• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saydi saydi sonra gitti....

Yani haklisin. BU defa anlicak oda bunu. Simdiye kadar sevgimden hep alttan aldim. Ama benimde bir sabrim var.
haklısın bebegim sürünsün bırakta kendini bişi snaa mahlukat bi bayana denmicek şeyleri daha yolun başında diyo evlense oooooooo dayak atA:mymeka:R BUNDA O TİP VAR

ahhhhhhhhh bu erkekler bizi yer bitirir resmen ya
şimdi insan şaşırır sevdiğim için mi ayrılamıyorum yoksa intihar olasılığı içinmi
yaparmı gözü karamı acaba
tiamo canım bu gece senin için yaman geçeceğe benziyor

Ole gozukuyor. Simdi bide uste cikmaya calisiyor.
Ben kararimdan dondum sen hala diretiyon cvp yazmiyorsun telefonumu acmiyorsun diyor.

Abooww Allah korusun

allah korusun korusunda tabi once sen koru kendini sonra allah korusunyerimsenibenhersey ortada sekerim yilma dimdik dur ne kadar ararsa arasin acma cevap yazma yuz verme 2 gun sonra usanir sende kurtulursun bizdeÇok üzgünüm çoook

ben yatıyorum eşim öle istiyor ama gelişmeler için mutlaka yarın bakacağım
içini ferah tut canım inşallah onun dediği gibi bişey yaşanmaz

allah korusun korusunda tabi once sen koru kendini sonra allah korusunyerimsenibenhersey ortada sekerim yilma dimdik dur ne kadar ararsa arasin acma cevap yazma yuz verme 2 gun sonra usanir sende kurtulursun bizdeÇok üzgünüm çoook

Birakma beni diye msjlar atiyor, Kizginlikla dedim diyor. Ama cvp yazmicam. Telefonumu kapatiyorum.

ben yatıyorum eşim öle istiyor ama gelişmeler için mutlaka yarın bakacağım
içini ferah tut canım inşallah onun dediği gibi bişey yaşanmaz

Tamam canim ilgin icin tesekkurler. Iyi geceler.

valla baŞtan kÖy gÖrÜnÜyo kasabaya ne hacet taŞı topragı bellı tıpınden benden uyarı abla gıbı uzak kal bÖyle tıpten erkekmı yok

valla baŞtan kÖy gÖrÜnÜyo kasabaya ne hacet taŞı topragı bellİ tİpİnden benden uyarı abla gİbİ uzak kal bÖyle tİpten erkekmİ yok

Haklisin. Bastan degisirmiki falan dedim. Gecen hafta bida olmicak falan demisti cok pismandi. Ama goruyorumki degismiyor. Gittikce laflari agirlasiyor.
ona gore kizginlikla soylenmis olabilir. Ama ben unutamam o laflari.

Ayy içim şişti okurken ya. Canım bak bu adam kesinlikle değişmez bunu bil. Tek yapmaya çalıştığı şey seni sindirmek. Hayatta hiçkimse için kendinden, kişiliğinden taviz verme.Seni olduğun gibi kabul edebilecek insanlarla beraber ol.

Bu arkadaş biraz hasta ruhlu çok belli, yok intiharlar , tehditler falan.
Aman diyim uzak dur. Aynı böyle bir manyak benim de başımda vardı seneler önce.
O bi de beni de öldürmekle tehdit ederdi. Bi b..k yapamadı o ayrı. Kolay değil o işler öyle.

Sakın unutma, ısıracak köpek havlamaz.
Bütün o söyledikleri hikaye bişey yapacağından değil... ancak senin psikolojini bozar işte böyle.
Değmez hayatım, sil gitsin...oynatma kendinle.

Ayy içim şişti okurken ya. Canım bak bu adam kesinlikle değişmez bunu bil. Tek yapmaya çalıştığı şey seni sindirmek. Hayatta hiçkimse için kendinden, kişiliğinden taviz verme.Seni olduğun gibi kabul edebilecek insanlarla beraber ol.

