satışa gelmek..?

kurk mantolu madonna

Feinne meal ûsri yüsrâ...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
3.147
3.141
248
32
KK bin bütün kizceleri hepinize selam olsun :)
Neyse ben hemen konuya geçeyim: ben uni 3. sınıf öğrencisiyim, bugün alttan bir dersim vardı 2. sınıf dersi dersi tekrar aliyorum sistem mağduru oldugumdan bu sene alabildim. Her neyse bu derste sunum yapılıyor %10 etkiliymis ben bunu bilmiyodum ama dolayısıyla ustune dusmedim. 2. Siniftan tanıdık iki kız geldi ucumuz yaparız sunumu diye teklif ettiler tamam dedim.

Ders devam zorunluluğu olmayan bir ders o yüzden derslere gitmedim kızlardan da ses çıkmadı, en son biri mesaj attı sunum için dedi sonra biz halledicektik bi aksilik çıktı yarin CD yi vericektik sunumu yapmicaktik ama olmadı dedi tamam dedim ve hala %10 etkili olduğunu bilmiyorum tabi.

Yarinki gün yani bugun, kızların biri siniftaydi çıkışta göremedim konuscaktim. Daha sonra CD ileri toplayan çocuğa sorduğumda onlar CD yi verdiler ama senin ismini sildirip x diye bir çocuk var iste onun ismini yazdırdı dediler. Bir de bir sürpriz daha.. Hoca sunumu yıl sonu notu için %20 etkili yaptı.

Şok oldum. Tamam emegim yok ama gelip, lalelicim senin ismini sildirip x in ismini yazdiriyoruz deseler tamam derim çünkü emeğim yok o çocuğunda yok.
Ama habersiz ismimi sildirip başka emeği olmayan bir çocuğun ismini yazdırdılar.

Neyse diyorum ama çok sinirliyim, sinirlerime hakim olamadı ve sulu göz ben agladim sinirden...Gereken dersleri de çıkardım tabi..
Büyütüyor muyum sizce de sevgili kizceler ?

Hepinize tesekkurler simdiden sizi seviyorum

Kızların sadece o davranışı yanlış yapmayacaklarını başının çaresine bakmanı söyleyebilirlerdi aranızda bi husumet ya da çekememezlik olabilir onlar açısından bilerek yapmışlardır bence

Yok canım hicbir husumet yok kızları ben bi tek o derste görüyorum ders devam zorunluluğu olmayan bir ders. %10 hatta %20 etkili olmadığını bilemem banko oldu..
Keşke soyleselerdi silin beni deyip basımın çaresine bakicaktim

Kızların suçu yok. Senin arayıp sorman gerekiyordu. Hiç sinirlenmeye hakkın yok bence!
İste benim aramamamin nedeni sunumun ders performansında etkili olduğunu bilmiyordum bugün öğrendim. Hatta %20 oldu etkisi.
Kızlar hakli zaten diyorum ki keşke soyleselerdi siliyoruz seni diye. Başkasından duymak kotu oldu. Çoğu şeyde onlara yardımcı oldum bende özellikle gecen sene ortak derslerde keza bu senede.
Bunun hatrina seni siliyoruz diyebilme şerefine nail olsalardı keşke.
Onun dışında haklilar Ben derslerimi çıkardım zaten

Senin üzerine düşmen lazımdı. Sonuçta alttan ders alan sensin.
Kızların hatası yok.
Kızlar o konuda hakli. Ben de etkili olduğunu bilmiyordum not olarak bugün supriz bi şekilde öğrendim evet kızlar hakli.
Laleli seni siliyoruz x i yaziyoruz deselerdi keşke. Ben başkasından duyuyorum bunu o benim canımı sıktı..

senin emeğinin olmadığı bir ödevde isminin yazılması seni rahatsız etmiyor iken
ismisi silip başka emeği olmayan birini yazdıklarında birden rahatsız oluyorsun...

Zaten sen bu dersi alttan alıyorsan hocayla ayrıca görüşmeliydin. Belki seni sunumdan muaf bile tutabilirdi.
sınıftaki kızların yerine dersinin peşinde ol canım.
Ben de üniversitede çalışıyorum. böyle bir öğrenci bana gelse "Bugüne kadar neredeydin, bu dakikaya kadar neden bekledin" derim yani.

Boş ver, belki o ek puanı alamadın ama kimseden bir şey beklememeyi öğrenmişsindir. Hem şu da var senin peşine düşmen gerekirdi, kızma kızlara.
Aynen öyle üstüne bastin ayagini çek :))
Bundan boyle grup mrup dinlemem kendi isimi yaparım onemli veya değil..
Kızlara kizmiyorum keşke soyleselerdi be ama çocuktan ogrenmeseydim en azından :)

Kimse size sunumun % 10 etkili olduğunu söylemek zorunda değil. Öğrenmemeniz sizin hatanız derse girmediğiniz ićin.
Sunum konusunda da haklılar, siz ilgilenmemişsiniz, takip etmemissiniz bu sebeple sizin isminizi sildirmiş olabilirler.
Söyleyebilirlerdi size o ayrı ama yaptıklarında bir yanlış göremedim, ha siz ha bir başkası onlar açısından aynı kapıya çıkıyor.

Onların yaptığı da doğru değil. Hoş bir davranış değil.
Belli ki sen umursamadığın için sana böyle bi ceza vermek istemişler.
İlahi adalet var. Bu yaptıklarının karşılığı çıkar.

Haklisiniz hocam ki hocaya gitmeyi düşündüm ama hangi yüzle gidecen be laleli dedim :)
Bu dersi alttan alıyorum fakat ilk alisim gecen sene çakışma oldu alamadım bu dersi o yüzden muaflik bi durum olmadı
Mesajinizin ilk paragrafıni okuyunca bir durdum düşündüm hic bu acidan bakmamistim ve sonuna kadar haklisiniz..
Neyse gereken dersleri çıkardım ben bu da iyi bir musibet oldu bana sanırım :))

Haklisiniz sanırım olaya biraz duygusal yaklasiyorum ben. Ne bilim onlardan beklemezdim yanı çünkü cogu şeyde de ben onlara yardimci oldum habersizce silinmek bambaşka birşey..
Neyse bu bana iyi bir ders oldu ayağımı denk alcam bundan sonra :)

Ne bilim garip hissettim seni sildirdiler x in ismini yazdırdılar diye..
Ben de gereken dersi çıkardım koca bir %20 lık dilimden bana 0 gelecek şuan ama bundan sonra daha dikkatli olacağım..

Bu hayatta kimseye güvenmeyip, kimseden birşey beklemeyip, tabiri caizse tırnağın varsa kasınacaksın bence.

Bu hayatta kimseye güvenmeyip, kimseden birşey beklemeyip, tabiri caizse tırnağın varsa kasınacaksın bence.
Aynen öyle öyleymiş var ya bugün çok iyi anladım ilkten sinirlendim ama simdi daha iyi görüyorum bir de bu secmeli ders devam zorunluluğu yok cart curt demiceksin :))

Canım kızların hatası yok, kusura bakma. Ne demek sunumun etkili olduğunu bilmiyordum? Devamsızlık zorunlu değil diye derse gitmemişsin, ama hiç hocanın yanına gidip sormadın mı? Detaylarını öğrenmedin mi? Hocam bu sunum nasıl olacak, nasıl hazırlayayım demedin mi?

Onlar anlaşılan 2 kişi gidiyorlar derse. Derse giden onlar, takip eden onlar. Arayıp sorması gereken sensin, karşındakinden beklemen çok abes. Hepimiz öğrenci olduk, kendini savunman çok yanlış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…