• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Satış Platformları

karlarduser

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
177
277
103
Selam herkese

İki kaliteli iç çamaşırı markasının internet üzerinden satışını yapmaya başladım şuan ürün yükleme aşamasındayım henüz satış olmadı. Bayadır ins.. dan deniyordum ama ordan olmadı kargo ücreti karşı tarafa ait falan biraz uğraştırıcı. D.... uygulaması üzerinden yapayım dedim yükledim ama komisyon kesiyor fazla yazmak zorunda kalıyorum fiyatları, artı karşıdanda kargo alıyor. G....... uygulaması en mantıklısı komisyon kargo yok en rahatı bu benim için ama hala satış olmayınca biraz modum düştü:( Ürünlerden bir şüphem yok gerçekten güzel ve kaliteliler ama daha farklı bir yer var mıdır satış yapabilmem için ne tavsiye edersiniz bu kardeşinize, çok mu acele ediyorum :KK64:

Vallahi ne satın alacaksak alalım. O meşhuur yukarı kaydırılarak ulaşılan linklerin toplandığı sitede hep en ucuzunu buluyoruz. 🤷🏻‍♀️ Bahsettiğiniz platformlar sanırım az kullamılmış 2. El marka ürün bulunabilmesi için daha işlevsel.

Sıfır defosuz ürünler mi ?
Satış yapmak zaman alır biraz sabır

Dolap en iyisi aralarında
Günde bir kez ürün öne çıkarma hakkınız var
Böyle böyle sayfanızın farkına varacaklar

Ben d kullanıyorum ama ikinci el alım satım komisyon var ama ona göre fiyat belirlenebilir.Gde gğvence bedeli istiyor oda aynı malesef d uygulmadısa yükleyip guygulwmadında satışım var yazılabilr çünkü d daha çok kullnıcısı var

D uygulamsında öneri ile gören çoğalır birde takipçi artırmaya bakın değerlndirme istetin alıcılardan

Vallahi ne satın alacaksak alalım. O meşhuur yukarı kaydırılarak ulaşılan linklerin toplandığı sitede hep en ucuzunu buluyoruz. 🤷🏻‍♀️ Bahsettiğiniz platformlar sanırım az kullamılmış 2. El marka ürün bulunabilmesi için daha işlevsel.

Ordaki fiyatlarına bakıp ordan daha da uyguna koyuyorum aslında.

Sıfır defosuz ürünler mi ?
Satış yapmak zaman alır biraz sabır

Dolap en iyisi aralarında
Günde bir kez ürün öne çıkarma hakkınız var
Böyle böyle sayfanızın farkına varacaklar

Evet evet sıfır paketli ürünler. Dolap evet iyi ama dediğim gibi komisyon ve kargo olayı fiyatı artırıyor malesef. Her gün yapıyorum öne çıkarma. G dediğim uygulamada ise 5 gün öne çıkardım dolabımı.

Ama orası güven veriyor. Sizi tanımıyoruz. 🤷🏻‍♀️

tabiki haklısınız orası öyle ama sonuçta milyonlarca alışveriş yapanlar var bu sitelerden. Ki şahsi hesabımdan bende çok yaparım ki bakıyorum aşırı satış yapan butikler de var biraz sabır işi sanırım

tabiki haklısınız orası öyle ama sonuçta milyonlarca alışveriş yapanlar var bu sitelerden. Ki şahsi hesabımdan bende çok yaparım ki bakıyorum aşırı satış yapan butikler de var biraz sabır işi sanırım
Fotoğrafları nasıl koyuyorsunuz peki? Markanın çekimiyle mi? Siz mi çekiyorsunuz?

Bende kendi tasarım ürünlerimi satıyorum
Dediğim gibi sadece sabır

Çok fazla butikler var
İhracat fazlası marka sıfır ürünler satıyorlar
Cayır cayır

Hayırlı Bol kazançlar dilerim ♥️

Bende kendi tasarım ürünlerimi satıyorum
Dediğim gibi sadece sabır

Çok fazla butikler var
İhracat fazlası marka sıfır ürünler satıyorlar
Cayır cayır

Hayırlı Bol kazançlar dilerim ♥️

Evet şuan aşırı derece ihracat fazlası satış yapan butik var çok cazipler gerçekten. Darısı başıma :KK68:

Sizede hayırlı bol kazançlar dilerim teşekkür ederim ❤️❤️

Atlet, korse, külot, tayt, bluz aslında günlükte bile kullanılabilecek ürünler ve şıklarda o yüzden baya hevesli başlamıştım.
Şimdi şöyle, maddi durumu iyi olmayan kadınlar genelde bu tip şeyleri ya pazardan ya da toptancı mağazalardan alıyorlar. Maddi durumu daha iyi olanlar, iç giyime önem verenler de isim yapmış belli mağazalardan ya da bu mağazaların internet sitelerinden alıyorlar. Tayt tişört falan gidebilir ama atlet külot vs gitmez bence çok fazla.

Back
X