Bu arkadaş biraz hasta ruhlu çok belli, yok intiharlar , tehditler falan.
Aman diyim uzak dur. Aynı böyle bir manyak benim de başımda vardı seneler önce.
O bi de beni de öldürmekle tehdit ederdi. Bi b..k yapamadı o ayrı. Kolay değil o işler öyle.

Sakın unutma, ısıracak köpek havlamaz.
Bütün o söyledikleri hikaye bişey yapacağından değil... ancak senin psikolojini bozar işte böyle.
Değmez hayatım, sil gitsin...oynatma kendinle.

Haklisiniz, ilac ictim falan dedi ama yapmadi bence. az once telefonumu actim. su sekil msjlar yazmis:
-bu kadar vefasiz olma.
-beni birakma sana ihtiyacim var.
-Zaten moralim bozuktu bide senden kazik yedim, allah razi olsun :)

simdide beni sucluyor..

Allah onu bildigi gibi yapsin,

Eski hayatımdaki kişide her ayrılışta intihara kalkışırdı.
Korkardım kendisine bir şey yapmaktan.
Bi şekilde tekrar barışırdık.
Bir de ayrı şehirlerdeyiz. İnsan inanıyo korkuyla birlikte.
En son baktım bilegimi kescem dedi.
İyi kes ben yatıyorum dedim kapadım teli.:delphin:
Sabah kalktıgımda hiç bi halt edememişti. Sadece blof le tehditle geri getirmeye calışmıştı işte. Eeee hep kan hep kan nereye kadar dimisengözlerimebaksanab
Sonunda ayrıldımda kurtuldum...
Böyle insanlarla ugraşmak gercekten cok zor. Ona kırılsan veya ona kızsan acıkca belirtemiyosun endişeden korkudan. Bir şey yapmaz ama ya yaparsa kısmı düşünce akla insan ister istemez kötü oluyor...
Bence verdiğin kararda ısrarlı ol istikrarlı ol.
Çünkü her ayrılışta bunu belirten insanın saglıgındanda şüphe duyarım.
Birde ilerde bu kişi bu durumundan dolayı sanada zarar verebilir..

Eski hayatımdaki kişide her ayrılışta intihara kalkışırdı.
Korkardım kendisine bir şey yapmaktan.
Bi şekilde tekrar barışırdık.
Bir de ayrı şehirlerdeyiz. İnsan inanıyo korkuyla birlikte.
En son baktım bilegimi kescem dedi.
İyi kes ben yatıyorum dedim kapadım teli.:delphin:
Sabah kalktıgımda hiç bi halt edememişti. Sadece blof le tehditle geri getirmeye calışmıştı işte. Eeee hep kan hep kan nereye kadar dimisengözlerimebaksanab
Sonunda ayrıldımda kurtuldum...
Böyle insanlarla ugraşmak gercekten cok zor. Ona kırılsan veya ona kızsan acıkca belirtemiyosun endişeden korkudan. Bir şey yapmaz ama ya yaparsa kısmı düşünce akla insan ister istemez kötü oluyor...
Bence verdiğin kararda ısrarlı ol istikrarlı ol.
Çünkü her ayrılışta bunu belirten insanın saglıgındanda şüphe duyarım.
Birde ilerde bu kişi bu durumundan dolayı sanada zarar verebilir..

Agzina saglik, benimkiside aynen boyle iste. Kizacagim zaman kizamiyorum falan.
Su 3 hafta icinde benden 2 kere ayrilmisti (kiskanclik sebepleri) ve sonra pisman olup tehditlerle beni kandirmisti.
Ama dedigin gibi bu sefer istikrarliyim.
Her seferinde benim duygularimi olduruyor farkinda degilim. Bana neden seni seviyorum demiyorsun falan diye sormustu. Bitanem demiyorsun artik dedi. Sebebi kendisi farkinda degil...

