- 19 Aralık 2016
- 177
- 277
- 103
- Konu Sahibi karlarduser
-
Vallahi ne satın alacaksak alalım. O meşhuur yukarı kaydırılarak ulaşılan linklerin toplandığı sitede hep en ucuzunu buluyoruz.Bahsettiğiniz platformlar sanırım az kullamılmış 2. El marka ürün bulunabilmesi için daha işlevsel.
Sıfır defosuz ürünler mi ?
Satış yapmak zaman alır biraz sabır
Dolap en iyisi aralarında
Günde bir kez ürün öne çıkarma hakkınız var
Böyle böyle sayfanızın farkına varacaklar
Ama orası güven veriyor. Sizi tanımıyoruz.Ordaki fiyatlarına bakıp ordan daha da uyguna koyuyorum aslında.
Ama orası güven veriyor. Sizi tanımıyoruz.
İç çamaşırını internetten almayı tercih etmez çoğu kadın. O yüzden sıkıntı yaşıyorsunuzdur.
Fotoğrafları nasıl koyuyorsunuz peki? Markanın çekimiyle mi? Siz mi çekiyorsunuz?tabiki haklısınız orası öyle ama sonuçta milyonlarca alışveriş yapanlar var bu sitelerden. Ki şahsi hesabımdan bende çok yaparım ki bakıyorum aşırı satış yapan butikler de var biraz sabır işi sanırım
Fotoğrafları nasıl koyuyorsunuz peki? Markanın çekimiyle mi? Siz mi çekiyorsunuz?
Bende kendi tasarım ürünlerimi satıyorumtabiki haklısınız orası öyle ama sonuçta milyonlarca alışveriş yapanlar var bu sitelerden. Ki şahsi hesabımdan bende çok yaparım ki bakıyorum aşırı satış yapan butikler de var biraz sabır işi sanırım
Belki daha sıcak bi çekim ortamı fonu ayarlayıp siz güzelce çekerseniz daha dikkat çekici olacaktır. Katalogla satış yapan markaları satan çok var.Markanın çekimiyle koyuyorum fotoğraflarda çok güzel çok canlılar o konudan da bir sıkıntı yok aslında.
Bende kendi tasarım ürünlerimi satıyorum
Dediğim gibi sadece sabır
Çok fazla butikler var
İhracat fazlası marka sıfır ürünler satıyorlar
Cayır cayır
Hayırlı Bol kazançlar dilerim
Şimdi şöyle, maddi durumu iyi olmayan kadınlar genelde bu tip şeyleri ya pazardan ya da toptancı mağazalardan alıyorlar. Maddi durumu daha iyi olanlar, iç giyime önem verenler de isim yapmış belli mağazalardan ya da bu mağazaların internet sitelerinden alıyorlar. Tayt tişört falan gidebilir ama atlet külot vs gitmez bence çok fazla.Atlet, korse, külot, tayt, bluz aslında günlükte bile kullanılabilecek ürünler ve şıklarda o yüzden baya hevesli başlamıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?