• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Satılık pozitif hamilelik testi

ilginc benim en iyisi (50 liraya almistim) 1 haftada silindi.
2-3 liraya aldiklarim ertesi gun yokoldu.
Ben en ucuzundan almistim 15 sene oldu cizgiler hala ilk günkü gibi net
ilk hamileligimi o cift cizgiyi görmeyi cok beklediğim icin testi hala sakliyorum 3 tane 3üde duruyor:KK23:

Ben en ucuzundan almistim 15 sene oldu cizgiler hala ilk günkü gibi net
ilk hamileligimi o cift cizgiyi görmeyi cok beklediğim icin testi hala sakliyorum 3 tane 3üde duruyor:KK23:
bende sakladım ama nerde acaba dünden beri bu muhabbet geçiyo evi didik didik ettim yok:KK23:
iyi sakladığım şeyleri hiç bi zaman bulamam zaten:KK23::KK23:

zavallı erkekler.. kadınlar neden bu kadar takla atıp kendilerini aşağıya çekiyolar anlamış değilim karnımda bebek var diye yanımda duran adam bebek doğunca yine gider ne elde tutması adam seni istemiyosa bedeni olarak yanında durmuş ne çıkar,

eminim burda kapış kapış giderdi bizim büyüklerimiz bile çocuk yap erkeğini evine bağla kafasında

Yok artık. Ayy bu çok büyükkk bi hayalkırıklığı olur ama sonrası için. Yapmasınlar bebişin şakası mı olurmuş yaaa :(

Yaklaştın hatta daha genç sandın :) 27'yim ben de.

Yaşımı yazmıştım daha önce onu okumadıysanız ben de sizin tahminlerinizi alayım demek istemiştim :) 27 zaten söyledim heheh.
Senin şu son konuyu okuyunca enaz 35 diyecektim ama sölemişsin sen.
Yaşlı gösteriyorsun :rolleyes:

Back
X