• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saydi saydi sonra gitti....

Bende unutacagima inaniyorum. Ben onu cok seviyordum. Ama simdi sevgim azaldi. Daha cok mantikla dusunmeye basladim.
Insallah senin icinde hersey duzelir. Mutlu olursun. Rabbim karsina seni hak edecek birinni cikarsin insallah.

aminn canım Allah herkes için en hayırlısını nasip etsin senin de hakkında hayırlısı olsn
ama gerçekten korkma gürültü bunlar mantığınla hareket et sende önemli olan bu
evlilik bu ömrünün kalanı onunla geçecek uymuyorsa yıpratma kendini derim ben şimdi kafa olarak çok rahatım o kadar sıktıki beni alışkanlıklar da geçecek önemli olan anlaşabileceğin insan olması
anlaşabilceğine inanmıyorsan yorulma hiçç unutulur ya ben ilk günlere göre çok daha iyiyim unuturmuyum yok unutamam bu yüzden bırakmıyım deme anlaşamıyorsan olmuyacaksa bırak gitsin yaa ilerde boşanacağına Allah korusun bunu sen bilirsin işte iyice ölç tart sevgilinin hareketlerini cnm hakkında hayırlısı hayatında mutluluklarra.s.:1hug:

canim benim kiz arkadasimin sevgiliside öyleydi... cok acayip kiskancti kiz arkadasim ayrilmak istiyordu ama korkuyordu. tehditler tehditler hep tehditler! kizin resimlerini babasinin dükkanina sabahin erkeninden kapaliyken kapinin altina atiyordu.senin kizin böyle söyle diye! intihar ediyorum fare zehiri icecem, ya da mezarliktayim elimde silah var dahaa neler neler! kendini acindiriyodu kanser hastasiyim akciger kanseriyim felan... sonra tekrar ariyodu kiz arkadasim hayirdir ölemdin mi daha diyodu. artik okadar canina tak ettirdiki kizin arkadasim dediki " sen kendini öldürmezsen ben seni öldürcem dedi yeter artik dedi, yok neymis sen bu sehire giremezsin celladin olurum senin yok sana bu sehiri yaratmem, burada kaldigin müddetce ayagina bag olcam felan filan dügününü basacam vuracam diyodu . ama noldu kiz arkadasimin dügünü oldu afedersin de hic bir bok yapamadi inan bana... ama kiz arkadasim cok korktugu halde korkusunu belli etmedi. aksine daha sert konustu! sakin korkma canim hic bir bok yiyemez!

beni cesaretlendiriyorsunuz. Cok sagolun.
Banada dun ilac ictim etkisini gostermeye basladi diye msj atti. Son defa telefonu ac dedi. Ama acmadim. Zaten blof cikti.

beni cesaretlendiriyorsunuz. Cok sagolun.
Banada dun ilac ictim etkisini gostermeye basladi diye msj atti. Son defa telefonu ac dedi. Ama acmadim. Zaten blof cikti.

kizim iste hep numara hep numara... birde o arkadasimin sevgilisi olacak serefsiz deyim artik yok youtube resmin vercem felan deyince; arkasim dediki ver lan adresini aksam babamla yaniniza geliyoz annenle babanla konusmaya geliyoz numaradan dedi. baktiki tutustu biraz kendini cekti...

kizim iste hep numara hep numara... birde o arkadasimin sevgilisi olacak serefsiz deyim artik yok youtube resmin vercem felan deyince; arkasim dediki ver lan adresini aksam babamla yaniniza geliyoz annenle babanla konusmaya geliyoz numaradan dedi. baktiki tutustu biraz kendini cekti...

iyiki kurtulmus arkadasin ya. Gercekten duygusuzlastiriyorlar boyle yaptikca.
Bende insallah kurtulcam. 2 saattir msj cekmiyor aramiyor. Eger tekrar aramaya baslarsa numarami degistircem.

canım zor bi durum ama sen ne yapacağına az çok karar vermişsin zaten.anlattıklarına bakılırsa çok yıpratmış seni ve ilişkiyi.3hafta içinde 2 kere ayrılmak istemek ne demek!aklım almıyo gerçekten.aşk güzeldir ama mantığı da elden bırakmamak lazım.bu tavrını devam ettir bence canım ne o öyle çocuk kandırır gibi :kızgın:

canım zor bi durum ama sen ne yapacağına az çok karar vermişsin zaten.anlattıklarına bakılırsa çok yıpratmış seni ve ilişkiyi.3hafta içinde 2 kere ayrılmak istemek ne demek!aklım almıyo gerçekten.aşk güzeldir ama mantığı da elden bırakmamak lazım.bu tavrını devam ettir bence canım ne o öyle çocuk kandırır gibi :kızgın:

