ikisi de kullanılmamış ürün olduğundan kalıpları hakkında net bilgim yok ama ortalam bir çocuk için 12-18 aya uygunlarEki Görüntüle 894604 Eki Görüntüle 894605 Eki Görüntüle 894607
Yaz için iki şortlu takımı düşündüm ama kalıpları nasıl? Mavi çok kalın bir şey değil sanırım..
Biz 6 aylık olmamıza rağmen şimdiden 12 aylıklara başladık göbek ve basen problemimiz var:)
benim oğlum da göbekli ama genelde ayına uygun giydi sıkıntı olmadıEki Görüntüle 894604 Eki Görüntüle 894605 Eki Görüntüle 894607
Yaz için iki şortlu takımı düşündüm ama kalıpları nasıl? Mavi çok kalın bir şey değil sanırım..
Biz 6 aylık olmamıza rağmen şimdiden 12 aylıklara başladık göbek ve basen problemimiz var:)
benim oğlum da göbekli ama genelde ayına uygun giydi sıkıntı olmadı
zaten sizin bebeğiniz de yaşına doğru bu şekilde olmayacaktır
bebeklik kilosu gibi kilo kalmıyor pek
ıspartadayımŞortlu takımları yaz için almak istiyorum.. Mavi de sezonluk olabilir.. Bol olmasını istiyorum rahat hareket edebilsin diye..
Umarım fazla kilolarımızdan kurtulabiliriz :)
Hangi ildesiniz?
6-9aylık gruptan 19 numara
3-6 aylık gruptan 2-8-10-18-19-20ve iki adet puantiyeli kilotlu çorap satılmıştır
canm kargoyu fılan ne sekılde yapıyosun almayı dusnduklerım var 9-12 aylıklardan 6 ve 13-14 15 sweatler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?