2 gün önce bi konu açmıştım ana kuzusu eşim ile ilgili , ki artık eşim bile demek istemiyorum .
biz galiba bittik okeye dönüyoruz.
ana kuzuluğunun dışında saygımızda bitmiş bunu fark ediyorum .
dün bana ' Senin gözünde adam olup olmadığım benim için önemli değil dedi , ben beni adam görenlerle mutluyum dedi ( yani anası ve kardeşi) ..
bende onlarla mutluluklar dedim.
diğer konuya devam etmek istemiyorum buda ayrı bi dert olarak açtım ...
saygı biten bi evlilik er yada geç bitmeye mahkumdur değil mi *
biz çok şeyi yitirmişiz bunu anladım .
eşime pazara kadar düşün pazar konuşur gereğini yaparız dedim....
bu akşam eve gitmeyi düşünmüyorum . Allah yar ve yardımcım olsun iyice çıkmazdaydım
Bence üzülme adam seni bitirmiş kafasında,hakkında hayırlısı olsun en azından bir çocuğun yok.
Ama önceki konunda yorumlarimkza kizmistin boşan dedik diyene diyeyim simdi ben
Seks hayatınız nasıl? Çocuk var mı?
Bir kaç hafta birbirinizden uzak kalsanız? Bir de sizin konunuz muydu tam bilmiyorum,eşin ailesine sorunlarınızı anlatıp laf mı taşıyordu? O konu sizinse boşanın kesinlikle
Düzelecek şeyler vardır,dediğim gibi birbirinizden uzak kalsanız belki bir şans daha verilebilir ama ailesine laf taşıması kişilik meselesi. O düzelmez.2 kişinin özelini başkasına anlatan kişi adam değildir benim gözümdeevet canım benimdi
Sadece ana kuzusu diye koca boşanılmaz bence ama saygı da bitti diyorsan, çocuk da yoksa, gelecek göremiyorsan ilerisi için, boşan o zaman.onda bi sorun yok
çocuğumda yok
bence adam seni bitirmemiş sadece ailesiyle ilgili yaklaşımını sindirtmeye çalışıyor ...yani ben buyum gibilerinden ....insanın eşinin içinde senin haricinde birilerini daha fazla barındırdığını düşünerek kendini yıpratırsın ,saygı bizdede bir süre bayağı inişli çıkışlı bir yol izledi ama ben şu an ona karşı saygılıyım o da bana ....
İlginç...
Öyle pazara kadar tarih vermek garip geldi bana.
Anlaşamıyorsanız niye uzatıyorsunuz ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?