Sayfayı beğenmekten vaz mı geçsem ?

CatlakB

ALLAH'ım Hakkım(ız)da Hayırlısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2013
8.601
5.099
248
Saçmaladığım bi dönemdi..

Son düzenleme:
Bence de normal bir foto degil. Ben olsam begenmekten vazgecerdim o sayfayi

Vazgeç farketmez bile ortak kullanıyorsunuz zatn temzle gitsin içinde raht eder :)

Fotoğrafı göremedim de alt tarafı bir sayfa bu, neden bunu dert edindiniz ki? Rahatsız olduysanız vazgeçin gitsin.

Tek bir tık hareketiyle sileceksin. Neyi taktin ki bu kadar. Adriana Lima'nin sayfasini begenmekten vazgectin diye ayrilacak hali yok ya..

ben olsam sevgilimle ortak face kullanmazdım, benim bir kişiliğim, kendi beğenilerim, kendi arkadaşlarım var. erkek arkadaşımın hayatına da saygı duyarım.

eğer adriana lima'nın çıplak resmi ile hayaller kurup, farklı düşüncelere kapılacaksa kapılsın zaten, bir sayfayı beğenmekten vazgeçerek bu tip hareketleri durduramazsınız, bir şey yapacaksa googleda da gerçek hayatta da neler var neler, dilediği zaman yapar.

bu "adamları 4 duvar arasına kapatayım da benden başkasını görmesin" kötü birşey bence
adam kendi istediği için görmesin, silecekse kendi silsin, siz ordan silseniz ne olur o görmek istedikten sonra.

Beğenmekten vazgeçerim bu mu derdiniz ?

beğenmekten vazgeç buda sorumu işin ucunda ölümmü var adriana sizemi küscek ...

sevgilin adriana limanın sayfası nerde begenmiştim senmi begenmekten vazgectin demesindenmi endişelendiniz ki..sayfayı takipi bırak begenmekten vazgecmesende her resmi dusmez ana sayfana

begenmekten vazgeç... sanki çok dikkat ediyorlar! bi an durup 'aaa ben bi ara adrina lima'nin sayfasini begenmistim, niye hiç güncellerde bir paylasimina denk gelmiyorum acaba???' demiyorlar merak etme :)
hem vazgeç ki, sana neden böyle birsey yaptigini soracak oldugunda en güzelinden bir cevap yapistirabilesin!!
ya da sen de ayni silahla vurmayi dene

Once durumu ailene haber ver, gelip seni alsinlar , can guvenligin tehlikede alabilir

Bu arada polisi de ara,

Cok gecmis olsun, en yakin zamanda sorunlarin çözülur umarim

Yas kac

Kucuk yasta face e girersen boyle olur iste cnm bi dahakine dikkatli ol,

Elinde meslegin olsa bu kadar sikintiyi cekmezssin

[/QUOTE]

sonuna kadar katulıyorum. ortak face ne demek.
yapmayın kendinize bunu..
bir fotoğraf alt tarafı. bu kadar müdahelede hoş değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…