Saygısız cahil eş ve 3 aylık hamileyim:(

Konu iyice karışmasın diye

Gerçekten konu hiç karışmadı. Hanımefendi bir konu açmışsınız yüzde 80’i eksik. Ben bir şey dedim o bir şey dedi diye dert mi anlatılır? Boşlukları kafamızdan mı dolduralım? Hala ağzınızdan cımbızla laf alıyoruz. İnşallah gerçek hayatta da böyle değilsinizdir

Amacınız sanırım nasıl bu kadınlar kulübünde insanları nasıl meraka düşürür,nasıl benimle ilgilenmelerini sağlarım?Burdan bakıldığında Allah eşinize sabır versin diyesim geldi.Bu kadarcık anlattığınız şeyle nasıl bir tavsiye bekliyorsunuz anlamadım.

Ya sakladığınız bir şey var yada birbirinizden öfkenizi çıkaracak yer arıyorsunuz.
Şu sebepten kavga etmenin bahsettiğiniz konuyla alakası olması mümkün değil. Bu lafın karşılığı cahilsine nasıl geldi? Anlamak mümkün değil. Sizin kavga edesiniz varmış.
Buradaki yazış tarzınızdan da anlaşıldığı üzere sizin de iletişiminiz problemli. Bir derdi kolayca anlatmıyorsunuz, 4 sayfa sormuşlar ne dediniz diye anca cevap verdiniz. Böyle iletişim olmaz. Kendinizi daha açık ifade etmeye alışsanız iyi olur. İletişimsiz ilişki olmaz.

Ya da burda 50 defa ne dedin diye sordurduğu gibi evde de adama sordurmuş delirtmiştir.
Ayy allahım evlerden ırak bu ne ya vallahi sinir oldum ya
Bunda anlaşılmayacak ne var anlamıyorum ki. Yerli dizinin fragmanina gülerek aynı Vikingler dedim. Daha nasıl anlatılır bilemiyorum

Bunda anlaşılmayacak ne var anlamıyorum ki. Yerli dizinin fragmanina gülerek aynı Vikingler dedim. Daha nasıl anlatılır bilemiyorum
aga devamini analtsana insanlari cildirtiyosun diyalogu soyle yani ne bu anlamadim abi unuttunuz mu yasadiginiz olayi?

cildirdim 8 sayfa okuduk bos sinirden guluyorum djdkdhjdhdd

Ay valla ben buna çok güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…