• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

saygısız evlilik olur mu??

saygısız evlilik değil arkadaşlık bile yürümez. bide hayat arkadaşım bana it diye hitap ederse çok üzülürüm özgüvenimi kaybedebilirim. yada bende ona karşılık vererek ikimizde çirkef çirkef dolanırız evin içinde:)))
şaka bi yana saygısız evlilik olmaz. inşallah hiçkimse ve bende:) böyle birşey yaşamayız. düşünsenize insan ne saf hayallerle başlıyo bi evliliiğe.

belki iletişim şekilleri farklıdır ama
saygının olmadığı yerde sevgi olamaz...
sevgi yeseremez diye düşünüyorum

neymiş o kelime anlamadım :bbo:

saygısızlık sevgiyi de bitirir zamanla..
biz eşimle daha ilk günlerimizde karar aldık..
bir birimize şaka yollu bile kötü kelimeler kullanmayalım diye.
cok da iyi oldu.

Kadının kendi seviyesiz kendine saygısı olmadıktan sonra ona ne dersen de anlamaz..
Hani derler ya "Yüzüne Tükürsen Yarabbi Şükür Der" o hesap işte..

Bende izlemiştim o kısmını Hatice diye bir sanatçı var ya oydu...
Ama bana ozaman öyle "bu ne terbiyesizlik" gibi gelmedi, evet şaşırdım ancak nasıl istiyorlarsa öyle seslenebilirler. Bende eşime "benim küçük köpeğim" falan derim arasıra, yada severken "eşşek" dediğimde olur... ne yani bizim saygısız bir evliliğimiz mi var..
Yapmayın Allah aşkına sevimli şeyler bunlar. Ha "it" kulağa pek normal gelmesede hoşnutlarsa sorun yok.

valla it bana pek sevimli gelmedi, hangi kadına sevimli gelir bilmem it diye çağırılmak:27::27:

Back
X