sat mayis olup haziranda gebelik isteyenler Allah'tan umudunu kesmeyenler

ben 8 hatta 9 aydir istiyoruz bebek calismalarimiz var herseyi yaptik artik dualarda ediyoruz.. ama bu ay yumurtlama diye biseyi takip etmeme karari aldim. etmiyorumda allah yazdiysa verir bu ay insallah belkide daha zamani var ne malum bellimi olur

bakalım herkez adet gününü bekliyor haziran 8 gözler ayın 8 inde rabbim bizede nasip etsin bu duyguyu

kızlar sat nedir ben anlamadım ben 11 ay uğraştım olmadı 11. ayda kimyasal gebelik geçirdim 1 ay araverdim bu ay yine denedik sonuç ne olu bilmiorum. ben daha rahat davranıyorum önceden çok stres yapıodum.ama çok can sıkıcı bir durum olmuyoooooo herhangi bir sıkıntıda yokk dedi doktor. ne yapmalıyım varsa önerileriniz paylaşın lütfen bazen eski usül şeylerde işe yarayabilio fikirlerinizi paylaşırmısınız.

bnde anlamadım ama olsun olsunda gebelik sat falan önemli değil :) ama uğrşıyoruz işte bakalım rabbim bilir işini

aa ne guzl herkes mayis 8.. bi haftaniz kaldi demek ben 2 hafta beklicemdaha :) sat nedir diyesoranlar sat adetin ilk gunudur bat ise adetolacaginiz gundur... neyse bu aradavucudurahat birakmak gerekiyormus yani illa cocuk olsundiye birsuru sey yapmamak belirtiler olunca kesin hamileyim diye dusunup kendimizi umutlandirmayalim sonra uzulen yine biz oluyoruz... ben bu aysadece sifa niyetiyle sogan kürü yapip iciyorum umutlanmiyorum ama illa cocugumolcak diye cunku sogan resmen kadin rahmi icin yaratilmis deniyor,, ilaca karsiyim ama doktorum bi dahaki ay klomen verecekk

merhaba,
sat 25 mayıs.bu ay da deneyip olmazsa bir daha ki ay adet olduğumda doktora gitmeyi düşünüyorum.
1 yıldır istiyoruz ama maalesef olmadı.inşallah bu ay hepimize müjdeli haberler almak nasip olur...

benımde sat mayıs 13. hazıran 13. bakalım kırmızıları gorucem mı. bu ay klomen ıctım 15. gunumde 28mm yumutam var doktor ıgne bıle vermedı bende korkuyrm kıstte donusurmu dıyee?? ıns bu ay bebısıme kavusurumm...

benim de sat 18 mayıs ben de serephone içtim 15. gün bugün doktora gittim yumurtan yeterince büyümüş çatlatma iğnesine gerek yok dedi iğne vermedi hakkımızda hayırlısı

benim de sat 18 mayıs ben de serephone içtim 15. gün bugün doktora gittim yumurtan yeterince büyümüş çatlatma iğnesine gerek yok dedi iğne vermedi hakkımızda hayırlısı

walla cnm banada vermedı 28mm buyuklugunde hemdee.. akıntım coook ama uzayan akıntım yokk... ıns catlar yaaa

walla cnm banada vermedı 28mm buyuklugunde hemdee.. akıntım coook ama uzayan akıntım yokk... ıns catlar yaaa

inşallah çattlar canım merak etme stres yapınca çatlamaz stres yapma o zaten kendiliğinden çatlar

inşallah çattlar canım merak etme stres yapınca çatlamaz stres yapma o zaten kendiliğinden çatlar

bugun 18. gunum normalde catlaması lazım ama uzayan akıntım olmadı aman aman kasık agrımda olmadı. xs bklm hyrlısı cnm..ruyalarıma bıle gırdı catlarmı ? catladımı acaba kafayı yıcem sonunda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…