neden sevmiyorumSevmiyorsun.net
Zamanını alma, zaman kaybetme, oyalama, oyalanma, ah alma ha bir de hiçbir zaman şükürsüz olma.
En iyisi bu
cok istiyorum cokŞimdi insan kendine saygı duyurmayı kendi başarır böyle bir gerçek var da
sen de saygı duyma konusunda pek istekli görünmüyorsun zaten kızma ama :S
Ayyy ben yapamadım ve kaybettim. Giderken de canımı yaktı.Yine arada bi zıvanadan çıkar gibi oluyorum, tam çatacak gibi oluyorum bazen hatta çatıyorum da sonra haddimi biliyorum.Adam hayatımın dersini verdi iyi de etti. gerçekten kibar ve sakin insanların kıymeti bilinmeli. (kamu spotu gibi oldu)
cok istiyorum cokboyle saygi duyayim, icim kipir kipir etsin, dugun hazirligi yapayim istiyorum hemen..cok bunaldim cok
Ayyy ben yapamadım ve kaybettim. Giderken de canımı yaktı.
neden sevmiyorum( nerden yola cikarak soylediniz?
ben hala onun zamanini aldigim icin vicdanim sizliyor..cok uzdum cok..kaybetme korkum var ama sanirim alışkanlıktan..o olmazsa..yalniz kalicamtek dusundugum bu oldu su an..ay ama aglamakli oldum cok
sevmedigimi kabul etmek istemiyorumSeven insan te bu yukardaki gibi konuşamaz sevdiğinin arkasından, oradan çıkardım. Gerçi her bir kelimenizden ayrı ayrı çıkardım da en bariz hali bu alıntıladığım cümleydi.. Asıl siz nasıl anlayamadınız hala, sevmediğinizi ?
Onu değil özelliklerini seviyorsun demek ki. O senden ayrılınca ya evet ben onu sevmiyor sadece istediğim özelliği seviyormuşum dersin yada tüh meğer aşıkmışım kendimi kandırıyormuşum dersin...adamin butun ozellikleri istedigim gibi ama sanirim bu sevmeye yetmiyor mu ki..
Sap ile samanı birbirine karıştırıyorsun. Süren her ilişki aşk sayesindemi sürüyor ? Misal, benim bir kız arkadaşım 1.5 yıl sonra terkedildi. Çocuk açık açık ben seni sevmiyordum, hiç de sevmedim demiş. Ayrılmaz mıydı, 1.5 yıl içinde çocuk herşey sevgi olsa ? O çocuğun amacı elde ettiği menfaatti, seninkide belli ki yalnızlık korkusu. Ama ikiside insanı kullanmaktır, haberin olsun.sevmedigimi kabul etmek istemiyorumbosuna miydi her sey..tekrar yalnizlik..korkuyorum..böyle bir insan asla cikmayacak karsima..1 yildir kesmez miydim sevmeseydim?
sevseydim hemen evlenirdim degil mi? kuruntu degil diyorsunuz yani..Sap ile samanı birbirine karıştırıyorsun. Süren her ilişki aşk sayesindemi sürüyor ? Misal, benim bir kız arkadaşım 1.5 yıl sonra terkedildi. Çocuk açık açık ben seni sevmiyordum, hiç de sevmedim demiş. Ayrılmaz mıydı, 1.5 yıl içinde çocuk herşey sevgi olsa ? O çocuğun amacı elde ettiği menfaatti, seninkide belli ki yalnızlık korkusu. Ama ikiside insanı kullanmaktır, haberin olsun.
Hemen evlenmekte öyle basit değil. Ben eşimi ilk gördüğüm andan itibaren deli divane aşığım ancak 3. yılımızın bitiminde evlendik. Hemen evlenmek şartlarla ilgilidir, o başka bir durum. Lakin sen sevmiyorsun.sevseydim hemen evlenirdim degil mi? kuruntu degil diyorsunuz yani..
merhaba, öncelikle şunu soyleyim ben her guzel günde,aklimda bir sorun yaratan , bütün gun ona üzülen biri, simdiye kadar hic tam anlamiyla sukretmis ve kendini mutlu etmis biri değilim malesef.her seyde bir kusur mutlaka bulurum.
neredeyse bir yıldır bir iliskim var. Ailesi, kendisi o kadar iyi ki..cocuklarima baba olacak, evine sahip cikacak, beraber oldugumda sıkılmadığım, her anlamda bana denk ve beni mutlu etmek icin çırpınan biri..
Ancak sanırım ben bu cocuga saygi duymuyorum. sanirim diyorum çünkü taktir ettigim cok özelligi var, cok sabirli, güçlü duran bir adam. ama bazen konusurken ;üfff sacmalama yaa diyip sinir olmuslugum, bu ne salak bi espri diye icimden soylemisligim, ya da sesimi ona korkmadan ne bileyim incitecegimi dusunmeden yukseltip malesef azarlamisligim oluyor. sonrasinda ozur dileyip cok pisman oluyorum ama kendimi tutamiyorum kahretsin ki..evlilik karari veremiyorum ki aileler tanisti. daha onceki konumda bahsetmistim emrivaki gelisti her sey, ben biraz daha zamana yayilmasi taraftariydim..size sorum şu; saygi kendiliginden mi olusur? bu adam bu saygiyi bende olusturamamis mi? yoksa ben en ufak ayrintilari takip yine bir kulp bulup hayatimi zehir mi ediyorum? lutfen cevaplarinizi esirgemeyin..
söylediklerinin her kelimesine katılıyorum!!!!! kesinlike yaşadım çünkü şu an konularıma bakarsan anlayabilirisn konu sahibi arkadaşım çok yanlış yapıyorsun.benim sevdiğim insan da bana karşı aynı davranıy0r ben de ona senin gibi davrandım ne yaptı biliyor musun açtı telefonu 1 buçuk yılın birikmişliğini bana kustu ve "sen beni sünepe mi zannediyorsun adam yerine koymuyor musun? ben bu şekilde bu ilişkiye devam etmek istemiyorum" dedi afedersin oturdum k...mın üstüne 1 haftadır yemek yiyemiyorum.sana verdiği değeri kaldırıp bir kenara atma bence.bu zamanda bu şekilde iyi şefkatli anlayışlı sabırlı insan bulmak mucize.bulmuşşsun benim gibi olmadan değerini bil derim.Bence bu tarz insanlar
Alttan alır içine atar, son damlaya gelince de terk eder
Senin gibi hergün çemkirmiyo diye aptal sanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?