- 22 Kasım 2014
- 3.147
- 3.141
- 248
- 32
- Konu Sahibi kurk mantolu madonna
-
Kizlarin yaptığına birşey demiyorum ben zaten. Söyleyip silselerdi keşke diyorum. Ben emeğim yok diye belirttim zaten. Baska birinden duymak beni sinir etti.kızların yerinde olsam bende aynısı yapardım.. bence de hiç emeğin yok...
Yok canım hicbir husumet yok kızları ben bi tek o derste görüyorum ders devam zorunluluğu olmayan bir ders. %10 hatta %20 etkili olmadığını bilemem banko oldu..Kızların sadece o davranışı yanlış yapmayacaklarını başının çaresine bakmanı söyleyebilirlerdi aranızda bi husumet ya da çekememezlik olabilir onlar açısından bilerek yapmışlardır bence
İste benim aramamamin nedeni sunumun ders performansında etkili olduğunu bilmiyordum bugün öğrendim. Hatta %20 oldu etkisi.Kızların suçu yok. Senin arayıp sorman gerekiyordu. Hiç sinirlenmeye hakkın yok bence!
Kızlar o konuda hakli. Ben de etkili olduğunu bilmiyordum not olarak bugün supriz bi şekilde öğrendim evet kızlar hakli.Senin üzerine düşmen lazımdı. Sonuçta alttan ders alan sensin.
Kızların hatası yok.
KK bin bütün kizceleri hepinize selam olsun :)
Neyse ben hemen konuya geçeyim: ben uni 3. sınıf öğrencisiyim, bugün alttan bir dersim vardı 2. sınıf dersi dersi tekrar aliyorum sistem mağduru oldugumdan bu sene alabildim. Her neyse bu derste sunum yapılıyor %10 etkiliymis ben bunu bilmiyodum ama dolayısıyla ustune dusmedim. 2. Siniftan tanıdık iki kız geldi ucumuz yaparız sunumu diye teklif ettiler tamam dedim.
Ders devam zorunluluğu olmayan bir ders o yüzden derslere gitmedim kızlardan da ses çıkmadı, en son biri mesaj attı sunum için dedi sonra biz halledicektik bi aksilik çıktı yarin CD yi vericektik sunumu yapmicaktik ama olmadı dedi tamam dedim ve hala %10 etkili olduğunu bilmiyorum tabi.
Yarinki gün yani bugun, kızların biri siniftaydi çıkışta göremedim konuscaktim. Daha sonra CD ileri toplayan çocuğa sorduğumda onlar CD yi verdiler ama senin ismini sildirip x diye bir çocuk var iste onun ismini yazdırdı dediler. Bir de bir sürpriz daha.. Hoca sunumu yıl sonu notu için %20 etkili yaptı.
Şok oldum. Tamam emegim yok ama gelip, lalelicim senin ismini sildirip x in ismini yazdiriyoruz deseler tamam derim çünkü emeğim yok o çocuğunda yok.
Ama habersiz ismimi sildirip başka emeği olmayan bir çocuğun ismini yazdırdılar.
Neyse diyorum ama çok sinirliyim, sinirlerime hakim olamadı ve sulu göz ben agladim sinirden...Gereken dersleri de çıkardım tabi..
Büyütüyor muyum sizce de sevgili kizceler ?
Hepinize tesekkurler simdiden sizi seviyorum
Aynen öyle üstüne bastin ayagini çek :))Boş ver, belki o ek puanı alamadın ama kimseden bir şey beklememeyi öğrenmişsindir. Hem şu da var senin peşine düşmen gerekirdi, kızma kızlara.
Kızlar o konuda hakli. Ben de etkili olduğunu bilmiyordum not olarak bugün supriz bi şekilde öğrendim evet kızlar hakli.
Laleli seni siliyoruz x i yaziyoruz deselerdi keşke. Ben başkasından duyuyorum bunu o benim canımı sıktı..
Haklisiniz hocam ki hocaya gitmeyi düşündüm ama hangi yüzle gidecen be laleli dedim :)senin emeğinin olmadığı bir ödevde isminin yazılması seni rahatsız etmiyor iken
ismisi silip başka emeği olmayan birini yazdıklarında birden rahatsız oluyorsun...
Zaten sen bu dersi alttan alıyorsan hocayla ayrıca görüşmeliydin. Belki seni sunumdan muaf bile tutabilirdi.
sınıftaki kızların yerine dersinin peşinde ol canım.
Ben de üniversitede çalışıyorum. böyle bir öğrenci bana gelse "Bugüne kadar neredeydin, bu dakikaya kadar neden bekledin" derim yani.
Haklisiniz sanırım olaya biraz duygusal yaklasiyorum ben. Ne bilim onlardan beklemezdim yanı çünkü cogu şeyde de ben onlara yardimci oldum habersizce silinmek bambaşka birşey..Kimse size sunumun % 10 etkili olduğunu söylemek zorunda değil. Öğrenmemeniz sizin hatanız derse girmediğiniz ićin.
Sunum konusunda da haklılar, siz ilgilenmemişsiniz, takip etmemissiniz bu sebeple sizin isminizi sildirmiş olabilirler.
Söyleyebilirlerdi size o ayrı ama yaptıklarında bir yanlış göremedim, ha siz ha bir başkası onlar açısından aynı kapıya çıkıyor.
Ne bilim garip hissettim seni sildirdiler x in ismini yazdırdılar diye..Onların yaptığı da doğru değil. Hoş bir davranış değil.
Belli ki sen umursamadığın için sana böyle bi ceza vermek istemişler.
İlahi adalet var. Bu yaptıklarının karşılığı çıkar.
Bu hayatta kimseye güvenmeyip, kimseden birşey beklemeyip, tabiri caizse tırnağın varsa kasınacaksın bence.Haklisiniz sanırım olaya biraz duygusal yaklasiyorum ben. Ne bilim onlardan beklemezdim yanı çünkü cogu şeyde de ben onlara yardimci oldum habersizce silinmek bambaşka birşey..
Neyse bu bana iyi bir ders oldu ayağımı denk alcam bundan sonra :)
Aynen öyle öyleymiş var ya bugün çok iyi anladım ilkten sinirlendim ama simdi daha iyi görüyorum bir de bu secmeli ders devam zorunluluğu yok cart curt demiceksin :))Bu hayatta kimseye güvenmeyip, kimseden birşey beklemeyip, tabiri caizse tırnağın varsa kasınacaksın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?