- 7 Aralık 2016
- 116
- 35
- 18
- 48
Merhaba bende yeni üye oldum buradaki tecrübe paylaşımları ve yorumlar çok hoşuma gidiyor yol gösteriyor.Benim yüzümde de yorgun bir ifade vardı yanak sarkık gıdı sarkık dudak kenar sınırları belirgindi.Yüzümde ise derin plan yüz germe denen yüzdeki sarkmayı tam düzelten işlem yapıldı. Normalde bu işlem daha cok tecrübe gerektiriyor. Türkiye bu isi yapan yok. Dünyada da sayılı. Su an piyasada yüz germe yapanlar cildi veriyor ve doğal görüntü olmuyor. Gergin duruyor.mrb. yeni üye oldum . cilt germe ile ilgili bilgi toplamak istiyorum. 34 kilo verdim 37 yaşındayım haliyle yüzümde hüzünlü bir ifade ve sarkma var. nerdeyse hergün bir kişiye soruyorum sence yaşıma göre yüzüm nasıldır diye. ama artık sormak istemiyorum. mutlu bir yüz ifadesi olsun istiyorum ve sarkmaları düzelttirmek istiyorum. malum 2017 ye giriyoruz ama ben bundan 2 sene 3 sene önce yüz germe yöntemlerini uygulatmış arkadaşların bana yardımcı olup hem dr önermesini hemde öncesi ve sonrasındaki neticelerini söylemelerini rica ediyorum. özelden msjla numarada verirseniz sevinirim. yada ben size vereyim .nasıl yardım etmek isterseniz!! konuşmak yazmaktan kolay olacaktır. ben öğretmenim.yardımlarınızı bekliyorum. germe ameliyatı sonrası özel bir krem falan kullanılıyormu? ciltteki gözenekler kayboluyormu ? gözdeki sarkma ve göz çevresindeki kırışıklıklar azalıyormu? yüz normale ne kadar süre sonra dönüyor? yazınmı kışınmı yaptırmak daha iyiydir??? ben hiç bakım için günlük hayatta bile krem kullanmadım. arada sırada çok kuruyorsa Bpanten kullandım yüzüme. yardım cı olurmusunuz lütfen !!!!! :)
Bende çok araştırdım ve buna kara verdim doktor seçimimde de en doğru kararı verdiğimi ameliyat,iyileşme ve aldığım sonucu görünce anladım.Dr.Tevfik Sözen müthiş bir sonuca ulaştırdı beni.10 yaş fark etti.bir ay oldu ameliyat olalı çok iyi hissediyorum sağlıklı ve mutlu hissediyorum.İstersen fotoğraf paylaşabilirim