Agzina saglik, benimkiside aynen boyle iste. Kizacagim zaman kizamiyorum falan.
Su 3 hafta icinde benden 2 kere ayrilmisti (kiskanclik sebepleri) ve sonra pisman olup tehditlerle beni kandirmisti.
Ama dedigin gibi bu sefer istikrarliyim.
Her seferinde benim duygularimi olduruyor farkinda degilim. Bana neden seni seviyorum demiyorsun falan diye sormustu. Bitanem demiyorsun artik dedi. Sebebi kendisi farkinda degil...

başları sıkıştıgında intihara :mymeka:
Hey allahım yaaaa.
iyi bizde başımız sıkıştıgında intihar edelim:lepi:

Ha bu arada aktiviteli olmanada bayıldım dogrusu.
Ne kadar güzel. Keşke bende yapabilsem...

başları sıkıştıgında intihara :mymeka:
Hey allahım yaaaa.
iyi bizde başımız sıkıştıgında intihar edelim:lepi:

Ha bu arada aktiviteli olmanada bayıldım dogrusu.
Ne kadar güzel. Keşke bende yapabilsem...

Ben kucuklugumden beri o ortamda bulundum, ailemde cok aktifti. Simdi buyuyunce bende artik katiliyorum. Bazen stressli oluyor organize isleri, ama oda zevk veren bir stress oluyor. Hersey yolunda gidince cok mutlu oluyor insan.
Ama onun hep gozune batiyor. Bi yere gittigim zaman aliniyor du.

Ben kucuklugumden beri o ortamda bulundum, ailemde cok aktifti. Simdi buyuyunce bende artik katiliyorum. Bazen stressli oluyor organize isleri, ama oda zevk veren bir stress oluyor. Hersey yolunda gidince cok mutlu oluyor insan.
Ama onun hep gozune batiyor. Bi yere gittigim zaman aliniyor du.

Kıskanlık krizleri fazlaca kabarık:delphin:

Geçen gün bi haberde gördüm. Çin'de mi ne olmuş. Adam köprüye çıkmış saatlerce atıcam kendimi atıcam kendimi diye tehditler savurmuş. Köprü de 10 m'lik falan. Ama trafik falan felç tabii. Ne atlıyo ne iniyo. Sonunda biri gelmiş eee senle mi uğraşacaz işimiz gücümüz var deyip itivermiş adamı aşağı. Bişey olmamış tabii, suya dalıp çıkmış sadece, yaralanmamış bile. Bolca korkmuş sadece Allan salaaa.

Yani diyeceğim öyle kendini aşkından öldürecek adam ilan etmez bunu. Gider yapar. ılan eden de öldürmez zaten. Aşkından ayrı yaşayamayacak insan kıyamaz bile böyle şeylerle sevdiğini tehdit etmeye. Pabuç bırakma böyle şeylere.

Konu mankenimiz de bildiğin hasta. Tehditlerle, psikolojik baskılarla, zorbalıkla bir yere gelmeye çalışan insan modellerinden. Böylelerinden bırak sevgili, kocayı... arkadaş olarak bile uzak durmak lazım. Allah korusun dengeni bozar senin de. Değer mi allasen?

Geçen gün bi haberde gördüm. Çin'de mi ne olmuş. Adam köprüye çıkmış saatlerce atıcam kendimi atıcam kendimi diye tehditler savurmuş. Köprü de 10 m'lik falan. Ama trafik falan felç tabii. Ne atlıyo ne iniyo. Sonunda biri gelmiş eee senle mi uğraşacaz işimiz gücümüz var deyip itivermiş adamı aşağı. Bişey olmamış tabii, suya dalıp çıkmış sadece, yaralanmamış bile. Bolca korkmuş sadece Allan salaaa.

Yani diyeceğim öyle kendini aşkından öldürecek adam ilan etmez bunu. Gider yapar. İlan eden de öldürmez zaten. Aşkından ayrı yaşayamayacak insan kıyamaz bile böyle şeylerle sevdiğini tehdit etmeye. Pabuç bırakma böyle şeylere.

Konu mankenimiz de bildiğin hasta. Tehditlerle, psikolojik baskılarla, zorbalıkla bir yere gelmeye çalışan insan modellerinden. Böylelerinden bırak sevgili, kocayı... arkadaş olarak bile uzak durmak lazım. Allah korusun dengeni bozar senin de. Değer mi allasen?
Degmez tabiki. Umarim pesimi birakir bundan sonra.

Back
X