satışa gelmek..?

Haklisiniz evet ben duygusal baktım olaya..
Şahsen ben silmezdim silersem de soylerdim bak böle böle siliyorum diye.
Ama haklisiniz dersi takip etmeliydim hataliyim bu konuda.
Birdaha da boyle sallarsam bi dersi nolayim e mi

Haklisiniz evet ben duygusal baktım olaya..
Şahsen ben silmezdim silersem de soylerdim bak böle böle diliyorum diye.
Ama haklisiniz dersi takip etmeliydim hataliyim bu konuda.
Birdaha da boyle sallarsam bi dersi nolayim e mi

Bende arayıp söylerdim ama söylemek zorunda değilim aslında. Bunu anlamalısın. Söylemek incelik gibi geliyor sana şuan ama aslında söylememiş olmaları ayıp değil, kabalık değil, söyleselerdi de kendi rızalarıyla bir iyilik yapmış olurlardı ama buna mecbur değiller. Sen takip edecektin dersi. Onları araması gereken sensin, çünkü derse gitmemişsin hiç.

Bu arada yeni mezun biri olarak, okulunun kıymetini bil. Geçen gittim ziyarete nasıl özlemişim. Doyasıya yaşa öğrenciliğini.

Haklisin ya çünkü ben her olaya duygusal yaklasiyorum mantıksal yaklasamiyorum her konuda bu böle
Bu da bana guzel bir ders olur ama finalde kasmam gerekecek tabi.
Aynen şimdiden bir bucuk sene kaldı diye söylenmeye başladım ozlenmez mi yaa

Valla gözlerim doldu gittiğimde. Burnumda tütüyor canım üniversitem. Böyle olacağını bilseydim, her anımı okulda geçirirdim. Canım istemiyor, ya da devamsızlık önemli değil diye gitmediğim dersler için kendime kızıyorum.

Sen o geçen süre içinde kızları arayıp ne oldu sunum/CD işi dedin mi?
Demedim iste nedeni de şu, Ben ders performansında etkili oldugunu bilmiyordum üstüne dusmedim o yüzden bu benim hatam zaten canım sıkılıyor hatirladikca..
Onlara da sildirirken soyleselerdi diye sitem ettimettim, çünkü ben soylerdim mesela ama bu bana çok önemli iki konuda ders oldu şuan daha iyi görüyorum..

Ben de bundan sonra seçmeli de olsa sabahın korunde de olsa bidaha ders kacirmam valla..
Okulu bos geciriyorum biraz ona üzülüyorum bende

Sunum ödevi zor bi konu muydu
Bu gece biterse otur yap bence aklında bi konu da varsa
Yarın en azından hoca belki alır, sende puan alırsın

Aynen yani öyle bir arkadaşlığım da yok onlarla meraba nasılsın cinsinden.
Ben kendim nasilsam insanlar da oyle olsun istiyorum ki yanildim.
Bir musibet bin nasihat olayı var ya bu da ona dondu sanırım kendi isimi kendim yapmaliyim bir de insanlara gerektiğinden çok mana yukluyorum..

Ben de bundan sonra seçmeli de olsa sabahın korunde de olsa bidaha ders kacirmam valla..
Okulu bos geciriyorum biraz ona üzülüyorum bende

Okulu dolu dolu geçir. Okulumu o kadar seviyorum ki, yüksek lisansı da orada yapmayı düşünüyorum. Bu sefer hakkını vericem. Şanslıyım ki, mezunu olduğum için kütüphanesini falan kullanabiliyorum hala. Mezunlar derneğine üye olup, sık sık ziyaret edicem. Canım okulum, acım depreşti.

Sunum ödevi zor bi konu muydu
Bu gece biterse otur yap bence aklında bi konu da varsa
Yarın en azından hoca belki alır, sende puan alırsın
Evet biraz üstünde düşünülmesi gereken bir konuydu ama zor değil kesinlikle..
Bugün son günüydü, hoca zaten çocuktan listeleri aldı gitti listede adim yok.
13:30 a kadar sunumları gönder dedi cocuga.
Ayrıca sunum yapmayip, sunumu teslim edenlere hoca 50 vereceğini soyledi.
Yani geç kaldım bu da bana güzel bir ders oldu tabi

Ben okulu çok da sevmiyom acikcasi neden dicek olursan hafiften timarhaneyi andırıyor da

Belki hic arayip sormadiniz diye onlar
size kizmis olamaz mi?hicbir emeginiz olmayan bisey ustunde size sorulmasini istemeniz cok sacma bence.siz abartiyorsunuz...

soylemeleri lazımmıs sen derse gelmiyorsun kusura bakma bizde adını siliyoruz baskasıyla yapıyoruz diye ben soylerdim
Öyle iste aynen ben de öyle düşündüm..
Ben şahsen silmezdim ki silsem söyledim,çünkü yeri geldi çoğu seyde yardimci olmuştum en azından söyleyin demi milletten duymayim.
Ama buradaki yorumları okuyunca anladım herkes söylemek zorunda değil herkes biz gibi düşünmek zorunda degil
İsimi sağlama alaymisim keske geçti ama bundan sonrası icin en azından

Belki hic arayip sormadiniz diye onlar
size kizmis olamaz mi?hicbir emeginiz olmayan bisey ustunde size sorulmasini istemeniz cok sacma bence.siz bartiyorsunuz...
Haklisin ben ve yine benim abartmalarim.. Birşey değil düşünüyorum üzülüyorum boşa kendi kendimi sıkıyorum..
Alincak birşey var şahsen. Ben onlara boyle yaklasmiyodum bundan sonra benim için sadece merhabadan ibaretler o kadar

Sadece ilk yıldan alttan dersim oldu 2 tane.
Onlara da 2.sınıfta hiç aksatmadan gittim.
Haksızsın canım,ipin ucunu sen bırakmışsın.
Off off çok pismanim keşke o ders kolay yaaee gitmesen de olur diyenleri dinlemeyeydim de gideydim oy
Annem de kızıyor niye gitmedin gitseydin diye olan 20 puana oldu of of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…