- 22 Kasım 2014
- 3.147
- 3.141
- 248
- 32
- Konu Sahibi kurk mantolu madonna
-
Aynen bu da bana cooook guzel bir ders oldu.Keşke onlardan ses çıkmayınca kendi başınıza bir şeyler yapsaydınız .
Keşkelerle bir yere varamayacağız maalesef.
İnşallah hocanız kabul eder.
Slayti yapıyorum şuan sona yaklaştım.Ne yapmayı düşünuyorsun şimdi?
Canım benim ya takma kafana boşver insanlar öyle maalesef dert onların satışı çok çirkin bir davranış yapmışlar gerçekten ama sen derslerine odaklan boşverKK bin bütün kizceleri hepinize selam olsun :)
Neyse ben hemen konuya geçeyim: ben uni 3. sınıf öğrencisiyim, bugün alttan bir dersim vardı 2. sınıf dersi dersi tekrar aliyorum sistem mağduru oldugumdan bu sene alabildim. Her neyse bu derste sunum yapılıyor %10 etkiliymis ben bunu bilmiyodum ama dolayısıyla ustune dusmedim. 2. Siniftan tanıdık iki kız geldi ucumuz yaparız sunumu diye teklif ettiler tamam dedim.
Ders devam zorunluluğu olmayan bir ders o yüzden derslere gitmedim kızlardan da ses çıkmadı, en son biri mesaj attı sunum için dedi sonra biz halledicektik bi aksilik çıktı yarin CD yi vericektik sunumu yapmicaktik ama olmadı dedi tamam dedim ve hala %10 etkili olduğunu bilmiyorum tabi.
Yarinki gün yani bugun, kızların biri siniftaydi çıkışta göremedim konuscaktim. Daha sonra CD ileri toplayan çocuğa sorduğumda onlar CD yi verdiler ama senin ismini sildirip x diye bir çocuk var iste onun ismini yazdırdı dediler. Bir de bir sürpriz daha.. Hoca sunumu yıl sonu notu için %20 etkili yaptı.
Şok oldum. Tamam emegim yok ama gelip, lalelicim senin ismini sildirip x in ismini yazdiriyoruz deseler tamam derim çünkü emeğim yok o çocuğunda yok.
Ama habersiz ismimi sildirip başka emeği olmayan bir çocuğun ismini yazdırdılar.
Neyse diyorum ama çok sinirliyim, sinirlerime hakim olamadı ve sulu göz ben agladim sinirden...Gereken dersleri de çıkardım tabi..
Büyütüyor muyum sizce de sevgili kizceler ?
Hepinize tesekkurler simdiden sizi seviyorum
Evet kızlar sunumu bitirdim daha simdi..Canım benim ya takma kafana boşver insanlar öyle maalesef dert onların satışı çok çirkin bir davranış yapmışlar gerçekten ama sen derslerine odaklan boşver
Aynen ver ihmal etme vicdansız hocaların yanında vicdanları da var şükür ki.Evet kızlar sunumu bitirdim daha simdi..
Hocadan mesaj geldi sure bitti artik ben sizi çok bekledim diye ki kadın hakli notlarınizi ilan ettim dedi ve proje kısmı 0 şuan %20 etkili.
Ben maili okudugumda az bise kalmıştı sunumun bitmesine sonra bıraktım arkadasimla konuştum o da bitir yarin göster dedi.
Yarin sunumu vericem kabul etmese de en azından içimi rahat tutucam..
Yarin arkadaşla gidecez Allah kerim ay Allahım ne sıkıntı yaptım ya bugün boyle :))Aynen ver ihmal etme vicdansız hocaların yanında vicdanları da var şükür ki.
Okul hayatında oluyor böyle şeyler Laleli, yaptıkları biraz kırıcı bir hareket. Sen de devam zorunluluğu olmasa da git derslere, sonra toparlamak zor oluyor. İnşallah hoca yarın kabul eder de çalışman boşa gitmez canımYarin arkadaşla gidecez Allah kerim ay Allahım ne sıkıntı yaptım ya bugün boyle :))
Ders seçmeli bir ders ve slayt sunumunu ben isteğe bağlı sanıyordum yani isteyen sunuyor isteyen sunmuyor. Ama etkiliyormus hem de %20 ondan üstüne dusmedim. Yoksa ellerine bile birakmazdim ben.Aynı olay benim de başıma geldi 3 kişilik bir slaytlı proje ödevimiz vardı içimizden biri hiçbir şey yapmadı ama biz yine adını yazdık sıfır almasın diye salak gibi... Sonradan çok pişman oldum. Projeyi de hoca çok beğendi tam puan vermişti ama kızın emeği yok adı var oldu :) Velhasıl siz sürekli takip etmeliydiniz madem böyle bir durum vardı.Kızlara kızmadım yani haklılar.
Hocaya mail attım artik çok geç ben sizi çok bekledim notlarinizi sisteme girdim bile diye mesaj atmisOkul hayatında oluyor böyle şeyler Laleli, yaptıkları biraz kırıcı bir hareket. Sen de devam zorunluluğu olmasa da git derslere, sonra toparlamak zor oluyor. İnşallah hoca yarın kabul eder de çalışman boşa gitmez canım
Olsun gerçekten üzülme arada kötü not da alınabilir, kalmazsan dersten unut gitsin bu olayı:)Hocaya mail attım artik çok geç ben sizi çok bekledim notlarinizi sisteme girdim bile diye mesaj atmis
Yine de yarin gidip sunumu vercem ben çünkü gerçekten üzüldüm boyle olmasına tembel ve savsakci biri değilim çünkü..
Ders 2. Sınıfın en kolay dersi yahuu yani öyleymiş oyle diyolarr :))Olsun gerçekten üzülme arada kötü not da alınabilir, kalmazsan dersten unut gitsin bu olayı:)
Valla ben de çok takıyorum dersleri, en iyisi günü gününe çalışmak, ödevleri biriktirmemek. Yoksa son gece olmuyor yani çalışsan da:)Ders 2. Sınıfın en kolay dersi yahuu yani öyleymiş oyle diyolarr :))
Finalden biraz yuksek almam lazim o da zor birşey değil :))
Kafami baya bu olayla meşgul ettim ona da üzülüyorum
Merhabalarrr :))Merhaba,
Hocanıza ödevinizi verdiniz mi?Aldınız mı hocanız ?
Merak ettim de ))
Rica ederim :)Merhabalarrr :))
Bu ince düşünceniz için çok tesekkur ederim :)
Arkadaşımın da ısrarlarıyla ustun titizlikle yaptığım ödevi birlikte CD ye attık, hocanın odasına yoneldik ama hoca odasında yoktu.
Biraz daha dolastik arkadaşım gitti ben bidaha bakmak istedim odası yine kilitliydi Işığı da yanmiyordu bir diğer hocam gördü ve bence yok Işığı da yanmiyor dedi.
Bende haklisiniz hocam diyerekten evimin yolunu tuttum tabi
Kapiya notları aşmış bile değiştirmezdi de zaten, ben bi şansımı deneyim dedim olmadı
Ben artik uzulmuyorum çünkü benim suçum da var burda.Rica ederim :)
Hocanız olsaydı belki küçücük bir şansızınız olabilirdi ama nasip yokmuş .
Sizin adınıza üzüldüm.
Gereken dersi almışsınız.Ne güzel :)Ben artik uzulmuyorum çünkü benim suçum da var burda.
Kısmet yokmuş dediginiz gibi ama bu olay bana guzel dersler verdi vesselam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?