- 28 Mart 2020
- 21.532
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.514
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TV ye ne dediniz acayip merak ettim?? Eşinizi bu kadar çılgına çevirecek ne demiş olabilirsiniz kiMerhaba hanımlar. Ne yapacağım nasıl davranacağım nasıl dayanacagimi bilemiyorum. Bu akşam bir dizinin fragmanı çıktı (dizinin adını yazmıyorum) ben de gülerek ve TV ye bakarak bişi dedim . Eş olacak adam hemen fittirdi vay efendim niye böyle diyorsun da falan da filan da. Yok cahil falan dedi ,ben de; ama seninle bu konuda muhatap olmadım ki TV ile konuştum falan dedim ve cahil olmasan dizi yüzünden hamile halimle beni böyle uzmezdin, bana böyle şeyler demezsin dedim ve daha fazla sesini duymamak için balkona çıktım. Baktım peşimden gelmiş balkon iç kapısında duruyor ( farketmedim onu) sonra içeri girdiğim gibi baktım orda durmuş hala da konuşuyor üzerime geliyor. Tabi o konuştu ben konuştum tartışma büyüdü ve iki çocuk var evde , onların gözü önünde demedigini bırakmadışimdi de defolup anasına gitti. Ben nasıl dayanacam böyle dengesiz cahil bir adamla.
Böyle yorum mu atılır arkadaşım ya. Sesli güldüm bebe uyandı. Tut ucundan tekrar uyutucaz.Ben olayı çözdüm galiba açılın
Şimdi konu sahibinin "vikingler" kelimesini bence eş kişisi yanlış olarak algılıyor. Burdaki benim teorim çok af edersiniz ama küfür anlamına gelen "s.k.kler". Yoksa adam vikingleri izlemediği gibi onlarla ilgili herhangi bir tarihi bilgi birikimine de sahip değilmiş. Yani adam neden sırf söz konusu olan dizi fragmanı vikingleri çağrıştırdı diye kızsın ki? Çok saçma. Neyse işte adam da haliyle "neden öyle diyorsun" diye şaşırıyor. Sonra olay örgüsü anlatıldığı gibi gidiyor.
Bence konu, konu sahibi ve eş kişisi arasında olan iletişim kopukluğundan kaynaklanıyor.
Çalışmayan dengesiz ve iki defa boşanma aşamasına geldigin adamdan 3. Çocuğu yapıyorsunuz nede olsa çocuk evliliği kurtarır dimi ? Zerre üzülmedim size sadece çocuklara acıdım bide onların önünde kavga etmissinizAslında iki defa boşanma aşamasına geldik sonra aileler araya girip barıştırdı. Bayağı düzelmişti yani ama arada dengesizliği tutuyor işte. Hep evde ve çalışmadığı için yardım eder ,ev işleri olsun yemek olsun ama çalışmadığı için bana sarıyor galiba
Çok güldüm gece gece o diziyi demiyor tamam
Ama sen onun elinde ne gördün de bırak diyorsunsen bari de
Ben buraya kadar okuyabildim.Valla olay böyle yaşandı. O kadar saçma ki sizler bile inanamıyorsunuz . İşte bazen çok iyi bir kişi bazen de böyle abuk şeyler yüzünden bu hale getiriyor bizi
O ne dedi peki?Bunda anlaşılmayacak ne var anlamıyorum ki. Yerli dizinin fragmanina gülerek aynı Vikingler dedim. Daha nasıl anlatılır bilemiyorum
2 çocuk olup üstüne 3 aylık hamileysen dayanırsın öyle olmasa 3 çocuk yapmazdın sonuçta bu adam birden bire cahil olmadı yaMerhaba hanımlar. Ne yapacağım nasıl davranacağım nasıl dayanacagimi bilemiyorum. Bu akşam bir dizinin fragmanı çıktı (dizinin adını yazmıyorum) ben de gülerek ve TV ye bakarak bişi dedim . Eş olacak adam hemen fittirdi vay efendim niye böyle diyorsun da falan da filan da. Yok cahil falan dedi ,ben de; ama seninle bu konuda muhatap olmadım ki TV ile konuştum falan dedim ve cahil olmasan dizi yüzünden hamile halimle beni böyle uzmezdin, bana böyle şeyler demezsin dedim ve daha fazla sesini duymamak için balkona çıktım. Baktım peşimden gelmiş balkon iç kapısında duruyor ( farketmedim onu) sonra içeri girdiğim gibi baktım orda durmuş hala da konuşuyor üzerime geliyor. Tabi o konuştu ben konuştum tartışma büyüdü ve iki çocuk var evde , onların gözü önünde demedigini bırakmadışimdi de defolup anasına gitti. Ben nasıl dayanacam böyle dengesiz cahil bir adamla.
Cahil cahildir sonradan cahil olunmazValla yeni yeni huylar çıkıyor. Eskiden öyle değildi, iyice zivanadan çıktı.
Niye dengesiz cahil adamdan 3. Çocuğu yaptın iyi cesaretMerhaba hanımlar. Ne yapacağım nasıl davranacağım nasıl dayanacagimi bilemiyorum. Bu akşam bir dizinin fragmanı çıktı (dizinin adını yazmıyorum) ben de gülerek ve TV ye bakarak bişi dedim . Eş olacak adam hemen fittirdi vay efendim niye böyle diyorsun da falan da filan da. Yok cahil falan dedi ,ben de; ama seninle bu konuda muhatap olmadım ki TV ile konuştum falan dedim ve cahil olmasan dizi yüzünden hamile halimle beni böyle uzmezdin, bana böyle şeyler demezsin dedim ve daha fazla sesini duymamak için balkona çıktım. Baktım peşimden gelmiş balkon iç kapısında duruyor ( farketmedim onu) sonra içeri girdiğim gibi baktım orda durmuş hala da konuşuyor üzerime geliyor. Tabi o konuştu ben konuştum tartışma büyüdü ve iki çocuk var evde , onların gözü önünde demedigini bırakmadışimdi de defolup anasına gitti. Ben nasıl dayanacam böyle dengesiz cahil bir adamla.