• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saten Yüz Germe yaptıranlar

mrb. yeni üye oldum . cilt germe ile ilgili bilgi toplamak istiyorum. 34 kilo verdim 37 yaşındayım haliyle yüzümde hüzünlü bir ifade ve sarkma var. nerdeyse hergün bir kişiye soruyorum sence yaşıma göre yüzüm nasıldır diye. ama artık sormak istemiyorum. mutlu bir yüz ifadesi olsun istiyorum ve sarkmaları düzelttirmek istiyorum. malum 2017 ye giriyoruz ama ben bundan 2 sene 3 sene önce yüz germe yöntemlerini uygulatmış arkadaşların bana yardımcı olup hem dr önermesini hemde öncesi ve sonrasındaki neticelerini söylemelerini rica ediyorum. özelden msjla numarada verirseniz sevinirim. yada ben size vereyim .nasıl yardım etmek isterseniz!! konuşmak yazmaktan kolay olacaktır. ben öğretmenim.yardımlarınızı bekliyorum. germe ameliyatı sonrası özel bir krem falan kullanılıyormu? ciltteki gözenekler kayboluyormu ? gözdeki sarkma ve göz çevresindeki kırışıklıklar azalıyormu? yüz normale ne kadar süre sonra dönüyor? yazınmı kışınmı yaptırmak daha iyiydir??? ben hiç bakım için günlük hayatta bile krem kullanmadım. arada sırada çok kuruyorsa Bpanten kullandım yüzüme. yardım cı olurmusunuz lütfen !!!!! :)
Merhaba bende yeni üye oldum buradaki tecrübe paylaşımları ve yorumlar çok hoşuma gidiyor yol gösteriyor.Benim yüzümde de yorgun bir ifade vardı yanak sarkık gıdı sarkık dudak kenar sınırları belirgindi.Yüzümde ise derin plan yüz germe denen yüzdeki sarkmayı tam düzelten işlem yapıldı. Normalde bu işlem daha cok tecrübe gerektiriyor. Türkiye bu isi yapan yok. Dünyada da sayılı. Su an piyasada yüz germe yapanlar cildi veriyor ve doğal görüntü olmuyor. Gergin duruyor.
Bende çok araştırdım ve buna kara verdim doktor seçimimde de en doğru kararı verdiğimi ameliyat,iyileşme ve aldığım sonucu görünce anladım.Dr.Tevfik Sözen müthiş bir sonuca ulaştırdı beni.10 yaş fark etti.bir ay oldu ameliyat olalı çok iyi hissediyorum sağlıklı ve mutlu hissediyorum.İstersen fotoğraf paylaşabilirim

napacaz kızlar beklıyecezmı yada amelıyatmı olacaz :KK43: kısır dongu oldugu cok dogru cep cok dolu olacak sureklı medıkal merkezlere kuafore gıder gıbı para ve zaman harcıycaz yada amelıyat olacaz yada boyle alısacaz.
bu arada ben botoks yaptırdım sanırım etkısı kesın ve kanıtlanmıs en garantı yontem sadece botoks ve dolgu botokstan cok memnunum sımdı kasımı cattıgımı sanıyorum bugun guneste catılmıyor ama :) his olarak catılıyor hıssedıyorsun
Yüz gençleştirme için kesin çözüm ameliyat kızlar ben oldum bir ay geçti şimdi mutluyum..seans filan yok sarkık yanak ve gıdıyla giriyorsun 10 yaş genç çıkıyorsun net sonuç ortada gözle görülür biçimde.Tabii ben doktor ve hastane seçimimde de şanslıydım..

benim de yanaklarım sarkmıştı.daha doğrusunazolabial çizgilerim iyice belirginleşmişti. yaşım daha 32. dün dolgu yaptırdım aşırı memnunum. çizgiler resmen yokoldu anında. şu an işteyim yüzüm şiş falan da değil

Merhaba bende yeni üye oldum buradaki tecrübe paylaşımları ve yorumlar çok hoşuma gidiyor yol gösteriyor.Benim yüzümde de yorgun bir ifade vardı yanak sarkık gıdı sarkık dudak kenar sınırları belirgindi.Yüzümde ise derin plan yüz germe denen yüzdeki sarkmayı tam düzelten işlem yapıldı. Normalde bu işlem daha cok tecrübe gerektiriyor. Türkiye bu isi yapan yok. Dünyada da sayılı. Su an piyasada yüz germe yapanlar cildi veriyor ve doğal görüntü olmuyor. Gergin duruyor.
Bende çok araştırdım ve buna kara verdim doktor seçimimde de en doğru kararı verdiğimi ameliyat,iyileşme ve aldığım sonucu görünce anladım.Dr.Tevfik Sözen müthiş bir sonuca ulaştırdı beni.10 yaş fark etti.bir ay oldu ameliyat olalı çok iyi hissediyorum sağlıklı ve mutlu hissediyorum.İstersen fotoğraf paylaşabilirim

