- 22 Kasım 2014
- 3.147
- 3.141
- 248
- 32
- Konu Sahibi kurk mantolu madonna
-
Haklisiniz evet ben duygusal baktım olaya..Canım kızların hatası yok, kusura bakma. Ne demek sunumun etkili olduğunu bilmiyordum? Devamsızlık zorunlu değil diye derse gitmemişsin, ama hiç hocanın yanına gidip sormadın mı? Detaylarını öğrenmedin mi? Hocam bu sunum nasıl olacak, nasıl hazırlayayım demedin mi?
Onlar anlaşılan 2 kişi gidiyorlar derse. Derse giden onlar, takip eden onlar. Arayıp sorması gereken sensin, karşındakinden beklemen çok abes. Hepimiz öğrenci olduk, kendini savunman çok yanlış.
Haklisiniz evet ben duygusal baktım olaya..
Şahsen ben silmezdim silersem de soylerdim bak böle böle diliyorum diye.
Ama haklisiniz dersi takip etmeliydim hataliyim bu konuda.
Birdaha da boyle sallarsam bi dersi nolayim e mi
Haklisin ya çünkü ben her olaya duygusal yaklasiyorum mantıksal yaklasamiyorum her konuda bu böleBende arayıp söylerdim ama söylemek zorunda değilim aslında. Bunu anlamalısın. Söylemek incelik gibi geliyor sana şuan ama aslında söylememiş olmaları ayıp değil, kabalık değil, söyleselerdi de kendi rızalarıyla bir iyilik yapmış olurlardı ama buna mecbur değiller. Sen takip edecektin dersi. Onları araması gereken sensin, çünkü derse gitmemişsin hiç.
Bu arada yeni mezun biri olarak, okulunun kıymetini bil. Geçen gittim ziyarete nasıl özlemişim. Doyasıya yaşa öğrenciliğini.
Haklisin ya çünkü ben her olaya duygusal yaklasiyorum mantıksal yaklasamiyorum her konuda bu böle
Bu da bana guzel bir ders olur ama finalde kasmam gerekecek tabi.
Aynen şimdiden bir bucuk sene kaldı diye söylenmeye başladım ozlenmez mi yaa
Demedim iste nedeni de şu, Ben ders performansında etkili oldugunu bilmiyordum üstüne dusmedim o yüzden bu benim hatam zaten canım sıkılıyor hatirladikca..Sen o geçen süre içinde kızları arayıp ne oldu sunum/CD işi dedin mi?
Ben de bundan sonra seçmeli de olsa sabahın korunde de olsa bidaha ders kacirmam valla..Valla gözlerim doldu gittiğimde. Burnumda tütüyor canım üniversitem. Böyle olacağını bilseydim, her anımı okulda geçirirdim. Canım istemiyor, ya da devamsızlık önemli değil diye gitmediğim dersler için kendime kızıyorum.
Aynen yani öyle bir arkadaşlığım da yok onlarla meraba nasılsın cinsinden.Söyleselerdi ne fark edecekti ki neye takıldığını anlayamadım. Belli ki kızlarla bir arkadaşlığın da yok, neden bozuldun ki? Direkt onlardan duysan neyi değiştirecekti ki? Arkadaş değilsin bir şey değilsin ki sattılar diyesin
Ben de bundan sonra seçmeli de olsa sabahın korunde de olsa bidaha ders kacirmam valla..
Okulu bos geciriyorum biraz ona üzülüyorum bende
Evet biraz üstünde düşünülmesi gereken bir konuydu ama zor değil kesinlikle..Sunum ödevi zor bi konu muydu
Bu gece biterse otur yap bence aklında bi konu da varsa
Yarın en azından hoca belki alır, sende puan alırsın
Ben okulu çok da sevmiyom acikcasi neden dicek olursan hafiften timarhaneyi andırıyor daOkulu dolu dolu geçir. Okulumu o kadar seviyorum ki, yüksek lisansı da orada yapmayı düşünüyorum. Bu sefer hakkını vericem. Şanslıyım ki, mezunu olduğum için kütüphanesini falan kullanabiliyorum hala. Mezunlar derneğine üye olup, sık sık ziyaret edicem. Canım okulum, acım depreşti.
KK bin bütün kizceleri hepinize selam olsun :)
Neyse ben hemen konuya geçeyim: ben uni 3. sınıf öğrencisiyim, bugün alttan bir dersim vardı 2. sınıf dersi dersi tekrar aliyorum sistem mağduru oldugumdan bu sene alabildim. Her neyse bu derste sunum yapılıyor %10 etkiliymis ben bunu bilmiyodum ama dolayısıyla ustune dusmedim. 2. Siniftan tanıdık iki kız geldi ucumuz yaparız sunumu diye teklif ettiler tamam dedim.
Ders devam zorunluluğu olmayan bir ders o yüzden derslere gitmedim kızlardan da ses çıkmadı, en son biri mesaj attı sunum için dedi sonra biz halledicektik bi aksilik çıktı yarin CD yi vericektik sunumu yapmicaktik ama olmadı dedi tamam dedim ve hala %10 etkili olduğunu bilmiyorum tabi.
Yarinki gün yani bugun, kızların biri siniftaydi çıkışta göremedim konuscaktim. Daha sonra CD ileri toplayan çocuğa sorduğumda onlar CD yi verdiler ama senin ismini sildirip x diye bir çocuk var iste onun ismini yazdırdı dediler. Bir de bir sürpriz daha.. Hoca sunumu yıl sonu notu için %20 etkili yaptı.
Şok oldum. Tamam emegim yok ama gelip, lalelicim senin ismini sildirip x in ismini yazdiriyoruz deseler tamam derim çünkü emeğim yok o çocuğunda yok.
Ama habersiz ismimi sildirip başka emeği olmayan bir çocuğun ismini yazdırdılar.
Neyse diyorum ama çok sinirliyim, sinirlerime hakim olamadı ve sulu göz ben agladim sinirden...Gereken dersleri de çıkardım tabi..
Büyütüyor muyum sizce de sevgili kizceler ?
Hepinize tesekkurler simdiden sizi seviyorum
Ben okulu çok da sevmiyom acikcasi neden dicek olursan hafiften timarhaneyi andırıyor da
Öyle iste aynen ben de öyle düşündüm..soylemeleri lazımmıs sen derse gelmiyorsun kusura bakma bizde adını siliyoruz baskasıyla yapıyoruz diye ben soylerdim
Haklisin ben ve yine benim abartmalarim.. Birşey değil düşünüyorum üzülüyorum boşa kendi kendimi sıkıyorum..Belki hic arayip sormadiniz diye onlar
size kizmis olamaz mi?hicbir emeginiz olmayan bisey ustunde size sorulmasini istemeniz cok sacma bence.siz bartiyorsunuz...
Off off çok pismanim keşke o ders kolay yaaee gitmesen de olur diyenleri dinlemeyeydim de gideydim oySadece ilk yıldan alttan dersim oldu 2 tane.
Onlara da 2.sınıfta hiç aksatmadan gittim.
Haksızsın canım,ipin ucunu sen bırakmışsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?