Saygimi bozmayacagim diyorum ama!

Ben olsam o sigara ve ekmek kırıntılarını hiç üşenmez biriktirir biriktirir kapısının önüne koyardım , ne insanlar var resmen insanı çileden çıkarırlar .

Tatlım konuyla alakası yok ama bebek istiyorsan en kısa sürede sigarayı bırakmaya calis lütfen bebisinin iyiliği için :)

kimin attığını bulamazsanız güvenlik kamerası kurdurun bari öyle tespit edin.

Kadına gerek kalmasın diye kapıya "biz atmıyoruz" yazardım ben olsam.
Birde pis huyluyum çıkar kontrol ederdim kim atıyor diye. Onların pisliği de olsa benim camımın önüne atmaya ne hakları var.
Şaka gibi durum ama komik değil maalesef

Tatlım konuyla alakası yok ama bebek istiyorsan en kısa sürede sigarayı bırakmaya calis lütfen bebisinin iyiliği için :)

kimin attığını bulamazsanız güvenlik kamerası kurdurun bari öyle tespit edin.

Evet canim cok az iciyorum zaten artik.
Sitede guvenlik kamerasi varda bu kisimda yok iste

Evet canim cok az iciyorum zaten artik.
Sitede guvenlik kamerasi varda bu kisimda yok iste

Hiç içmeyin. Allah korusun hamileliğin ilk aylarında bile çok ciddi sağlık sorunlarına, düşüğe, erken doğuma, ani bebek ölümü sendromuna vs yol açabiliyor. Bunları sizi korkutmak için değil, dikkatli olmanız için anlatıyorum. Lütfen hemen içmeyi bırakın, az bile içmeyin.

Çok tiksindirici bir durum... ablamında üst katında kadın yemek yiyor, sonra sofra bezi olduğu gibi askıdaki çamaşırların üstünde... kesilmiş tırnaklar, kullanılmış peçeteler, ekmek kırıntıları, sigara izmaritleri... ablam defalarca uyardı, en son olacak gibi değil dedi eşi çıktı, kadının eşiyle konuştu... o son oldu... ne terbiyesiz insanlar var ya.... çok iğreniyorum... kamera koymayı teklif edin...

Hamile hamile sigara mı içiyorsun ben de onu merak ettim

Suan hamile degilim. Ilk kez bu ay deniyoruz. Imzamdaki gebelik takvimi son adet tarihime gore yani totem yapiyorum henuz :) insallah ilk aydan tutar tabi.
Suan gunde 3-4 tane iciyorum hamileligim kesinlesirse insallah tamamen birakicam

Suan hamile degilim. Ilk kez bu ay deniyoruz. Imzamdaki gebelik takvimi son adet tarihime gore yani totem yapiyorum henuz :) insallah ilk aydan tutar tabi.
Suan gunde 3-4 tane iciyorum hamileligim kesinlesirse insallah tamamen birakicam

Ne kadar erken bırakırsanız o kadar iyi aslında, kanınız temizlenmiş olur. Hamile kaldığınızda bebeğe karbonmonoksitsiz, nikotinsiz, bol oksijenli, besin dolu kan gider :) Umarım bir an önce sigarayı bırakırsınız ve bir bebeğe kavuşursunuz, sevgiler :)

Canim demek evlendin hemencikte bebis yaptin hayirli olsun.
Konunla ilgili ark.lar bilgi veriyor ben baska sey soylicem. Hamile kalinca dr un ilk soyledigi elektrik supurgesi kullanma olmustu.dikkatimi cekti. ...zararliymis dusuk sebebi mi neymis.

Bizim arkadaki catiya biri bebek bezi atmis. Alt komsumda gelip bana bezi sen mi attin diye sormustu. Bir soru insani ne kadar sinir edebilirmis onu anladim. Yerinde olsam ben de kapisina gider sunu sunu siz mi yapiyorsunuz diye sorarim.

ya milletin evinde çöp yok mu acaba?
bende bunu merak ediyorum.
çekirdek çitleyip aşağı atanlar, sigara içip aşağı atanlar, çay içip dibini aşağı atanlar , ekmek kırıntısını aşağı atanlar size soruyorum..
sizin çöpünüz yok muuu ?
çok mu zor çöp kutusu kullanmak ve neden bu kadar medeniyetten uzak olmak ?

Aynı izada oturanlar toplanin ve uyarin kimin attığını ogrenirsek kötü olur diyin demekki ustekiler atıyor ve biz atmiyoruz deyip yalan söylüyor

Canim demek evlendin hemencikte bebis yaptin hayirli olsun.
Konunla ilgili ark.lar bilgi veriyor ben baska sey soylicem. Hamile kalinca dr un ilk soyledigi elektrik supurgesi kullanma olmustu.dikkatimi cekti. ...zararliymis dusuk sebebi mi neymis.

Caniim evet evlendim iki ay bitti. Ama daha bebis calismalarina yeni basladik ilk ay daha sadece totem yapiyorum oyuzden ekledim gebelik takvimini daha net bir sey belli degil yani, insallah ilk aydan tutar.
Supurgeyide ilk kez duydum valla her gun supuruyorum evi yaa saclarim inanilmaz dokuluyor :)

Gosterseydin markasini kurtulurdun. Ayrica hamileysen sigara icmemeni oneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…