- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.044
- 208
- Konu Sahibi esmeringunlugu
-
Allah biliyor ya atan kendisidir belki
Durduk yere yönetici tavırlarına bürünmenin alemi ne ?
10 Kere aynı soruyu sormak neden ?
Yönetici toplantısında bu kadından şikayetçi olun
Haddini bilsin !
Sigarayı görmek istemesini filan yazmıyorum bile
Bir de kuzu sen hamile hamile sigara mı içiyorsun ben ona takıldım
Niye size bu kadar uylamış acaba yoksa herkese mi böyle? Sonuçta o yöne bakan bir tek sizin pencereniz yok ki.
Vallahi tirlatmak uzereyim.
Oturdugum yerde asagi sigara ve ekmek kirintisi atan biri var. Tam benim penceremin alti. Bunu her seferinde gordum ama kim atiyor neden atiyor bilmiyorum, acikcasi umrumda da degil kendi pisligi.
Ust komsuda gormus olacak ki her seferinde kapimi caliyor, yok siz sigara iciyor musunuz? Asagida hep ekmek ve sigara izmaritleri var bilmemne. Iyi konusuyor benimle.
Ilk geldiginde yadirgamadim normal yani tam penceremin alti, evet sigara da iciyoruz.
Ilk seferde bizim atmadigimizi soyledim.
Daha sonra yine geldi yine sordu, asagisi temizleniyor ama 2 gun sonra yine ayni tam da sizin pencerenin alti diye. Yine hayir dedim.
Ucuncu seferde evi supuruyordum kapiyi duymamisim, son an duydum actim baktim kapima "asagi sigara atmayin!" yazmis.
Dedim ne oldu ne bu yazi, e yine var tam sizin pencerenin alti bilmemne. Ya dedim hanimefendi kac kere soylicem ben atmiyorum diye nicin hala ben yapmisim gibi kapima bir de yazi asiyorsunuz ayip.
Oda diyor ki ust kattakilere de sordum onlarda atmiyormus. Ee dedim yani ben atmiyorum iste.
Az evvel yine geldi. Diyor ki yine ekmek ve sigara var acaba siz kuslar yesin diye caminizin onune ekmek koyuyorsunuz da ruzgardan mi ucuyor? Ayrica siz ve esiniz hangi marka sigara iciyorsunuz asagidaki sigaralar x ve y marka.
Tovbeeee yarabbim.
Hayir dedim biz o marka sigara icmiyoruz ayrica tum hayvanlar icin ekmek ve yiyecekleri sokaga posetle koyuyorum dedim. Sigaranizi gorebilir miyim diyor.
Ne munasebet, ben atmiyorum kimin attiginida bilmiyorum ayrica ilgilenmiyorum da kim attiysa pislikle yasamaya razi demek ki onun problemi, lutfen bir daha bu konuyla alakali kapimi calmayin, diger her seyle alakali basimin ustunde yeriniz var dedim ve gitti.
Ya deliricem gercekten 1-2 degil kac kere yapti ayni seyi, sigara paketimi bile gormek istedi yani, hatta eline izmaritleri alip markasina bile bakmis.
Bir daha ayni sey olursa yine gelecek, bu sefer ne diyecegim bilmiyorum tirlatmam insallah![/Diyin bence...
Nasıl yani. Be 9 ay boyunca kulandim. Bisey olmadiCanim demek evlendin hemencikte bebis yaptin hayirli olsun.
Konunla ilgili ark.lar bilgi veriyor ben baska sey soylicem. Hamile kalinca dr un ilk soyledigi elektrik supurgesi kullanma olmustu.dikkatimi cekti. ...zararliymis dusuk sebebi mi neymis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?