Saygı gösterirseniz saygı görürsünüz...
iş... mevki... KariyeR..
BENDE SAYGI GÖSTERİP GÖRMEK KONUSUNA KATILMIYORUMM..
Gösterdim ve görmedim bolca..
Saygınlık kazanmak ve saygı duylması farklı şeyler zaten büyüklerimize hürmeten saygı gösteriyoruz bu farklı bişi..
Saygınlık kazanmak herkezin işte "O"demesini istiyorsanız Kariyer sahibi olcaksınız..
Sizi sevmeyenler bile olsa size saygı göstericeklerdir.. işiniz ve konumunuzdan dolayıı hep bi duruşunuz olacaktır..
Saygın biri olmak için para,mevki,fiziksel görünüş önemli değildir.
Kişi zaten insan olduğu için saygındır ve saygı görmeyi hakeder.
Çalışmayan birine saygı göstermemek bana göre komik bir durum. Zamanında çalışmak isteyip de iş bulamamanın ne olduğunu iyi biliyorum çünkü.
Karşınızdaki insan size saygı göstermiyorsa belki o da sizin gibi ayrımcılık yapıyordur,size göre çalışmayan kesim nasıl saygıyı haketmiyorsa o da sizde bulunan başka bir özellik yüzünden saygıyı haketmediğinizi düşünüyordur.
Bence aranızda bir fark yok!
ben öyle bi ayrım yapmıyorum ayrıca türkiyede yaşıyoruz böyle örnekler yokmu bolca var çalışmayan kesim saygıyı haketmiyoda demedim ...
İnsanlarla biraz mesafeli olmak, laubali olmamak, saygılı olmak, fazla iyi bilmediği konularda fikir yürütmemek, bildiği konularda da ukalalık yapmamak, fikirlerini, görüşlerini karşısındakine zorla kabul ettirmeye çalışmamak, karşısındakinin fikrine katılmasa bile buna saygı göstermek gibi özellikler taşıyor sanırım çevremizde saygın olarak tanımladığımız kişiler.
Ama soğuk olmakla/görünmekle saygınlık arasında da sanırım oldukça ince bir çizgi var.
Öyleyse... diye örnek verdim.
Siz çalışmayana saygı göstermiyorsunuz demedim.
Türkiye'de yaşıyoruz evet,ama çevremde çalışmayan kesim çok var. Şükürler olsun saygı görüyorlar.
Sanırım bu işler hep insanın kendi ortamıyla alakalı.
BENDE SAYGI GÖSTERİP GÖRMEK KONUSUNA KATILMIYORUMM..
Gösterdim ve görmedim bolca..
Saygınlık kazanmak ve saygı duylması farklı şeyler zaten büyüklerimize hürmeten saygı gösteriyoruz bu farklı bişi..
Saygınlık kazanmak herkezin işte "O"demesini istiyorsanız Kariyer sahibi olcaksınız..
Sizi sevmeyenler bile olsa size saygı göstericeklerdir.. işiniz ve konumunuzdan dolayıı hep bi duruşunuz olacaktır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?