mrb .çok sevindim bana cvp yazdığınıza. resim leri görmek isterim tabii.öncesi ve sonrası halinde .sizinle telde görüşebilirmiyim

benim de yanaklarım sarkmıştı.daha doğrusunazolabial çizgilerim iyice belirginleşmişti. yaşım daha 32. dün dolgu yaptırdım aşırı memnunum. çizgiler resmen yokoldu anında. şu an işteyim yüzüm şiş falan da değil
kime yaptırdınız.herhalde botox yaptırdınız.ücreti seansı hakkında bilgi verebilirmisiniz

mrb .çok sevindim bana cvp yazdığınıza. resim leri görmek isterim tabii.öncesi ve sonrası halinde .sizinle telde görüşebilirmiyim

Yüz gençleştirme için kesin çözüm ameliyat kızlar ben oldum bir ay geçti şimdi mutluyum..seans filan yok sarkık yanak ve gıdıyla giriyorsun 10 yaş genç çıkıyorsun net sonuç ortada gözle görülür biçimde.Tabii ben doktor ve hastane seçimimde de şanslıydım..

mrb .dr unuzu bizede önerin .isim ve telini öğrenebilirmiyim

Araştırmalarım devam ediyor. Benim öğrendiğim kadarı ile hem fokuslu radyofrekans hemde foksulu ultrason var aynı cihazda ama daha cihazı gidip görmedim facebookta sayfası var oradan araştırdım. Bu hafta cihazı görmeye gideceğim. Anlatırım ama adı çok havalı dimi:cool: "Saten Yüz Germe" inşallah adı kadar uygulamada bide sonucuda havalı olur :KK36:
haber veririm canım sanada buradan ne olduğu hakkında :KK39:

Tek tek cevap yazmak yerine anlatiyorum :) evet goz kapagina uygulama yapiliyor ve bu konuda cok ama cok memnunum. Ikinci olay ise fokuslu ultrasondaki agri olmadi. Uygulama lifting amacli degil kolojen arttirma amacli bir sistem ama kolojen artisindan dolayi lifting etkisini hissediyorsunuz. Elmacik kemiklerinin altindaki dokunun sikilasmasi elinizle hissedebileceginiz duzeyde. Dudak cevresi ve cene hattindaki sonuclar ise ikinci hafta basliyor goz cevresi gibi ilk uygulamanin sonunda gormuyorsun. En guzeli ise uygulama sonunda cok guzel bi isilti geliyor cilde. Begenmedigim seylere gelecek olursak uygulama 1 saati geciyor gerci ben manyak oldugum icin deli gibi soru bombardimanina tuttum islemde haliyle uzadi :KK70: kizariklik ilk seansimda 1 saat surdu ikincisinde 20 dakikada gecti. Boynuma fokuslu ultrason yaptiramamistim ama satenle yaptirdim dekolteye de deneme yaptirdim hehehe. En guzel seyi hani bastada soylemistim adamlarin sloganini begenmistim diye gercekten her gecen gun biraz daha sikilasiyor cildim nereden anliyorum krem surerken tabikide.
daha fazla bilgi nasıl alırım

Merhaba. Saten yüz germe yaptırmayın derim. Umutlarınız boşa çıkıyor. Yaptıralı 4 ay oldu. Bir kişi "iyi görünüyorsun." demedi. Belki çok kısa süre cilt bakımı yaptırmış gibi ışıltı oldu, o kadar. Sarkmaya iyi gelecek diye yaptırmıştım. Parama mı yanayım, zamanıma mı, umutlarıma mı? En çok da umutlarıma ...

saten yüz germe baya pahalı bi uygulama .dört seans dendi seans başı 1000 lira gibi bi rakam verdi doktor vazgeçtim bnde pahalı buldum.

nerede yaptırdınız bende de ağız kenarı çizgileri var doktor ve fiyat ismi verebilirmisiniz.

Merhaba. Saten yüz germe yaptırmayın derim. Umutlarınız boşa çıkıyor. Yaptıralı 4 ay oldu. Bir kişi "iyi görünüyorsun." demedi. Belki çok kısa süre cilt bakımı yaptırmış gibi ışıltı oldu, o kadar. Sarkmaya iyi gelecek diye yaptırmıştım. Parama mı yanayım, zamanıma mı, umutlarıma mı? En çok da umutlarıma ...
Herkes memnun olamıyor demek ki :) valla ben ikinci kez yaptırdığımı söylemiştim cildin sıkılığından bi o kadar memnun olduğum başka bir işlem yok bir saten iki sulu cilt bakımları bence sana başka bişi yapmışlardır bi araştır istersen

Back
X