• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

E

Evde Bi anda suyun mu geldi?? Masıl anladın çok soru soruyorum, kusura bakma eğer bende de bir şeyler olursa direk hastaneye giderim 😅🥲
Geceden sancım vardı çok değildi ama sabah 8 den sonra düzene girmeye başladı kahvaltıydi falandı 11.30 gibi acile geldim 1 de doğumhaneye yatisim oldu 1 den 4.30 az kadar acilmam tamamladı 10 cm ye doktor da suyu kendisi patlattı ondan sonrada 5 de doğdu bebek🥹

Geceden sancım vardı çok değildi ama sabah 8 den sonra düzene girmeye başladı kahvaltıydi falandı 11.30 gibi acile geldim 1 de doğumhaneye yatisim oldu 1 den 4.30 az kadar acilmam tamamladı 10 cm ye doktor da suyu kendisi patlattı ondan sonrada 5 de doğdu bebek🥹
Eşin yanında mıydı aşkımm olsun bi pozitif bir doğum hikayesi olmuş bence🥰🥰

Ay sen taburcu olmadın mı aşkım ben oldun sanıyorum 🥹 iyi olmanıza çok sevindim en kısa zamanda evinize geçin bol sağlıklı ömür olsun
Yok canım hastanede bı kaç sorun yaşadık bende sorun çözülene kdr çıkmak istemedim büyük ihtimalle pazartesi cikicam daha

Ya doğum raporunda hata olmuş raporda ölü doğum diye geçiyor onunla uğraşıyoruz iki gündür yoksa dün cikicaktim sorun çözülmefen çıkmam dedim oda bugün akşam üstü duzeltildi daha işte baya bı yaygara yaşandı yani
Ayyyyy devlet hst ve sorumsuzluğu işte ya neyse ki düzeltilmiş şükür. E nabızda falan kontrol et cocugun oldugu orda görünür artık

Ayyyyy devlet hst ve sorumsuzluğu işte ya neyse ki düzeltilmiş şükür. E nabızda falan kontrol et cocugun oldugu orda görünür artık
Evet evet düzeltildi çok şükür e-devlete falan düştü rapor hemen çıktısını aldık kimliğini cikarticaz yarın inşallah şimdide oglusumun yanından dönüyorum 🥹

Back
X