Saygısız cahil eş ve 3 aylık hamileyim:(

Ay şakamiisiniz ya kadin derdini anlatiyor tamm zor soyledi ama adam hakli mi oldu simdi ?çatacak yer ariyormus sarmis kadina

8 sayfa kocama şey dedim o da bana şey dedi dedikten sonra diziye vikinglere benzettim de kocam da kızdı açıklaması ne kadar mantıklıysa biz de o kadar cevap verdik.
bence tuhaf bir tepki almadı.

Nasıl anladım hemen söylüyorum iletişim beceriniz sıfır, kendinizi ifade edebilme yetiniz zaten yok. Bu koşullar altında adam haklı. Bizi böyle delirttiyseniz yıllardır aynı evde yaşadığınız kocanızı düşünemiyorum

Düşünsenize adam "bugün ne yemek yaptın" diyor, aldığı cevap "yemek işte bunun nesini anlamıyorsun?" oluyor asdfg

Diyalog şöyleydi bence:
- Aa vikingler.
- Yani?
- E vikingler işte.
- Yani ne demek istiyorsun anlamıyorum.
- Vikingler diyorum ya nesini anlamıyorsun?

Ve olaylar gelişir :(

Ay şakamiisiniz ya kadin derdini anlatiyor tamm zor soyledi ama adam hakli mi oldu simdi ?çatacak yer ariyormus sarmis kadina

Asıl siz şaka mısınız kadın derdini 13 sayfadır anlatamıyor. Bakın olay şu şekilde karı-koca dizi izliyor kadın diyor ki vikings, yabancı diziden uyarlama böyle dediği dizi hangi dizi bilmiyoruz. Kocası diyor ki niye öyle diyorsun cahil. Kadın diyor sen cahil olmasan beni üzmezdin, ben seninle değil tv ile konuşuyorum. Arada başka cümleler de var ama konu sahibi yazmamış ne olduğunu. Sonra karşılıklı bir şeyler söylemişler o bir şeylerin ne olduğu bizim hayal gücümüze bırakılmış. Biz olayı öğrenemedik ki yorum yapalım. Konu sahibi gerçek hayatta da bu şekilde kendini ifade etme yetisi olmayan bir karakterse kocaya yazık valla

Hanımefendi diziyi kocanız mı çekiyor? Ne bu gizem?
Bu kadar basit birşeyi burda bile büyüttüğünüze göre eşinizle olan tartışmanızda haksızdınız.

Vikingler muhabbeti doğru ise, tarihi dizilerden birine laf ettiniz. Eşiniz de milliyetçi duygularla mı karşılık verdi. Burda da milliyetçilik duyarı yememek için mi gizemli olmayı seçtiniz?

Ya da neyse ne. Zerrece merak etmiyorum, aklıma geleni yazdım. Bence haksızsınız.
Neden haksızsınız? İşte öyle... Nedenini söylemem😄

Düşünsenize adam "bugün ne yemek yaptın" diyor, aldığı cevap "yemek işte bunun nesini anlamıyorsun?" oluyor asdfg

Diyalog şöyleydi bence:
- Aa vikingler.
- Yani?
- E vikingler işte.
- Yani ne demek istiyorsun anlamıyorum.
- Vikingler diyorum ya nesini anlamıyorsun?

Ve olaylar gelişir :KK43:

Ayy beni çok güldürdünüz. Allah’ta sizi güldürsün 😂 Ben hala Vikinglere benzetilen diziyi düşünüyorum konu sahibi onu da yazmamış

Bizi delirtmek için mahsus saklamıyorsan, aa vikings demene kocan bu kadar kavga çıkaracak hali yok boş yere “yaa öyle bi deliyle yaşıyorum işte” imajı çizmeye çalışma, otur neden kızdığını düşün en azından belli ki sen de bilmiyorsun neye kızdığını. Empatiden düşünmekten anlaşmaktan yoksun insan gibi davranıyosun. Büyük ihtimal vikinglerle alakası olmayan tartışma içinde tartışma şeklinde büyüdü olay. Sebebi de burda verdiğiniz gibi alakasız yersiz cevaplar vermeniz olabilir.

Asıl siz şaka mısınız kadın derdini 13 sayfadır anlatamıyor. Bakın olay şu şekilde karı-koca dizi izliyor kadın diyor ki vikings, yabancı diziden uyarlama böyle dediği dizi hangi dizi bilmiyoruz. Kocası diyor ki niye öyle diyorsun cahil. Kadın diyor sen cahil olmasan beni üzmezdin, ben seninle değil tv ile konuşuyorum. Arada başka cümleler de var ama konu sahibi yazmamış ne olduğunu. Sonra karşılıklı bir şeyler söylemişler o bir şeylerin ne olduğu bizim hayal gücümüze bırakılmış. Biz olayı öğrenemedik ki yorum yapalım. Konu sahibi gerçek hayatta da bu şekilde kendini ifade etme yetisi olmayan bir karakterse kocaya yazık vall
Sinirden uzuntuden kendini rahat ifade edememis olma ihtimalini atlayip onyargi nedir? Derdini anlatiyor soru soruldu cevap verdi de elli kisi ayni anda sormus mutlu bir ani degil ustune de gidilmis kadin ne yapsin ?

anlamıyorlar demekten başka açıklaması yok ısrarla :) anlatılmayan şeyi nasıl anlayalım yahu :)
neyse, akşamın neşesi oldu.

ayrıca burada derdini yazan her kadın mağdur, kocası suçlu diye düşünemeyiz. hemen gelip yükleniyorsunuz demeyin. derdini adam gibi anlatana herkes yardımcı.

Back
X