Sevgilimle ortak face kullanıyoruz..
Ve kimi sayfalarda müstehcen tarzı şeler paylaşılmaya başladığında açık kızlar veya sohbet sitelerinin linkleri paylaşıldığında o sayfayı beğenmekten vazgeçerim- vazgeçeriz..
Gelelim asıl meseleye..
Adriana Lima'nın sayfasında şu foto var ;
https://www.facebook.com/AdrianaLim...37255037041/10152948194482042/?type=1&theater
Bence pek normal bi foto değil..
Sonuçta karşı taraf bi erkek..
Sizce napmalıyım?
Şimdi silsem yersiz olabilir diye size sorayım dedim..
Siz olsanız napardınız ?
Beğenmekten vazgeçerim bu mu derdiniz ?
ben olsam sevgilimle ortak face kullanmazdım, benim bir kişiliğim, kendi beğenilerim, kendi arkadaşlarım var. erkek arkadaşımın hayatına da saygı duyarım.
eğer adriana lima'nın çıplak resmi ile hayaller kurup, farklı düşüncelere kapılacaksa kapılsın zaten, bir sayfayı beğenmekten vazgeçerek bu tip hareketleri durduramazsınız, bir şey yapacaksa googleda da gerçek hayatta da neler var neler, dilediği zaman yapar.
bu "adamları 4 duvar arasına kapatayım da benden başkasını görmesin" kötü birşey bence
adam kendi istediği için görmesin, silecekse kendi silsin, siz ordan silseniz ne olur o görmek is
beğenmekten vazgeç buda sorumu işin ucunda ölümmü var adriana sizemi küscek ...Sevgilimle ortak face kullanıyoruz..
Ve kimi sayfalarda müstehcen tarzı şeler paylaşılmaya başladığında açık kızlar veya sohbet sitelerinin linkleri paylaşıldığında o sayfayı beğenmekten vazgeçerim- vazgeçeriz..
Gelelim asıl meseleye..
Adriana Lima'nın sayfasında şu foto var ;
https://www.facebook.com/AdrianaLim...37255037041/10152948194482042/?type=1&theater
Bence pek normal bi foto değil..
Sonuçta karşı taraf bi erkek..
Sizce napmalıyım?
Şimdi silsem yersiz olabilir diye size sorayım dedim..
Siz olsanız napardınız ?
ben olsam sevgilimle ortak face kullanmazdım, benim bir kişiliğim, kendi beğenilerim, kendi arkadaşlarım var. erkek arkadaşımın hayatına da saygı duyarım.
eğer adriana lima'nın çıplak resmi ile hayaller kurup, farklı düşüncelere kapılacaksa kapılsın zaten, bir sayfayı beğenmekten vazgeçerek bu tip hareketleri durduramazsınız, bir şey yapacaksa googleda da gerçek hayatta da neler var neler, dilediği zaman yapar.
bu "adamları 4 duvar arasına kapatayım da benden başkasını görmesin" kötü birşey bence
adam kendi istediği için görmesin, silecekse kendi silsin, siz ordan silseniz ne olur o görmek istedikten sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?