- 10 Aralık 2019
- 109
- 180
- 18
- 33
- Konu Sahibi Dadlimidadli
-
cocuklardan degerli bir sey var mi hayatimizda?Cik git bu adami daha ne kadar çekeceksin. Çocukları bile ardında birak ve git. Sensiz perişan olduğunda arkana bile bakma aglattıklarına incittikletine sayarsin.
O kısmı eşi için yazdığını düşünüyorum, çocuklar için değil.cocuklardan degerli bir sey var mi hayatimizda?
Belli ki, piskolojiniz cok bozuk.
ALLAH yardimciniz olsun.
Kac kere okudum ama eş icin oldugunu gormedim. Umarim ben yanlis anlamisim.O kısmı eşi için yazdığını düşünüyorum, çocuklar için değil.
Çocukları bile ardında bırak çek git demiş. Cocuklar için soylemis yaniO kısmı eşi için yazdığını düşünüyorum, çocuklar için değil.
Yok cocuklari bile demis siz doğru anlamissiniz ama şimdi tepki kaynaklı hayır öyle değil diyebilir.Kac kere okudum ama eş icin oldugunu gormedim. Umarim ben yanlis anlamisim.
Sağlıkla büyütün inşallah bebe... ay pardon cahilliğinizi.
Kac kere okudum ama eş icin oldugunu gormedim. Umarim ben yanlis anlamisim.
Çocukları bırakıp çek git evet ama sensiz perişan olduklarında dediği kısım eşine, kendi yokluğunda bizi ağlattığına sayarsın demek istemiş.Çocukları bile ardında bırak çek git demiş. Cocuklar için soylemis yani
Tabi perişan kısmı eşine birakma kısmı hem es hem çocuklar.Çocukları bırakıp çek git evet ama sensiz perişan olduklarında dediği kısım eşine, kendi yokluğunda bizi ağlattığına sayarsın demek istemiş.
Yoksa çocukların perişanlığından bahsetmiyor demek istedim.
Tabii ki perisan kismi eşine hitap edilmis ama cocuklari birak git cocuklara yazilmis. Yani cocuklari birak git , adam sen gittin diye perisan olsun.Çocukları bırakıp çek git evet ama sensiz perişan olduklarında dediği kısım eşine, kendi yokluğunda bizi ağlattığına sayarsın demek istemiş.
Yoksa çocukların perişanlığından bahsetmiyor demek istedim.
He depremden virüsten korkanin psikolojisi bozuk yanı hı. Sor bakalim insanlığı neresine kaçmış.Bazen bir şeyleri yanlış yapıyorum ben de insanim dalgın olabiliyorum. Bakın bunu kabul ediyorum ama böyleyim diye bana sen beyinsizsin zeka özürlü kafanda var mi senin diyor.
Mesela güncel olaylardan bahsedim size deprem oldu cin virusu olayları oldu ben de ister istemez ölüm korkusu kaplıyor içimi hadi bize de gelirse diyorum. Senin psikolojin bozuk git psikoloğa diyor. Belki guzel konussa ben zaten o korkuyu yenicem .sarilsa ben yanindayim dese hepsi geçecek ama o hemen bu kadını nasil uzebilirim diye düşünüyor aşağılayıcı cümleler kuruyor. Sırf susturmak için yapıyor bunları.
Eşime sık sık tehditimdir buTabii ki perisan kismi eşine hitap edilmis ama cocuklari birak git cocuklara yazilmis. Yani cocuklari birak git , adam sen gittin diye perisan olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?