sat mayis olup haziranda gebelik isteyenler Allah'tan umudunu kesmeyenler

inşallah çattlar canım merak etme stres yapınca çatlamaz stres yapma o zaten kendiliğinden çatlar

bugun 18. gunum normalde catlaması lazım ama uzayan akıntım olmadı aman aman kasık agrımda olmadı. xs bklm hyrlısı cnm..ruyalarıma bıle gırdı catlarmı ? catladımı acaba kafayı yıcem sonunda...

hayırlı hanerler almanız dileğiyle günaydın kızlar benim sat 3 mayıstı bat 30 du ben 28 mayısta aldım müjdemi sıra sizde

hayırlı hanerler almanız dileğiyle günaydın kızlar benim sat 3 mayıstı bat 30 du ben 28 mayısta aldım müjdemi sıra sizde

cnm ne zamandir planliyosunuz nasi oldu kac gun gecti belirtilerin falan nolur hersei yazarmisin bize.. bide benim sorunum akintim akiskan kivamli degil kremsi ve yogun... kokmuyo ve doktora gittim kistmist iltihap bise yokmus iyi dedi ama akinti sekli umutsiz ediyo beni

merhaba kızlar
ben aranıza yeni katıldım. sat 16 mayıs bat 13 haziran . bu 2. denememiz hayırlısı bakalım tuttu mu tutmadı mı :))

canm biz nisanın 30 unda karar verdik ogün dr a gttim kan tahlili yaptı 4 tüp kan aldılar sonra ultursonla rahmime baktı sorun yok dedi. eve geldim ovilasyon günümü falan hesapladım eşime birsürü fındık fıstık kuruincir aldım yedirmeye başladım kuru incir sperm sayısını arttırıyormuş diye okumuştum daha sonra ovilasyon haftamda düzenli olarak bir gün ara ilişkiye girdik sölyle bi duurm daha var hergün birlikte olunursa kaliteli sperm sayısı azalıyormuş. benm yumurtlama günüm kandile geldi bişey yapamadk üzülmüştüm ama o gece cok dua ettim adetimden 3 gün önce test yaptım pozitif ama daha belirtim yoktu şimdi sadece göğüslerimle ilgili çok sorum yaşıyorum düşün şimdiden anneanne sütyeni takıyorum canm yanıyor sistiler ve ağrıyolar birazda kasıklarımda ağrı var. benm beta hcg de çok yüsek çıktı benim ar tam adet gününde yaptırmıs test 79 çıkmış ben 3 gün önce yaptım 924 çıktı 4+5 günlükken tekrarladım 5542 çıktı ikiz olabileceğinden şüphelenıyorz dr belli olmaz dedi ama kesem göründü ulturasonda 4+5 günlukken kan değerime göre boyutu küçük dedi nasip bekliyorum ayın 27 sine gün aldım özele başlıcam. sen bozma kalbini dua et nasipse olur herşey. allah tez zamanda evlet versin isteyen herkese

pek umudum yok olucak gibi hissediyorum
bütün adet belirtilerim var
kısmet bu ay ilk denemeydi

oyy oyy daha çok yeni yani inşallah ilk denemede tutturursunuz canım benim kaçıncı deneme sayısını unuttum:26: 1 yıldır biz de bebek istiyoruz ama gelmedi bizim sıpa henüz

oyy oyy daha çok yeni yani inşallah ilk denemede tutturursunuz canım benim kaçıncı deneme sayısını unuttum:26: 1 yıldır biz de bebek istiyoruz ama gelmedi bizim sıpa henüz

biz ilk denemede tutturmuştuk ama yaşamadı
aldırmak zorunda kaldık canım aradan 4 ay geçti
bu ikinci denemeler.

biz ilk denemede tutturmuştuk ama yaşamadı
aldırmak zorunda kaldık canım aradan 4 ay geçti
bu ikinci denemeler.

demek ki hamile kalabiliyosun canım bi de öyle ddüşün Allah sabır versin Allah tez vakitte yollasın bebişini inşallah

Kzlar bnde 1.5 yıllık evliym ve bu ay ilk deneyimimizi yaptk heyecanla bekliyorum inşallah tutar güzel allahım tüm anne olmayı isteyenlerin gönlüne göre versinnn ..amin...

Mrb kizlar benimde sat 14 mayisti ilk denememizdi bu ay merakla bekliyorum Rabbim isteyen herkese ins nasip etsin bu duyguyu hayirlisyla bizere de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…