- 25 Şubat 2011
- 10.393
- 25.119
- 598
- Konu Sahibi dishy_kartal
huzur mu kaçiriyorum gerçekten??
onlar kardesimi bununla kaçinci kez taciz edisleri bilmiyorsunuz elbette...
Allah'tan esi sürekli arkasinda, ona destek oluyor... bugün o fotograflari gördüklerinde, onu kaç kez arayarak rahatsiz ettiler, açmadi kocasi telefonlari, tadimizi kaçirmasinlar diye...
ben huzur kaçirmak istedigimi belirtmedim derdimi anlatirken, evet kendimi ifade edememis olabilirim, türkçem zayif hakimiyetim sizinki kadar olmayabilir...
ben öfkemi o görümceye yansitamadigim için burda kusmak istedigimi belirttim, bak bunu belirtmeyi basarabildim...
sizlerden, diger okuyanlardan destek olmanizi bekleyemem ama lütfen kardesimin huzuruna göz dikmisim gibi kelimelerle bana köstek olmayin...
Tamam iste. Onlar kari koca kendileri ugrasmanin yolunu bulmuslar. Muhattap olmuyorlar, ve bu sekilde catismayi minimuma indiriyorlar. Siz hala yok mesaj atayim, yok olay cikaralim derdindesiniz. Yapmayi dusundugunuz seyin kimseye faydasi olmayacaginin farkinda kardesiniz. O yuzden susmayi tercih etmis. Kardesiniz sizden daha olgun anlasilan. Ve evli bir kadin. Hesap sormasini istediginiz kisi de herseye ragmen cocugunun halasi, ve esinin kardesi. Oyle fotograf alip koymak gibi kiytirik bir konudan harala hurele kavga cikaracak degil.Onlarla olan her catisma onun evliligine yansiyacak. oyle sizin gibi bir hisimla hareket edemez bu yuzden. Siz kavganizi eder, kapinizi kapatirsiniz. Ama kardesiniz oyle yapamaz iste. Siz bunu anlamiyorsunuz.
Sizin yapmak istediginiz sey butun huzursuzluklari 3 katina cikaracak. Dusunceli olun biraz kardesinizin ailesine karsi ve bu olaya karismayin. Fotografsa onun cocugunun fotografi, etiketse onun etiketi. Sizi ilgilendiren bir durum yok. Sizin fotografinizin alinmis olmasini bizzat facebook yonetimiyle halledin.
Son düzenleme: