• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saydi saydi sonra gitti....

tiamocum umarım hakkında hayırlısı olur
ama okuduğum kadarıyla bu oğlandan sana hayır gelmez
bana göre senin aktif olmanı kıskanıyor gibi geldi belkide kendi öyle olamadığı içindir
seni kendine uydurmaya çalışıyor sen uymayıncada duygu sömürüsü yapıyor sana
yok intihar edicem falan eğer gerçekten seviyorsa seven erkek böyle şeyler konuşup karşısındakini.
zor durumda bırakmaz bu benim görüşüm tabi. Allah yardımcın olsun canım. sevgiler

tiamocum umarım hakkında hayırlısı olur
ama okuduğum kadarıyla bu oğlandan sana hayır gelmez
bana göre senin aktif olmanı kıskanıyor gibi geldi belkide kendi öyle olamadığı içindir
seni kendine uydurmaya çalışıyor sen uymayıncada duygu sömürüsü yapıyor sana
yok intihar edicem falan eğer gerçekten seviyorsa seven erkek böyle şeyler konuşup karşısındakini.
zor durumda bırakmaz bu benim görüşüm tabi. Allah yardımcın olsun canım. sevgiler

Haklisin aynen oyle oluyor. Simdiye kadar katlandim bende. Ama artik kendimide dusunmem lazim.

evet canım artık kendini düşün
yoksa senin de psikolojini bozacak bu insan

Rahat biraksa keske... Yine msj atmaya basladi. Ruyasinda beni gormus. telefonu bi acacakmisim. Araryip duruyor. Dun gece telefonumu kapatmistim. Sabah actigimda kapinin onundeyim diye bi msj okudum. Blof tabiki

ya nedir bu allah aşkına...irandamı yaşıyoruz....ne demek erkeklerle aynı ortamda bulunman yanlış falan...kıskançlık değil onun yaptığı resmen dini kullanarak sana baskı yapıyor...kişiliğini ezmye çalışıyor hayatına özeline müdahale ediyor...buna izin verme....sakınnn izin verme....

ayrıca erkeklerle aynı ortamda bulunman yanlış diyen adam seninle öyle yada böyle sevgili olmayı bilmiş ama.....saçmalık....

Simdide msj atti.
Neymis dinimize gore yanlismis. turbanliymisim, erkeklerle ayni ortamda bulunmam yanlismis.
O zaman bizim iliskimizde yanlis dedim.
Bu arada, biz nerdeyse hic gorusmuyoruz. Bizim iliskimiz arada bir mail atmaktan ibaret. Sozumuz, nisanimiz olana kadar bu sekilde gosurmeyi tercih etmistik. bu benim kisisel tercihiimdi.
ne nasil yani? pardon anlamadim? yanii sen bu insanla bi süre küssün ve sözümüz nisanimiz olana kadar bu sekilde görüscem diosun! yani cok sasirdim simdi! yani söz ve nisan yapmayi düsünüyorsun yani bunu cok basit birseymis gibi görüyosun! bu evlilik yaa sen bu adamla nasil yapabilirsin? sosyal hayatim var diyorsun ve bu adamla nisanlanmayida düsünüyosun! bu bir ucurum kendini tehlikeye atiyorsun! bak bu fomu incele evli bayanlarin basindan neler neler gelio bu gibi erkeklerden... cok ama cok yanlis yaparsin arkadasim hemde cok yanlis yaparsin... kendini nasil bir ucuruma sürükledigini bilmiyorsun! mantikli düsün...

nasıl erkeklerle aynı ortamda bulunmucaksın ya
hadi diyelim erkek arkadaşların olur bi yere gidersin özellikle oturmaya onu kıskanır neyse dicemde.
aynı ortamda bulunmamak çok tuhaf bişey
seni ne olarak görüyor bu anlamadım cnm ya
sakın kendini böyle şeylere ziyan etme
at başından bunu gitsin
bizim topikten biliyorum seni:) bahtında yüüzn gibi eminim güzel olucaktır ama bunu başından attt

tiamocum blofmuş gerçektende ya
ya doğruysa diyordum bende
amaaaaaaaan koyver gitsin hayatım

erkek milleti işte pireyi deve yapar
kıskançlık diyecem ama bu farklı bişeyyy ne demek erkelerle aynı yerde bulunma !!!
haremlik selamlık yaşamıyoruz kii!!!
boşver canım takma kafanaa

Son düzenleme:
ya nedir bu allah aşkına...irandamı yaşıyoruz....ne demek erkeklerle aynı ortamda bulunman yanlış falan...kıskançlık değil onun yaptığı resmen dini kullanarak sana baskı yapıyor...kişiliğini ezmye çalışıyor hayatına özeline müdahale ediyor...buna izin verme....sakınnn izin verme....

ayrıca erkeklerle aynı ortamda bulunman yanlış diyen adam seninle öyle yada böyle sevgili olmayı bilmiş ama.....saçmalık....

a.s haklisiniz. Bunlarin hepsini onada soyledim.

ne nasil yani? pardon anlamadim? yanii sen bu insanla bi süre küssün ve sözümüz nisanimiz olana kadar bu sekilde görüscem diosun! yani cok sasirdim simdi! yani söz ve nisan yapmayi düsünüyorsun yani bunu cok basit birseymis gibi görüyosun! bu evlilik yaa sen bu adamla nasil yapabilirsin? sosyal hayatim var diyorsun ve bu adamla nisanlanmayida düsünüyosun! bu bir ucurum kendini tehlikeye atiyorsun! bak bu fomu incele evli bayanlarin basindan neler neler gelio bu gibi erkeklerden... cok ama cok yanlis yaparsin arkadasim hemde cok yanlis yaparsin... kendini nasil bir ucuruma sürükledigini bilmiyorsun! mantikli düsün...

Canim haklisin. bende zaten yanlis oldugunu anladigim icin geri adim atmiyorum. Sabahtan beri yine ariyor msjlar cekiyor. Hic birine cvp vermiyorum.

nasıl erkeklerle aynı ortamda bulunmucaksın ya
hadi diyelim erkek arkadaşların olur bi yere gidersin özellikle oturmaya onu kıskanır neyse dicemde.
aynı ortamda bulunmamak çok tuhaf bişey
seni ne olarak görüyor bu anlamadım cnm ya
sakın kendini böyle şeylere ziyan etme
at başından bunu gitsin
bizim topikten biliyorum seni:) bahtında yüüzn gibi eminim güzel olucaktır ama bunu başından attt

Canim benim. Benim cok fazla gorustugum erkek arkadaslarim yok zaten. Kucuklukten beri ailecek taniyip oturmaya gittigimiz insanlar var. Onun disinda dedigim gibi organizelerde bazen oluyor. Onada kabullenemiyorsa, kendi kaybeder.
tiamocum blofmuş gerçektende ya
ya doğruysa diyordum bende
amaaaaaaaan koyver gitsin hayatım

bırak gitsin şimdi böyle davranan ileride neler yapar...
yerimseniben

erkek milleti işte pireyi deve yapar
kıskançlık diyecem ama bu farklı bişeyyy ne demek erkelerle aynı yerde bulunma !!!
haremlik selamlık yaşamıyoruz kii!!!
boşver canım takma kafanaa

Evet gercekten ayri bisey bu. Ben zaten dinimi yasamaya calisan biriyim. neyin dogru neyin yanlis oldugunu bilcek bir yastayim. Yasim bu arada 20.

ya tiamocuğum intihar edecek insan alenen ben intihar edeceğim demez,mutluymuş hiç sorunu yokmuş gibi davranır..allah aşkına bir daha tlf ettiğinde sen hala yaşıyormusun desene bi.benimde çok sevdiğim aynı gruptan erkek arkadşa vardı,kız arkadaşı az manyaktı bununda,yani kızla tlf konuşurken bizden uzaklaşırdı arkadaş,açık havada diğer sesleri duyduğunda kız sesi gelise kulağına onun bile yaygarasını koparırdı.arkadaş dayanamadı ayrılcam dedi,kız intihar ederim dedi,ama hani ne oldu? kız yaşıyor..kendide demiş zaten ben öyle şey yaparmıyım diye..erkeklerin içindesin,ölmek vs..psikolojik olarak çökertme taktiği yol ver bacım,uğraşma,sinir krizleri geçirirsin ilerde..

ya tiamocuğum intihar edecek insan alenen ben intihar edeceğim demez,mutluymuş hiç sorunu yokmuş gibi davranır..allah aşkına bir daha tlf ettiğinde sen hala yaşıyormusun desene bi.benimde çok sevdiğim aynı gruptan erkek arkadşa vardı,kız arkadaşı az manyaktı bununda,yani kızla tlf konuşurken bizden uzaklaşırdı arkadaş,açık havada diğer sesleri duyduğunda kız sesi gelise kulağına onun bile yaygarasını koparırdı.arkadaş dayanamadı ayrılcam dedi,kız intihar ederim dedi,ama hani ne oldu? kız yaşıyor..kendide demiş zaten ben öyle şey yaparmıyım diye..erkeklerin içindesin,ölmek vs..psikolojik olarak çökertme taktiği yol ver bacım,uğraşma,sinir krizleri geçirirsin ilerde..

