satışa gelmek..?

belki sana kızdılar aman o gelmiyo biz niye onun adını yazıcaz diyede dusunmus olabilirler tamam buraya kadar haklılar ama ismini sana soylemeden sildikleri an haksız duruma dusmusler ..onceden demiş olsalardı sende kendi sunumunu hazırlayabilirdin bu bana biraz art niyet gibi geldi hos degil ..sende artık guvenmezsin herkese dedigin gibi ders oldu:)

Ya ama ben onlara hic boyle yapmadım biliyon mu her ders ile ilgili butun sorularına yardımcı olmaya çalıştım..
Bir tanesi benle ay aşkım bebegimli konuşurdu birde.
Gözümde şuan bi değerleri yok sınıftan herhangi biriler ikilerden zaten çok fazla tanıdığım gördüğüm yoktu bi bunlar iste..
Mesaj attım cevap da vermemiş biri.
Neyse bir daha laleli çok yardımcı olur onlara.

Bence de hata siz de .
Hiç sormamışsınız bile,iyi gene kızlar yalan da olsa bir şey söylemiş ben olsam sinirlenip söylemezdim ne yalan söyleyeyim.
Sinirlenmenize gerek yok bence,ortada haksızlık yok çünkü ,sizin ufacık emeğiniz yok ki.

Haklisin ama ben birkaç kez söyledim bos gününuz hangisi söyleyin biseler yapalım geciştirdiler bi iki kez.
Ben de derste etkili olduğunu bilmiyodum aksi gibi.
Simdi mesaj attım kızlardan birine cevap bekliyorum.
Bu da bana bir ders oldu tabi bir daha ne onlarla yuzgoz olurum ne de isimi başkasına bırakırım.

Benim üniversite hayatımda kötüydü
ilk sene güzeldi ama son 2 sene berbattı, arkadaşlarım yapmadığım bi olaydan beni sorumlu tuttular
Ve suçsuz olduğum halde özür dilememi beklediler tam yarım dönem
Ben özür dilemeyince yarım dönem sonra onlar benden özür diledi, ama hiç bir şey eskisi gibi olmadı
Şimdi çok pişmanım çalışmadığıma sonra o notların, ortalamanın her yerde başına bela olması var
Şimdi evliyim kpss ye hazırlanıyorum ama keşke diyorum yüksek notla bitirip, güzelce derslerime çalışsaymışım
O an çok zor gibi geliyor ama okul bitince hayat daha zor.

Aslında insanlarla bir sorunum yok hem kendi donemimden hem de alt dönemden o yüzden bu yapilana anlam veremedim açıkçası.
Ben de yatay geçişle gecen sene geldim buraya ortalamam kötüydü gecen sene..
Bu sene cabaladim vize notlarim masallah çok iyi quizler biraz düşük bir de ustune bu geldi hem de bu kadar kolaycik bir dersten..
Cani da yuksek olacak.
Ben de KPSS istiyorum inşallah gönlümüze gore bir yerler olur

Birlikte yapalim demisler ama sen pek umursamamissin yani ustune dusup ne yaptiniz bile dememissin bende sinir olur silerdim o ucuncu kisinin adini haberde vermezdim acikcasi yani herkes boyle diyosa bence kendinizide sorgulayin

UCUZA GİTMİŞSİN BE KARDEŞİM MAALESEF ÜNİVERSİTE HAYATINDA ARKADAŞLIKLAR TİCARETHANEYE DÖNÜŞÜYOR ACABA HANGİ MENFAATE SATIŞIN YAPILDI MEZUN OLALI 4 SENEYİ GEÇTİ AMA AYNEN SENİN GİBİ HEM DE EN YAKIN ARKADAŞLARIM TARAFINDAN BEN DE MÜZAYEDEYE ÇIKTIM VE HALA UNUTAMADIM

Birlikte yapalim demisler ama sen pek umursamamissin yani ustune dusup ne yaptiniz bile dememissin bende sinir olur silerdim o ucuncu kisinin adini haberde vermezdim acikcasi yani herkes boyle diyosa bence kendinizide sorgulayin
Sorun su ki ben bu insanlara iyilik yaptım yani benim için sıradan biri değillerdi. Üstten derslerimle bogusuyordum ve de iki kez hanfendilere ayşe leyla hangi gununuz bos söyleyin de yapalım dedim gecistirdiler.
Ah derste not olarak etkileyeceğini bileydim onlara birakirmiydim ben kendim bile sunardim..
En azından laleli seni siliyoz kendi yoluna bak der insan.

Ah sorma ama bunlar Benim yakin arkadaşım değiller fakat merhabaligin bir tik üstündeler onlarla baya paylasimim oldu.
İki önemli ders çıkardım aslında iyi oldu.
Biz neleri sineye çektik bunu mu cekmicez be gulum

Edit: kızlar yilmadim kendi slaytimi yapıyorum yarin hocaya vericem olayı olduğu gibi anlaticam
Yihilmadimm ayahhtayimm dertlerimle bas basayimm

Kızların yaptığı durumda hiçbir anormallik görmedim.Arayıp sormayan birine ben seni çıkarıyorum demem .
Aramadığına göre önemsemiyor demek derim.Önemseyenlerle yoluma devam ederim.

Ama slayt yapıyormuşsunuz şu an .Gereken dersi almışsınız.
Kolay gelsin.

Okuduklarıma şaşırdım doğrusu

Siz zaten hatalısınız; onu herkes söylemiş. En azından dersin ilk dersine gidip notlandırmayı öğrenmeniz gerekirdi

Ama o kızlar da kesinlikle hatalı. Ne o öyle arkadan iş çevirmeler? Emeğine sahip çıkacak insan adam gibi "Bak laleli, biz sunumu hazırladık, sen gelmedin, üçümüz adına teslim etmemeye karar verdik" der. Böyle saçma sapan, yangından mal kaçırır gibi hareketleri ilkokul çocukları yapar ancak.

Tabii ki 'emeklerini' sizinle paylaşmak zorunda değiller; bunu yapmaları iyilik olurdu ve kimse buna mecbur değil. Ama onlarınki kötülük olmuş bariz bir şekilde.

Not: Üniversitedeki bir ödevi bile böyle ülke meselesine çevirenleri de oldum olası anlamayacağım

Şöyle ki ders saatlerimiz uyuşmuyor birkac kez ben dedim ne yapacagiz kizlar diye ses çıkmadı.
Üzerine düşmeme nedenim de ders performansinda etkili olduğunu bilmiyordum ben yoksa onlara bile bırakmam..
Diğeriyle konuştum aksam ben slaytta emegim yok diye birşey demedim dedi ben de zaten haklisiniz cikarmaniza da bisey demedim habersiz silmenize kirldm dedim ona gore birşeyler yapardım bende.
Evet şuan slayt yapıyorum guzel de biseye benzedi ama hoca almicak yaa bence

Hoca da sinirlendi sınıfa %10 etkiliydi sunumlar az olunca sinirlendi 20 yaptı
Ay neyse iste öyle şuan sunum yapıyorum hocaya mail de attım gazam mübarek ola

Keşke onlardan ses çıkmayınca kendi başınıza bir şeyler yapsaydınız .
Keşkelerle bir yere varamayacağız maalesef.
İnşallah hocanız kabul eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…