor senin de öyle mi?? özellikle yanlış oturuş yaptığomda
Ay eğilemiyorum adam akıllı normal mi kiEvett oylee benimkide özellikle sabah kalktığımda ve geceleri ama çekiyoruz işte
Normal herhalde ya benimkide aynı öyle daha benim bacaklarımda da var ağrıAy eğilemiyorum adam akıllı normal mi ki
Bacaklarım da bir şey yok da belim çok fena yaa üfNormal herhalde ya benimkide aynı öyle daha benim bacaklarımda da var ağrı