sat a göre 6 hafta ultrasona göre 4:(((

hayalim3kelime

evli-mutlu-çocuklu(ins)
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2010
524
12
643
kızlar sat 2 aralık 2 ocakta hamile oldugumu ögrendim ve 12 ocakta ultrasonsa sadece 4 haftalık 5mm bir kese görundu:(( bu normalmi gec dollenme olamaz cunku yumurta takibindeydim:((( lutfen yardım onceki bebegime dusuk yaptıgım için cok endiseliyim:(((((((((

bende hamile olduğumu öğrendiğimde özellikle doktora geç gittim keseyi görmek için. bana görede gittiğim hafta 6. haftadaydım ama doktor 4 haftalık dedi birşey olmaz merak etme benim ki 26 haftalık oldu inşallah sende görürsün bu güzel günleri sevgiyle kal hem onların hesabı başka ben hala anlamadım :)))

kızlar sat 2 aralık 2 ocakta hamile oldugumu ögrendim ve 12 ocakta ultrasonsa sadece 4 haftalık 5mm bir kese görundu:(( bu normalmi gec dollenme olamaz cunku yumurta takibindeydim:((( lutfen yardım onceki bebegime dusuk yaptıgım için cok endiseliyim:(((((((((

Canım gebeliğin hayırlı olsun. Bu konulara çok fazla takılıp bebeğini boş yere sıkıntıya sokma. İnternette okuduğunda ultrasonda çıkan değerlerin % 100 doğru olmadığı yaklaşık değerler olduğu yazıyor. Bebeğin gelişimi annenin kilosuna, anne babanın fiziki yapısına göre değişiklik gösterebiliyor. Bir ay sonra kontrole gittiğinde bebeğinin gelişimi gününde çıkabilir, ondan sonra ki ay gelişimi önde çıkabilir. Bunlara canını sıkma. Hamileliğinin tadını çıkar, ilk 3 ay bol bol dinlen. Allahım bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah. :nazar:

cnm hayırlı olsun gebelıgın.Boyle durumlar ıcın canını sıkmaya hıc gerek benımde oyle olmustu gec dollenmeden kaynaklıymıs bırde soyle bısey dedı.İlk zamanlarda bole seyler daha cok oluyor zamanla duzelıyor meraklanma;)

canım benım ikiside dogru
sat a gore 6 haftalık
ultrasona gore 4 haftalık :)))

adet baslangıc tarıhınden 2 hafta sonra yanı 10-18. gunler arasında hamıler kalabılıosun. 14.gun nerdeyse garantı gıbı. yani sen 2 aralıkta adeet gordun 16aralıkta döllenme oldu buyuk ıhtımal. yani atıyorum bebek 16 aralıkta 1 gunluktü :) 16 aralıktan 12 ocaga kadarda 1 aylık oldu bebeişin :))) gelişimi normal dmekki. maşaAllah. inşaAllah hayırlısıyla kucagına da alırsın.

korkma tatlım stres yapma. rahat ol ki bebiş de rahat etsin :)) ayyy 8 ay sonra doğcak ınsallah. yumuk yumuk olur kız oo :)) sureklı öpüp ısırasın gelir ama kıyamazsın sureklı koklarsın :)))) Rabbim hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip eder inşaAllah

Back
X