Saygimi bozmayacagim diyorum ama!

Allah biliyor ya atan kendisidir belki
Durduk yere yönetici tavırlarına bürünmenin alemi ne ?
10 Kere aynı soruyu sormak neden ?
Yönetici toplantısında bu kadından şikayetçi olun
Haddini bilsin !

Sigarayı görmek istemesini filan yazmıyorum bile

Bir de kuzu sen hamile hamile sigara mı içiyorsun ben ona takıldım

Mahallenin delisi gibi ne öyle yaa, atmıyorum diyen birinin kapısına insan utanır defalarca gitmeye. Not:hamileyken sigara içmek zararlıdır (kamu spotu )
Hamile değilmişsin şimdi okudum iç bacım iç ama bi daha bahçeye atma hayır sen atmıyorsundur da ben yine de söyleyim ay sinirim bozuldu bu komşuya

Son düzenleme:
Yukarıdan atılan izmarit ekmek kırıntısı sizin pencere eşiğinde de oluyor mu,yoksa biri bilerek sizin pencerenin altına bırakıyor olabilir.yukarıdan gelene kadar dağılır tam orada birikmesi tuhaf.

bence sen çok sabırlısın. bana ikinci kez gelse o kadın, geçende aynısını dedim anlama kıtlığı mı var diye pisleşirdim. ayrıca böyle durumlarda evlerde ergen yada misafir varsa genelde onlar yaparlar. üst kattakinin aile durumuna bakmak lazım. hatta kadın kapıya gelince o şekilde yönlendirmek lazım, komşunun ergen çocuğu var belki o yapıyordur diye.

Eski evimizdeyken kapimiza yazi asmislar, lutfen kedinizin pisligini temizleyin diye. Evet kedimiz var ama evim de kapim da tertemiz ne alaka dedim. Baska bir gun kapi caldi, karsi komsu yoneticinin karisini da almis gelmis, diyor ki apartmanda koku var sizin kedinin temizligini yapmiyor musunuz... Dedim ne alaka kedim evden disari cikmiyor ki. Yok kedi kokuyormus apartman, bir tek benim kedim varmis. (Apartmanin merdiven boslugunun havalandirmasi yok arti insanlar ayakkabilarini disarida birakiyor bir de bir kac daire cok agir kokulu yemekler yapiyor aspiratoru acmiyor). Dedim ki ben de kapiyi actigimda les gibi koku geliyor. Mantik olarak kokunun evimden disari cikmasi gerekmez mi. Evim gayet guzel kokuyor ve kedimin de kumu pudra kokulu ki cisini yaptikca mis gibi pudra kokuyor. Sen yoneticinin hanimi eve kafayi soktu kokladi kokladi Sonra d.tlerine baka baka gittiler. Iyi ki kedim var ya suclu kesin benimdir. Konunuzu okuyunca aklima bu olay geldi.

Gerideki yorumlarda sigara icmekle alakali bahsettimm :)

Eski evimizdeyken kapimiza yazi asmislar, lutfen kedinizin pisligini temizleyin diye. Evet kedimiz var ama evim de kapim da tertemiz ne alaka dedim. Baska bir gun kapi caldi, karsi komsu yoneticinin karisini da almis gelmis, diyor ki apartmanda koku var sizin kedinin temizligini yapmiyor musunuz... Dedim ne alaka kedim evden disari cikmiyor ki. Yok kedi kokuyormus apartman, bir tek benim kedim varmis. (Apartmanin merdiven boslugunun havalandirmasi yok arti insanlar ayakkabilarini disarida birakiyor bir de bir kac daire cok agir kokulu yemekler yapiyor aspiratoru acmiyor). Dedim ki ben de kapiyi actigimda les gibi koku geliyor. Mantik olarak kokunun evimden disari cikmasi gerekmez mi. Evim gayet guzel kokuyor ve kedimin de kumu pudra kokulu ki cisini yaptikca mis gibi pudra kokuyor. Sen yoneticinin hanimi eve kafayi soktu kokladi kokladi Sonra d.tlerine baka baka gittiler. Iyi ki kedim var ya suclu kesin benimdir. Konunuzu okuyunca aklima bu olay geldi.

Siz de sikayetcisiniz biz de gelin yöneticiye söyleyelim vs derdim sanırım..
Bi açıdan taktir ettim camdan çöp alana illet olurum susmamis isin peşini birakmamis.. tabi size yaptığı baskı vs hoş değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…