Sat 9+5 ultrason 1 hafta geride

Time44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2021
503
192
53
Merhaba hanımlar 9 ekimde transferim yapılarak çok şükür gebe kaldım ama ilk kese görmeye gittiğimizde sat tarihimle ultrason uyumluydu 6+1 de kalp atışını vajinal duydum , sonra 3 gün geri çıktı sonrasındada 6 gün geri çıktı , yarın kontrole gtcem çok korkuyorum bebeğim 1cm ken dr 7+0 olduğumu söyledi yarın sata göre 9+6 yım ama 2 hafta önceye göre 9+0 ım bu geriden gelme beni çok düşündürüyo , benim gibi olan var mı yada böyle olup haftasını yakalayan , beslenmeme çok dikkkat ediyorum çok düzenli besleniyorum folikasit balıkyağı kullanıyorum bu şekilde gerilemesi devam eden sonraki aşamalarda sıkıntı yaşayan var mı? Yada hiçbi sıkıntı yaşamayan ? Lütfen yardımcı olun

İlk dönemler sat ile usg ölçümleri arasinda fark çıkabiliyor bende tüp bebekle hamile kaldim bizde de vardi ayni durum doktorum 10 gune kadar oynama olabilir demisti bebek buyudukce olcumler yine sat de buluşuyor. Stres yapma diycem ama biliyorum mümkün degil bende sürekli hesap yapardim oncesinde dusuklerim oldu onlarin usg kağıtlarıyla karsilastirirdim. Bebeğinin sana tutunduguna ve sağlıkla buyuyecegine odaklan

Ya inanın çok rahatlattınız beni 2 haftadır sürekli hesaplama yapıyorum doktorum çok sağlıklı bebek küçük olduğu için cihazlar doğru ölçüm yapamıyo dedi ama içim rahat etmiyo tüp bebek olduğu için extra korkuyorum maddi manevi aşırı yıprandık hatta tükendik diyebilirim , anne olamıcam diye çok korkuyodum şimdide kaybetme korkusu sardı içimi Rabbim razı olsun szden

Canım benimde ilk hafta öğrendiğimde öyle çıktı. Geç döllenme dedi doktorum. İki hafta sonra haftasını yakaladı. Yakalamasada bir hafta çok değil canım. Bende senin gibi korkuyordum neden geriden geliyor diye çoktan yakalamıştı haftasını oysaki. Kafaya takılacak birşey değil yani çoğu bayan yaşamış bu durumu. Aksilik olsa doktorun söylerdi. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Aminn inşallah Annelik ne zormuş

Ahh yaa Sağlıklı bir şekilde kucagina alirsin inşallah. Annelik başladı iste bundan sonra endişe korku bizim yol arkadaşımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…