Mrb kizlar benimde sat 14 mayisti ilk denememizdi bu ay merakla bekliyorum Rabbim isteyen herkese ins nasip etsin bu duyguyu hayirlisyla bizere de
kızlar 12 sine regl bekliyorum. yarın sabah test yapsam mı acaba?
bende 16 sına bekliyodum bu gun test yaptım ikinci cizgisilik çıktı erken gebelik oldugu için net çıkmadı hemen gittim kan testiyaptırdım sende yap rahatla hiç bekleme.kafan rahat olur hem
bende 16 sına bekliyodum bu gun test yaptım ikinci cizgisilik çıktı erken gebelik oldugu için net çıkmadı hemen gittim kan testiyaptırdım sende yap rahatla hiç bekleme.kafan rahat olur hem
sabah idrarıyla yaptım çok silik ikinci belirdi. yarın adet günüm. kanı yarın verim diyorum biraz sıkıntı yaşıyorum da kan verirken, tekrar tekrar olmasın dedim :S olmazsa yarın sabahta bidaha idrar testine bakim hatta hiç kan vermeyim :)
5 gün önce maşallah iyi çıkmış benim de 15i bugün yapsam çıkarmı ki pek sanmıyorum ama :26:
yakınmış zamanlarımız inşalahh tüm isteyenlerin olurr
seninde gebeliğin erkn o yüzden ikinciçizgin silik hadibakalım hamişizzzzben bugün kan testimin sonucunu alıcam öğleden sonra :) birdedaha önceki doktoktorum bana ilişkiden 10 gün geçmesi yeterli testin sonuç vermesi için dedi. ikigün sonra idrar testini tekrar et bu arada belirtilerin ne durum da ?
yumurtlama gününden 10 gün geçmiş ise eğer kesin silik olsa bile çıkıyor . bu arada testi yap 10,15 dakka otur iyice bekle erken gebelikler biraz geç beliriyor çünki. hadi bakalım hayırlısı.senin gebelik belirtilerin var mı peki?
arkadaşlar dün evde test yaptım vee çift çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?