evet cok sukur bi karar verebildim. Su son 3 hafta oyle tuhaf gectiki. neye ugradigimi anlamadim bile ilk baslarda. Daha oncede boyle seyler olmustu ama hic ayrilik noktasina gelmemisti. Su son 3 haftada devamli bana bir secim yapmakta zorluyordu. Ama kendi yapti ve birakti. Sonra yine pisman oldu ama. Bana gore o bitirdi

evet cok sukur bi karar verebildim. Su son 3 hafta oyle tuhaf gectiki. neye ugradigimi anlamadim bile ilk baslarda. Daha oncede boyle seyler olmustu ama hic ayrilik noktasina gelmemisti. Su son 3 haftada devamli bana bir secim yapmakta zorluyordu. Ama kendi yapti ve birakti. Sonra yine pisman oldu ama. Bana gore o bitirdi

bence de o bitirmek istemiş.senin sosyal,aktif bi insan olduğunu biliyo.kısıtlanınca ne kadar mutsuz olacağını da biliyo.bunları bile bile senden seçim yapmanı istemesi, ayrılmaya kaşındığını gösterir canım :1no2:

bence de o bitirmek istemiş.senin sosyal,aktif bi insan olduğunu biliyo.kısıtlanınca ne kadar mutsuz olacağını da biliyo.bunları bile bile senden seçim yapmanı istemesi, ayrılmaya kaşındığını gösterir canım :1no2:

bana dediki ya beni secersin yada onlari (zannediyorki erkekler icin katiliyorum aktivitelere)
Bende ya sen beni boyle aktif biri olarak kabul edersin yada birakirsin dedim.
O da anladim onlar daha onemli. Okey o zmn dedi. mutlu olursun insallah dedi.
(1 saat sonra pismanlik msjlari geldi tabi)

Okurken bile içime fenalık geldi. Bu adamla hayat geçmez.
İyi ki evlenmeden anlamışsın zararın neresinden dönersen kardır.
Yol ver gitsin. İnsan bu kadar kısıtlanır mı?
Ruh hastası ederler adamı:kızgın:

Canım acaba sevgilin bir anlık öfkeyle ve sinirle mi bunları söyledi acaba bana öyle geldi çünkü.

Okurken bile içime fenalık geldi. Bu adamla hayat geçmez.
İyi ki evlenmeden anlamışsın zararın neresinden dönersen kardır.
Yol ver gitsin. İnsan bu kadar kısıtlanır mı?
Ruh hastası ederler adamı:kızgın:

demekki sevdigimden baslarda gorememisim. Zararin neresinden donersem kardir.
Ayrica esim degil nisanlim degil. bu kadar kisitlamaya hakki bile yok, bence.

Canım acaba sevgilin bir anlık öfkeyle ve sinirle mi bunları söyledi acaba bana öyle geldi çünkü.

Evet ofke ve sinir. Suan cok pisman. Ama dedigim gibi. 3 hafta icinde 3 kere ayrilma noktasina geldik kiskancligi yuzunden. Sinirlenince ne dedigini bilmiyor.
ama laf agizdan bir kere cikar. Her defasinda bidaha olmicak diyor, ama hic bir degisiklik yok inanki.

TiAmocum canim numarani degistirmekle en iyisini yaparsin.. zemuszemus

benim anlamadığım nokta herkesle görüşüyorsun sevgilinle niye görüşemiyorsun ?? yani onun otobüsteki yada programdaki adamdan farkı ney ??

benim anlamadığım nokta herkesle görüşüyorsun sevgilinle niye görüşemiyorsun ?? yani onun otobüsteki yada programdaki adamdan farkı ney ??

Canim gorusuyorduk, ama kiskancligindan benimle ilgilenmekten cok, etraftaki insanlara dikkat ediyordu. Yok su bakmis yok bu bakmis.
gorustugumuz saatler hep kavgayla geciyordu.
BU sebepten sonradan azalttik.

Canim gorusuyorduk, ama kiskancligindan benimle ilgilenmekten cok, etraftaki insanlara dikkat ediyordu. Yok su bakmis yok bu bakmis.
gorustugumuz saatler hep kavgayla geciyordu.
BU sebepten sonradan azalttik.

paranoya herhalde adam kıskanmak için sevgili olmuş sanki boşver dertmi alıcaksn başına ....:1closedeyes:

problemli biri gibi yol yakınken düşünüp dogru kararı vermek en uygunu gibi düşünüyorum

Back
X