Ben sizi anladım. Benim eşim de yapar bunu sık sık. Günlük hayatta onunla ilgisi olmayan bir durum ile ilgili yorum yaparım. Sizin diziye yaptığınız gibi. Ama eşim benimle aynı fikirde değildir. Benim düşünceme saygı göstermek yerine nasıl olduğunu anlamadan ciddi bir tartışma içinde bulurum kendimi. Üstelik açıkca söylerim bak ben bu kadar basit bir sebep için kırıyorsun şu an diye. Hatta işin farkına varsın diye böyle bir konu için öğrencilerine bağırır mısın yada annene yada arkadaşlarına derim. Kesinlikle o an kendi haklılığını o kadar odaklanmıştır ki kesinlikle beni duymaz bile. Örnek vereyim sahil kenarında yaşıyoruz.Bu aralar katlanır sandalyeler çok moda, termosu sandalyeyi kapan sahilde. Ben de sevmem hiç bu tarz şeyler. İnsanlar nasıl oturuyorlar bu kadar süre bu sandalyelerde dedim bir sefer saatlerce tartıştık. Biz 16 yıllık evliyiz. 16 yıldır görmek istediğim yerler var. Kapadokya,İzmir, Çanakkale vs. İkimizde öğretmeniz ama hayatımda hiç tatile gitmedim. Çok çok istiyorum. Her sene de ısrar ediyorum ama kabul ettiremedim. Sandalye konusunu oraya bağladı. Yazın bu yüzden bir yere gitmiyorum seninle. Gittiğin yerde oturmayacaksın. Sürekli gezmeyi severim onun için söylüyor. Çok basit bir cümleden şiddetli bir kavga doğuyor. Şahsi düşüncem özünde bize değer vermedikleri. İnsan değer verdiği kişileri böyle basit şeylerden üzmez