Evet hepsi lafta kaliyor. Ama farkinda olmadan benim duygularimi da oldurdu.
icim acimiyor degil. Ama ilerisini dusunmek zorundayim. Esim olacak, cocuklarimin babasi olacak. Ben boyle bir es istemiyorum. hersey iyi gidince cok super bir insan, kotu gidince tehditler falan. Oysa evlenirken soz verirken iyi gunde ve kotu gunde diyoruz. Bu adamla ben yasayamam.

Arkadaşım inan bu benim eski çıktığımın aynısı
ben onu bırakınca ne tehditlerrrr
beni bırakırsan intihar ederim öldüdürüüm kendimi yok evini basarımmmm
yok evlensende karşına çıkarım daha neler
buyrunnnnnnnnn bıraktım işte
Hiç de bişey yapamadı
Havlayan köpek ısırmazmış turkbayragi

Arkadaşım inan bu benim eski çıktığımın aynısı
ben onu bırakınca ne tehditlerrrr
beni bırakırsan intihar ederim öldüdürüüm kendimi yok evini basarımmmm
yok evlensende karşına çıkarım daha neler
buyrunnnnnnnnn bıraktım işte
Hiç de bişey yapamadı
Havlayan köpek ısırmazmış turkbayragi

Sen severek mi ayrildin canim??

evt cnm çok zor geldi ama bıraktım çünkü sorumsuzdu ve evliliğe hep uzak baktı 2 seneyi geçmiştik o da sinirlenin ce çook kırıcıydı çekemedim daha fazla ben de insanım yaa

cnm benim 4 ay olacak bırakalı hala aklımda hala ağlıyorum geceleri yatarken belli bi alışkanlık derlerya geçmiyo ama unutucam kararlıyım
çünkü 2 yıl geçti hayallerim vardı evlenicektik ilk çıktığımdı bu yüzden unutmak zor geliyo
ama baktım evlilik deyince kapatıyo konuları baktım bi kavgada beni yerden yere vuruyo aşırı kıskanç o da aynı seninki gibi herşeyden şüpelenir baktım gelecek yok napayım seve seve bıraktım şimdiye kadar hep kör aşıktım herşeyine katlandım ama herşeyin bi sonu olmalı evlilik gibi bana gelecek den konuşmadı hep susturdu içimde herşey offf psikolojim bozuldu yaa

cnm benim 4 ay olacak bırakalı hala aklımda hala ağlıyorum geceleri yatarken belli bi alışkanlık derlerya geçmiyo ama unutucam kararlıyım
çünkü 2 yıl geçti hayallerim vardı evlenicektik ilk çıktığımdı bu yüzden unutmak zor geliyo
ama baktım evlilik deyince kapatıyo konuları baktım bi kavgada beni yerden yere vuruyo aşırı kıskanç o da aynı seninki gibi herşeyden şüpelenir baktım gelecek yok napayım seve seve bıraktım şimdiye kadar hep kör aşıktım herşeyine katlandım ama herşeyin bi sonu olmalı evlilik gibi bana gelecek den konuşmadı hep susturdu içimde herşey offf psikolojim bozuldu yaa

Bende unutacagima inaniyorum. Ben onu cok seviyordum. Ama simdi sevgim azaldi. Daha cok mantikla dusunmeye basladim.
Insallah senin icinde hersey duzelir. Mutlu olursun. Rabbim karsina seni hak edecek birinni cikarsin insallah.

canim benim kiz arkadasimin sevgiliside öyleydi... cok acayip kiskancti kiz arkadasim ayrilmak istiyordu ama korkuyordu. tehditler tehditler hep tehditler! kizin resimlerini babasinin dükkanina sabahin erkeninden kapaliyken kapinin altina atiyordu.senin kizin böyle söyle diye! intihar ediyorum fare zehiri icecem, ya da mezarliktayim elimde silah var dahaa neler neler! kendini acindiriyodu kanser hastasiyim akciger kanseriyim felan... sonra tekrar ariyodu kiz arkadasim hayirdir ölemdin mi daha diyodu. artik okadar canina tak ettirdiki kizin arkadasim dediki " sen kendini öldürmezsen ben seni öldürcem dedi yeter artik dedi, yok neymis sen bu sehire giremezsin celladin olurum senin yok sana bu sehiri yaratmem, burada kaldigin müddetce ayagina bag olcam felan filan dügününü basacam vuracam diyodu . ama noldu kiz arkadasimin dügünü oldu afedersin de hic bir bok yapamadi inan bana... ama kiz arkadasim cok korktugu halde korkusunu belli etmedi. aksine daha sert konustu! sakin korkma canim hic bir bok yiyemez!

Back
X